220 cc silikon taktıran

Kızlar dün ilk gittiğim doktoru aradım amaaa başka bir doktora gittiğimi söylemedim :) dedim ki ben düşündüm taşında 220 cc beni mutsuz edecegine karar verdim daha fazla olmaz mı dedim biz zaten ameliyat esnasında deniyoruz dedi peki dedim benim civarımda hastanız mutlaka olmuştur ona ne kdr cc takabildiniz diye sordum 260 265 cc dedi ... neyse yine kafam karıştı hala karışıkk bu cumartesi 3. bir doktora gitmeyi düşüniyodum eğer İstnbul cevresinde tavsiye edebilceğiniz varsa haber bekliyorum sizden :KK43:

Iyice arastrmadan yaptrma derim ama sen bilirsn. Eger bileniniz varsa Devlet hastanelerinde en asagi ne kadar fiyat veriyorlar soylermisniz

evet gördüm sizinkide gayet başarılı ve dalgalanma son resimde göremedim maşallah :) sizin ölçüleriniz nasıldı göğüs cevresi vs...bir de acaba bu dalgalanma sonradan nasıl gecıyor neye baglı onu cozemedım muhtemelen bndede ilk başta olucakmış gibi bir his var :)
Evet azaldi baya cok sukur benim gogus altim 75 cm gogus cevresi 78cm di yani dumduzdu. Doku azligi, buyuk protez koymak heralde en baslica sebepleri ripplingin kimininde ilk zaman olmuyor sonra olusabiliyor hani bastan onune gecelim dusuncesi zor saniyorum sartlanmayin siz buna arastirin iiyice saniyorum tum sorualriniza cevap alinca iste buldum doktorumu diceksiniz kol

Evet azaldi baya cok sukur benim gogus altim 75 cm gogus cevresi 78cm di yani dumduzdu. Doku azligi, buyuk protez koymak heralde en baslica sebepleri ripplingin kimininde ilk zaman olmuyor sonra olusabiliyor hani bastan onune gecelim dusuncesi zor saniyorum sartlanmayin siz buna arastirin iiyice saniyorum tum sorualriniza cevap alinca iste buldum doktorumu diceksiniz kol
inşallahhh inşallahhhh :)

[QUOTE="bozkurt_02, post: 44285228, member: 3]3500 tl den basliyo sanirim.5 bine kadar cikabilir[/QUOTE]
Tesekkur ederim bozkurt:) bu gogus isi cok can sıkıcı fiyatı moral bozuyo..p

Kızlarrr kızlarrr :KK43: kaç saattir burada yazılanları okuyorum bilmiyorum gözlerim kızardı valla :KK43: benim doktor kararsızlığım hala devam ediyor size katılıyorum 220 240 civarı şeyler beni mutsuz edicek ama sonrasıda dalgalanma rippling problemiyle karşılaşırsam ne yapıcağımı bilmiyorum ek olarak hala 3. b, doktor arıyorum yardımlarını ve yorumlarınızı umarık esirgemezsinz benden çünkü gerçekten çok kararsızım hatta ciddi anlamda ruh halimi etkilemeye başladı bu aralar böyle bir karamsarlık depresıf haller var üzerimde :110:desteklerinizi bekliyorum :KK68:

