Benim eşim şehir dışına gider bazen is gereği annesi sık sık arar . Dikkat et erken gel Vs diye . Bu çokk normal annelik iste ..büyük-küçük dinlemiyorki olaylar neler duyuyor görüyoruz haberler de..
Mesela benim annem siz geliceğiniz saati bilirsiniz derdi bekarken ben çocuklarıma güveniyorum derdi ...Cok rahat olmama rağmen erkenden eve gelirdim bazende arkadaşlarıma annem izin vermiyor derdim yalan söylerdim. . Annesi saatli yapan kisilere çok ozenirdim. Biliyorum annem yapimizi bilip öyle söylerdi ama hiç doğru bulmuyorum bu durumu ben.. Ne kadar buyusekte hatalara meyilli olabiliyoruz kısıtlamalar bazen iyidir .
Ben kardeslerimi de ararim geç olunca kız ve erkek farketmez geç oldu hadi eve gec artik derim evliler
ailece değilse ler tabiki. .
Arada bi elbette iftarda arkadaslarla buluşmak ,Sinemaya Vs gitmek guzeldir herzaman olmasada .. Ama annen seni korumak için içsel gelen bi duygu durumundan dolayı kontrol ediyor. . Seni çok sevdiği değer verdiği için.. 18 yaşını geçince reşit olduktan sonra büyüğüm haksızlık falan denmemeli. . Çünkü 30 da olsan durum böyle olurdu koruma içgüdüsü bu.. anneni üzme .. Herşeyi ileride esinle yaşarsın ilklerin olur .