- 25 Ocak 2011
- 1.191
- 952
- 323
- Konu Sahibi Diamondheart
Kendimi bildim bileli kimse karışmaz bana. Sadece eve geç gittiğimde annemin ve kediciğimin benı özlediğini onlara vakit ayıramadığımı farkettim.. o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence sana karışsınlar zaten.ben 29 yaşındayım hala karışıyorlar 22 ne ya
Sende millete doldun banamı taşıyon ? Demekki kadına güven verememişsin !Offf hep bı agresiflik var sizde de ya kendinizi haklı çıkarmak için tamam en haklı sizsiniz az sakin
Ben işten sonra tekvando antrenmanına gidiyorum. Eve gelmem 10 u buluyor. Bu konu sahibi hanımın annesiyle yaşamış olsaydım. Sporcu olamazdım. Herkes alkol ya da diskodan gelmiyor. (Ayrıca alkol kullanan insanlar kötü değildir)Mesela ne kaybettim. Eğlence mekanı gormedim bar görmedim alkole alısmadım. ondan hariç gundüz yapabileceğim aktiveteleri de yaptım gezebilecegim yeri de gezdim. Kaybettiğim bar diskoysa iyi ki kaybetmişim.
Konu sahibi alıntıladığınız üye değil
O cevabı veren üye de benim.
Kimlik tanımlaması yaptığımıza göre cevabıma geçeyim.
Büyük küçük vs, bunların sizcesi bencesi yok.
22 asla büyük değil buna katılmakla beraber, sizin savunduğunuz büyük değil ibaresini, o aileler ne için kullanıyoru anlattım ben.
Siz ya da ben gibi düşünmüyor, yalnız gezmesi için küçük, kocaya vermek için büyük diyorum.
Bunu siz yaptınız demedim, o ailelerin bakış açısını sundum ama içselleştirip, suçladığımı düşünüp, avrupa yaşından girdiniz.
Çok basitti, kadın bir tek kendi için bir şey yaparken ne aileden ne de kocadan yeterli olgunluk, doygunluk ya da bilirlik seviyesinde görülmüyor.
İyiliği düşünmek uyarmak olur. Ama bağırıp çağırıp telefonla taciz etmek biraz fazla. 23 yaşındayım. Genç ve toy bir yaş. Fakat insanlar hata yaparak öğrenir. Buna da fırsat vermek gerekir.22 yas cok kucuk hata yapmani istemiyor sadece simdiki yasadiklarin normal geliyor ama on sene sonra ne sacma dusunmusum diyeceksin hepimiz gectik o yollardan annen sadece senin iyiligini dusunuyor
Öyle arkadaşların insanları tembelleştirdiği kanaatindeyim. Zira benim eski bir arkadaşım öyleydi. Ne zaman onunla arkadaşlığını bitirdim. Bana enerji yüklenmişcesine kendi yolumu çizdim. Erkek arkadaşımla tanışıp yaz okulu için gittiğim şehrin gezmedik yerini bırakmadık. En sevdiğim spora başladım. 2 senedir onda uzmanlaşıyorum. Daha bir sürü şey yaptım. Ama beni yargılayan ve tembelleştiren arkadaşım hayatımda olsaydı bunları da yapamazdımBazılarına etki etmiyor. Mesela bir arkadaşım var, ailesi baskıcı değil erkek kardeşi yok. Ablalarının ya çok iyi bir mesleği var ya da cok iyi mesleği olan birileriyle evliler. Enisteleri de ablaları da rahat insanlar. Ama bizimki bir şey yapacak olsa hep ablasina sorar. Cok özgüvensiz. En basitinden bir kıyafete güzel mi diyorum ben bunu ablama bi sorayım diyor. İleride bir gelecek planini konusuyoruz ailen izin verir mi diyor Ağzım açık bakıyorum her defasında.