Kızlarrr kızlarrr :KK43: kaç saattir burada yazılanları okuyorum bilmiyorum gözlerim kızardı valla :KK43: benim doktor kararsızlığım hala devam ediyor size katılıyorum 220 240 civarı şeyler beni mutsuz edicek ama sonrasıda dalgalanma rippling problemiyle karşılaşırsam ne yapıcağımı bilmiyorum ek olarak hala 3. b, doktor arıyorum yardımlarını ve yorumlarınızı umarık esirgemezsinz benden çünkü gerçekten çok kararsızım hatta ciddi anlamda ruh halimi etkilemeye başladı bu aralar böyle bir karamsarlık depresıf haller var üzerimde :110:desteklerinizi bekliyorum :KK68:
Canım rippling 220 cc silikonda bile olabilir. Doktor cebi küçük açar, AL SANA RIPPLING ... Yanlış kası keser AL SANA RIPPLING .... Oluşan kapsülün derecesi artar protezi sıkıştırır AL SANA RIPPLİNG...protezi kamufle edecek kadar doku olmaması nadir Bir sebep imiş, açılan cep/ protez büyüklüğü arasında bi orantısızlık olduğunda orada bir büzüşme oluyormuş .bu yüZden küçük protezi bi avantaj ya da büyük protezi bi dezavantaj olarak görmemek lazım. Bu kısmen Dr becerisi, kısmen açılan cep, kısmen de protezle alakalı. Bu yüzden bunu bir bütün olarak görmeliyiz . Bence sen ameliyat paranı denkleştirene kadar görüşebildiğin kadar çok Dr ile görüş. Aklın yolu bir, aynı şeyleri söyleyen drlar mutlaka olacaktır. O, ortak akıla göre hareket etmelisin. Mesela ben normal, giyinikken kimsenin fark etmeyeceği bi boyut istiyorum demiştim. Iki farklı Dr da 325/330 o zaman dedi. Şu anda bende 325 cc var. Gerçekten de kimse anlamıyor :KK70:

Istanbulda , hiç birini tanımıyorum ama , burada duyduğum isimler var: Hasan fındık, Alparslan topçu , Naci Çelik ...

Ozan balık da var. Bu Dr ların sonuçları çok güzeldi ...

Canım rippling 220 cc silikonda bile olabilir. Doktor cebi küçük açar, AL SANA RIPPLING ... Yanlış kası keser AL SANA RIPPLING .... Oluşan kapsülün derecesi artar protezi sıkıştırır AL SANA RIPPLİNG...protezi kamufle edecek kadar doku olmaması nadir Bir sebep imiş, açılan cep/ protez büyüklüğü arasında bi orantısızlık olduğunda orada bir büzüşme oluyormuş .bu yüZden küçük protezi bi avantaj ya da büyük protezi bi dezavantaj olarak görmemek lazım. Bu kısmen Dr becerisi, kısmen açılan cep, kısmen de protezle alakalı. Bu yüzden bunu bir bütün olarak görmeliyiz . Bence sen ameliyat paranı denkleştirene kadar görüşebildiğin kadar çok Dr ile görüş. Aklın yolu bir, aynı şeyleri söyleyen drlar mutlaka olacaktır. O, ortak akıla göre hareket etmelisin. Mesela ben normal, giyinikken kimsenin fark etmeyeceği bi boyut istiyorum demiştim. Iki farklı Dr da 325/330 o zaman dedi. Şu anda bende 325 cc var. Gerçekten de kimse anlamıyor :KK70:
ayy çok teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için :) siz olmadan önce kaç doktora gitmiştiniz ve nerde ameliyat oldunuz?

ayy çok teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için :) siz olmadan önce kaç doktora gitmiştiniz ve nerde ameliyat oldunuz?
Ben Ankara'da oldum. 3 Dr ile görüştüm. 1. Sine ısınamadım, hatta Memelerimi görünce şok olmuştu. ALLAH ALLAH SIZ NASIL EMZİRDİNİZ BU MEMELERLE diyip ACIYARAK BAKMIŞTI. YAPILINCA BUNDAN IYI OLUR gibi bi cümle kurdu. Bu da ne demek MEMELERIN ACINACAK HALDE, yapılınca da biraz daha acınası hale gelir DEMEK :KK11:Bu cümle yüzünden ameliyat olmaktan bile vazgeçmiştim :KK43: 2. Görüşmem de , beni ameliyat eden Dr umla oldu. :KK200: 3. Görüşmem de yine Ankara'da başka bi Dr la oldu. Ben 2. De karar kıldım. Ben 3 Dr ile süreci bitirdim. Ama orası İstanbul ... Kapı kapı gez, hepsiyle görüş. Kafan karışmaz merak etme. Ortak söyledikleri cümleleri göz önüne al :KK66:

