220 cc silikon taktıran

hadi yaa ben damla görüntürüsü istemiyorum fakat ya ne yapmalıyım acaba :KK43: yine kafam karıştı

bu kızın göğüsleri gibi olsa süper olurrrrr

Eklentiler

• 12584055_1185939064769525_1291469147_n.jpg
    12584055_1185939064769525_1291469147_n.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 230
bu arada dual plan ile kas altı olanlar arasında görüntü açısından çok fark var mı diklik ve yuvarlaklk arasında tam anlayamadım yardımcı olur musunuzz bana:KK76:

hadi yaa ben damla görüntürüsü istemiyorum fakat ya ne yapmalıyım acaba :KK43: yine kafam karıştı

bu kızın göğüsleri gibi olsa süper olurrrrr
Bence bu 300cc-325cc yuvarlak yuksek profil protez canım. Ve dual plan ya da kas altı olabilir. Görüntü olarak farkini ben anlayamiyorum ama canım:)

Bende 220 cc protez var.mastopeksy arti protez.emzirme sonrasi deri fazlaligim vardi ve memedokum nerdeyse sifirdi.bence o gogus kafesine bagli.ben su an dolu bi 75 d yim.protezim sorun cikardi gerci( rippling) oldu ve hafif saga kaydi yeniden ameliyat olucam pazartesi gunu.220 memesi genis bi bayana kucuk gelirken meme capi dar birine ve belinde inceyse gayet dolgun durabilir.dogalliktan yanaysan tabi.benim belim 60 cm boy 168 kilo 53 220cc gayet tatmin edici

Bende 220 cc protez var.mastopeksy arti protez.emzirme sonrasi deri fazlaligim vardi ve memedokum nerdeyse sifirdi.bence o gogus kafesine bagli.ben su an dolu bi 75 d yim.protezim sorun cikardi gerci( rippling) oldu ve hafif saga kaydi yeniden ameliyat olucam pazartesi gunu.220 memesi genis bi bayana kucuk gelirken meme capi dar birine ve belinde inceyse gayet dolgun durabilir.dogalliktan yanaysan tabi.benim belim 60 cm boy 168 kilo 53 220cc gayet tatmin edici
aa geçmiş olsunn şimdiden kime ameliyat olmuştunuz

aa geçmiş olsunn şimdiden kime ameliyat olmuştunuz
Sagolun isim vermek istemiyorum kimseyi yaniltmak istemem.benimkinde sorun oldu diye doktora bagliyanlar olabilir.benim derim cok ince ve yagsiz.gene ayni doktora ameliyat olucam bu sefer yag dolgulu.bu isler biraz sans ve birazda cildimize meme dokumuza bagli..

Sagolun isim vermek istemiyorum kimseyi yaniltmak istemem.benimkinde sorun oldu diye doktora bagliyanlar olabilir.benim derim cok ince ve yagsiz.gene ayni doktora ameliyat olucam bu sefer yag dolgulu.bu isler biraz sans ve birazda cildimize meme dokumuza bagli..
Cok kararsizsan 220 cc nin cokta ufak olmadigini gostermek icin resim yollayabilirim

merhabalar benim de ameliyatım çarşamba günü ama hala ne takılacağı konusunda kararsızım,,Dr.um en son damla düşük profil dedi çünkü ben üstleri top gibi ve çok büyük olmasını istemiyorum ama bir yandan meme dokusu da yok ve dual plan yapacak bu kez de üstlerin yine dümdüz kalmasından korkuyorum ..sizin fikriniz nedir?

damla düşük profil için ne düşünüyorsunuz peki ben forumda düşük profil takılan hiç duymadım:\
Hangi protezin size uygun oldugunu doktorunuz sizin meme tabaniniza(meme capi) ve yuksekligine gore karar verir.ne kadar dokunun var oda onemli.ve bence en onemlisi dokunuz kalinmi incemi.boyle memenizin usundeki deriyi iki parmak arasina alinca ne kadar kalin??.bu eger inceyse protezi belli edebiliyo.rippling denen sorun ( googleda bi bakin) ortaya cikiyor.bana sorarsaniz ne yaptirmak istediginizi siz dusunmeyin.bu ameliyati olup olmicaniza tam karar verin gerisini doktora birakin..o sizin durumunuzaen uygun protezi secer.soruya gelince o high profile high modarate plus felan protezin gobeginden yukariya olan yuksekligini belirtiyor.ne kadar kabarik oladugu.gibi daha yayvan capi genis yuksekligi dusuk.ama high olanlar capi ayni olmasina ragmen yuksekligi daha fazla.bu gene sizin ihtiyaciniza gore belirlenir.son dip not.turk sitelerinde pek oncesi sonrasi yoktur.wwwrealself.com diye bi site var orda daha ayrintili gorebilirsiniz

X