Ben de çok yaşadım uzaklaşmadan çözülmüyor malesef. Ya evleneceksiniz ya da işinizi gücünüzü edinip kendi düzeninizi kuracaksınız uzakta. Konuşup da bu konuyu çözebilen hiç görmedim ben.Merhaba arkadaşlar..Sorunum şu 22 yaşıma geldim bu sene üniversiteden mezun olcagim fakat annem hala eve gelme saatime kızıyor.tam olarak 10 dakika önce eve girdim saat dokuzdu ve birden bağırmaya başladı işte bu saate kadar niye disardasin bu saate kadar napar insan dışarıda hava karardı falan diye yaşadığımız yer tenha bı yer değil ve eve her akşam dokuzda gelen biri degilim.fakat ayda bir böyle olduğunda hemen bağırıyor kızıyor bı daha bu saatte gelemezsin bu saate kalmazsın diyor.arkadaslarimla disardaykeb saat geç oldu mu acaba diye düşünmekten eglenemiyorum sekizi geçse eve geliş saatim kızıyor neden diye soruyorum bı şey demiyor bu saatte gelinmez hava karanlık artık yoruldum nolur bı akıl verin arkadaşlarım arasında eve dönüş saatini düşünen bı benim
Ben de istediğim konsere gidemememin üzüntüsünü yaşadım. Lise hayatım güzel geçmedi. Güç bela şehir dışında okumaya başladım. Kavgayla birşeyleri aldım. İnsan ailenin dışındaki Amazon ormanlarında yaşayınca ailenin veremeyeceği eğitimi veriyor. Mesela tütün sarmayı,diskoda dans figürleri öğrendim(!) Bu işin şakası tabi. İyi ve kötü arkadaşlıkları, gönül ilişkilerimi rahatça yaşadım. Onlardan ders çıkardım. İstediğim konsere,tiyatroya gittim. 2 senedir sevdiğim sporu yapıyorum.Teşekkür ederim sanırım böyle yapicam.Burada esip kukredigime bakmayın şu ana kadar bı kere bile ne istersem yaparım bana karışma diye karşılık vermedim ona.onu kırmayı istemiyorum çünkü ama onu kırmamak için hep ben kiriliyorum ve fedakarlık yapmak zorunda kaliyorum.cok yorucu geliyor
Ailenizle konuşun durumu hislerinizi anlatın ama onları da anlamaya çalışın haberlerde her gün asılan kesilen dövülen doğranan kadınlar var . Anne babalar napsinlar çocuklarını korumanın tek yolunu onları gözlerinin önünde tutmak olarak görüyorlar. Yaptıkları doğru demiyorum ama onların hissettikleri de kolay değil.Merhaba arkadaşlar..Sorunum şu 22 yaşıma geldim bu sene üniversiteden mezun olcagim fakat annem hala eve gelme saatime kızıyor.tam olarak 10 dakika önce eve girdim saat dokuzdu ve birden bağırmaya başladı işte bu saate kadar niye disardasin bu saate kadar napar insan dışarıda hava karardı falan diye yaşadığımız yer tenha bı yer değil ve eve her akşam dokuzda gelen biri degilim.fakat ayda bir böyle olduğunda hemen bağırıyor kızıyor bı daha bu saatte gelemezsin bu saate kalmazsın diyor.arkadaslarimla disardaykeb saat geç oldu mu acaba diye düşünmekten eglenemiyorum sekizi geçse eve geliş saatim kızıyor neden diye soruyorum bı şey demiyor bu saatte gelinmez hava karanlık artık yoruldum nolur bı akıl verin arkadaşlarım arasında eve dönüş saatini düşünen bı benim
Güvenli insan güvenli yer mi kaldı?Bu yazdıklarınızı beğenmemeleri bana göre saygısızlık o kadar mantıklı bir yere değinmişsiniz ki , güvenli yerde güvenli insanlarla birlikte olduktan sonra cidden insan dilediğini yapmalı yaşamalı asıl bunu yaşamayanlar çok şey kaybeder zaten burda neyi beğenmemişler çözemedim.
valla haklısın yaşadıklarımdan ders almıyorumBence sana karışsınlar zaten.
ayrıca konumu gene kapattırdınız teessüf ederimBence sana karışsınlar zaten.
Ben o konuna yazmadım bile :)ayrıca konumu gene kapattırdınız teessüf ederim