merhaba ekstra bir ücret ödenmiyorum her şey dahil diye biliyorumben ameliyat ücretinin yanı sıra hastane için ekstra ücret ödeniyor mu ödeniyorsa ne kadar bunları konuştunuz mu doktorla?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ekstra bir ücret ödenmiyorum her şey dahil diye biliyorumben ameliyat ücretinin yanı sıra hastane için ekstra ücret ödeniyor mu ödeniyorsa ne kadar bunları konuştunuz mu doktorla?
özel hastaneye ameliyat için extra ücret ödenmiyor mu diyorsunuz?merhaba ekstra bir ücret ödenmiyorum her şey dahil diye biliyorum
aynen ödenmiyorözel hastaneye ameliyat için extra ücret ödenmiyor mu diyorsunuz?
e hadi inşallah o zaman :)) teşekkürler.aynen ödenmiyor
Bence bu 300cc-325cc yuvarlak yuksek profil protez canım. Ve dual plan ya da kas altı olabilir. Görüntü olarak farkini ben anlayamiyorum ama canım:)hadi yaa ben damla görüntürüsü istemiyorum fakat ya ne yapmalıyım acaba yine kafam karıştı
bu kızın göğüsleri gibi olsa süper olurrrrr
Bende aynisini dusundumm :) cok begendim yaaa insallah bana da nasip olurrrBence bu 300cc-325cc yuvarlak yuksek profil protez canım. Ve dual plan ya da kas altı olabilir. Görüntü olarak farkini ben anlayamiyorum ama canım:)
aa geçmiş olsunn şimdiden kime ameliyat olmuştunuzBende 220 cc protez var.mastopeksy arti protez.emzirme sonrasi deri fazlaligim vardi ve memedokum nerdeyse sifirdi.bence o gogus kafesine bagli.ben su an dolu bi 75 d yim.protezim sorun cikardi gerci( rippling) oldu ve hafif saga kaydi yeniden ameliyat olucam pazartesi gunu.220 memesi genis bi bayana kucuk gelirken meme capi dar birine ve belinde inceyse gayet dolgun durabilir.dogalliktan yanaysan tabi.benim belim 60 cm boy 168 kilo 53 220cc gayet tatmin edici
Sagolun isim vermek istemiyorum kimseyi yaniltmak istemem.benimkinde sorun oldu diye doktora bagliyanlar olabilir.benim derim cok ince ve yagsiz.gene ayni doktora ameliyat olucam bu sefer yag dolgulu.bu isler biraz sans ve birazda cildimize meme dokumuza bagli..aa geçmiş olsunn şimdiden kime ameliyat olmuştunuz
Cok kararsizsan 220 cc nin cokta ufak olmadigini gostermek icin resim yollayabilirimSagolun isim vermek istemiyorum kimseyi yaniltmak istemem.benimkinde sorun oldu diye doktora bagliyanlar olabilir.benim derim cok ince ve yagsiz.gene ayni doktora ameliyat olucam bu sefer yag dolgulu.bu isler biraz sans ve birazda cildimize meme dokumuza bagli..
çok sevinirim :)Cok kararsizsan 220 cc nin cokta ufak olmadigini gostermek icin resim yollayabilirim
Su an yeni uyeyim mail adresin felan varsa yazarsan yollarim zaten yakinda koyarim resimleri..çok sevinirim :)
damla düşük profil için ne düşünüyorsunuz peki ben forumda düşük profil takılan hiç duymadım:\Cok kararsizsan 220 cc nin cokta ufak olmadigini gostermek icin resim yollayabilirim
Hangi protezin size uygun oldugunu doktorunuz sizin meme tabaniniza(meme capi) ve yuksekligine gore karar verir.ne kadar dokunun var oda onemli.ve bence en onemlisi dokunuz kalinmi incemi.boyle memenizin usundeki deriyi iki parmak arasina alinca ne kadar kalin??.bu eger inceyse protezi belli edebiliyo.rippling denen sorun ( googleda bi bakin) ortaya cikiyor.bana sorarsaniz ne yaptirmak istediginizi siz dusunmeyin.bu ameliyati olup olmicaniza tam karar verin gerisini doktora birakin..o sizin durumunuzaen uygun protezi secer.soruya gelince o high profile high modarate plus felan protezin gobeginden yukariya olan yuksekligini belirtiyor.ne kadar kabarik oladugu.gibi daha yayvan capi genis yuksekligi dusuk.ama high olanlar capi ayni olmasina ragmen yuksekligi daha fazla.bu gene sizin ihtiyaciniza gore belirlenir.son dip not.turk sitelerinde pek oncesi sonrasi yoktur.wwwrealself.com diye bi site var orda daha ayrintili gorebilirsinizdamla düşük profil için ne düşünüyorsunuz peki ben forumda düşük profil takılan hiç duymadım:\
Hmm bu arada simdi goruyorumki ((( ameliyati zaten olmussunuz bi saat cevap yazdim ))))..umarim iyi gecmistir nasilsiniz simdiidamla düşük profil için ne düşünüyorsunuz peki ben forumda düşük profil takılan hiç duymadım:\