E="diamonds32, post: 44315602, member: 724222"]Kızlarrr kızlarrr :KK43: kaç saattir burada yazılanları okuyorum bilmiyorum gözlerim kızardı valla :KK43: benim doktor kararsızlığım hala devam ediyor size katılıyorum 220 240 civarı şeyler beni mutsuz edicek ama sonrasıda dalgalanma rippling probllarak hala 3. b, doktor arıyorum yardımlarını ve yorumlarınızı umarık esirgemezsinz benden çünkü gerçekten çok kararsızım hatta ciddi anlamda ruh halimi etkilemeye başladı bu aralar böyle bir karamsarlık depresıf haller var üzerimde :110:desteklerinizi bekliyorum :KK68:[/QUOTE]
Canım bak bende arastirma yapiyordum buseye denk geldim. Programlara cikan bi doktor bi kac kisiyi ucretaiz tedavi etmis ucrette yardimci oluyomus ve cok da basariliymis oğuz kılıç adı. Bi onunla gorus derim ben para biriktiricem tamamlaninca ona gitmeyi dusunuyorum. Eger iletisime gecersen bizede haber ver mutlaka yada ameliyat olunca

Ben Ankara'da oldum. 3 Dr ile görüştüm. 1. Sine ısınamadım, hatta Memelerimi görünce şok olmuştu. ALLAH ALLAH SIZ NASIL EMZİRDİNİZ BU MEMELERLE diyip ACIYARAK BAKMIŞTI. YAPILINCA BUNDAN IYI OLUR gibi bi cümle kurdu. Bu da ne demek MEMELERIN ACINACAK HALDE, yapılınca da biraz daha acınası hale gelir DEMEK :KK11:Bu cümle yüzünden ameliyat olmaktan bile vazgeçmiştim :KK43: 2. Görüşmem de , beni ameliyat eden Dr umla oldu. :KK200: 3. Görüşmem de yine Ankara'da başka bi Dr la oldu. Ben 2. De karar kıldım. Ben 3 Dr ile süreci bitirdim. Ama orası İstanbul ... Kapı kapı gez, hepsiyle görüş. Kafan karışmaz merak etme. Ortak söyledikleri cümleleri göz önüne al :KK66:
iyi ki vazgeçmemissiniz olmuşsunuz:) evet bazı doktorlar kırıcı olabiliyor maalesef :KK43: aynen bakalım biraz daha araştırıyım ona göre hareket edicem çok sağolun desteğiniz için :)

E="diamonds32, post: 44315602, member: 724222"]Kızlarrr kızlarrr :KK43: kaç saattir burada yazılanları okuyorum bilmiyorum gözlerim kızardı valla :KK43: benim doktor kararsızlığım hala devam ediyor size katılıyorum 220 240 civarı şeyler beni mutsuz edicek ama sonrasıda dalgalanma rippling probllarak hala 3. b, doktor arıyorum yardımlarını ve yorumlarınızı umarık esirgemezsinz benden çünkü gerçekten çok kararsızım hatta ciddi anlamda ruh halimi etkilemeye başladı bu aralar böyle bir karamsarlık depresıf haller var üzerimde :110:desteklerinizi bekliyorum :KK68:
Canım bak bende arastirma yapiyordum buseye denk geldim. Programlara cikan bi doktor bi kac kisiyi ucretaiz tedavi etmis ucrette yardimci oluyomus ve cok da basariliymis oğuz kılıç adı. Bi onunla gorus derim ben para biriktiricem tamamlaninca ona gitmeyi dusunuyorum. Eger iletisime gecersen bizede haber ver mutlaka yada ameliyat olunca[/QUOTE]
merhaba :) bu doktor ankaradaymış ben istanbuldayım :KK43:

X