motiva ergonomix son 10 gün

İlk gün her iki memede de ağrı vardı ama anestezi etkisi geçince azaldı. Ikinci günden itibaren sol memede agri çok az hissettim nerdeyse yok denecek kadar , sağ memede gerginlik ve hareket ettikçe ağrı oldu. Ama benim okuduklarim gibi dayanilmayacak şekilde değildi. Yataktan doğrulmak, bir şeyi bastırmak vs zor oluyordu. Birinci haftada baya baya ben normale döndüm. Sırt üstü yatmak zorunda kalmak biraz zorluyor. Bir de arada abi hereket yapınca bir ağrı girip birnkac sn sonra kayboluyor. Ama dediğim gibi benim ağrım sadece tek memede oldu kişiden kişiye çok değişiyor olabilir.
Merhabalar, göğüsleriniz de yumuşama ya da aşağı inme durumu var mı? Başta bu kadar gözüme batmazken git gide üstlerinin şiş olması canımı ıskmaya başladı hep böyle kalacak diye korkuyorum 🤦🏻‍♀️ sizin ne durumda?

Merhabalar, göğüsleriniz de yumuşama ya da aşağı inme durumu var mı? Başta bu kadar gözüme batmazken git gide üstlerinin şiş olması canımı ıskmaya başladı hep böyle kalacak diye korkuyorum 🤦🏻‍♀️ sizin ne durumda?
Merhaba ,
Biraz aşağı indi ama hala istediğim seviyeden uzak, bir de göğüs uçları aşağıda kaldı gibi. Doktor 2-3 ay ver dedi. Sabırla bekliyorum ama bu benim de moralimi bozmuştu ve hala bozuyor. Bugün 4. hafta kontrolüne gideceğim bakalım doktor ne diyecek. Sizinle aynı gün ameliyat olmuştuk sanırım 26 Martta ? Yumuşama konusunda ise ben sürekli yokluyorum bazen yumuşamış gibi hissediyorum bazen sert, değişiyor sanki gün içerisinde ama yatarken sert orası çok net.

Merhaba ,
Biraz aşağı indi ama hala istediğim seviyeden uzak, bir de göğüs uçları aşağıda kaldı gibi. Doktor 2-3 ay ver dedi. Sabırla bekliyorum ama bu benim de moralimi bozmuştu ve hala bozuyor. Bugün 4. hafta kontrolüne gideceğim bakalım doktor ne diyecek. Sizinle aynı gün ameliyat olmuştuk sanırım 26 Martta ? Yumuşama konusunda ise ben sürekli yokluyorum bazen yumuşamış gibi hissediyorum bazen sert, değişiyor sanki gün içerisinde ama yatarken sert orası çok net.
Evet 26 martta oldum ben de pazartesi kontrolüm, köprücük kemiğimin 2 parmak altından şişkinlik başlıyor. V yaka giymiyorum henüz bana çok yapay geliyor. sola göre sağ sanki biraz daha iyi onda 3 parmak sonra başlıyor sol daha şiş. Hep zaman diyorlar biliyorum ama içimi rahatlatmam lazım pazartesiye kadar nasıl bekliycem bilmiyorum yarına bile alabilirim kontrolü 🤦🏻‍♀️

Merhaba ,
3.aydayım yatarken olan sertlik hiç bir zaman geçmeyecekmiş anladığım kadarıyla kas altı olmasından dolayı..

Evet 26 martta oldum ben de pazartesi kontrolüm, köprücük kemiğimin 2 parmak altından şişkinlik başlıyor. V yaka giymiyorum henüz bana çok yapay geliyor. sola göre sağ sanki biraz daha iyi onda 3 parmak sonra başlıyor sol daha şiş. Hep zaman diyorlar biliyorum ama içimi rahatlatmam lazım pazartesiye kadar nasıl bekliycem bilmiyorum yarına bile alabilirim kontrolü 🤦🏻‍♀️
Doktordan geldim şimdi. Kana kaslarımın hala gergin olduğunu söyledi. Şekil için 3-6 ay ama bir başkasında 3 ayda ulaştığımız doğallık sende 6 ayı bulabilir dedi. Kişiden kişiye kas yapısına göre çok değişiyor sanırım. Sabredeceğim. Beni en çok yatış pozisyonu zorluyor şuanda. onun için de 6 dedi :/

Doktordan geldim şimdi. Kana kaslarımın hala gergin olduğunu söyledi. Şekil için 3-6 ay ama bir başkasında 3 ayda ulaştığımız doğallık sende 6 ayı bulabilir dedi. Kişiden kişiye kas yapısına göre çok değişiyor sanırım. Sabredeceğim. Beni en çok yatış pozisyonu zorluyor şuanda. onun için de 6 dedi :/
6 derken 6 ay sırt üstü değildir umarım 🙄 benim de sabahları çok kötü oluyor hemen geçsede acısıyla uyanıyorum bazen sırtta 3 yastık yarı yatay pozisyon kötü bi durum ama bakalım doğal olsun da sonucunda 6 aya da razıyım

6 derken 6 ay sırt üstü değildir umarım 🙄 benim de sabahları çok kötü oluyor hemen geçsede acısıyla uyanıyorum bazen sırtta 3 yastık yarı yatay pozisyon kötü bi durum ama bakalım doğal olsun da sonucunda 6 aya da razıyım
Ya aslında şöyle ben genelde yüz üstü ya da yarı yüz üstü yatarım. Şimdi hafiften yan dönmeye başladım ama yine rahat değilim. Doktor da istersen ve rahat edebilirsen yan yatabilirsin ama yüzustu ben yatabilirsin desem de sen rahat edemezsin hastalarından 6 aydan önce yüz üstü yatıp rahat edeni görmedim dedi.ben başta oturur pozisyonda yatıyorum sonra git gide yastiklari düşürdüm ve artık tamamen tek yastıkta yatıyorum. Batma ağrıları da 4 gündür felan olmuyor artık. Sadece implantlar dolayısıyla rahat edemiyorum yatış pozisyonunda

İyi günler dilerim. Bende yakın zamanda kas altı dual plan motiva full ergonomix implant ile operasyona gireceğim. 295cc ve 275 cc arasında çok kararsız kaldım. Sizin fikrinizi merak ediyorum. Birde şuanda implantlarınız ne durumda yumuşama oldumu memnun musunuz?

X