- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
- 78
- Konu Sahibi Diamondheart
-
O evde her işi annenin sırtlanması ne kadar doğru olabilir ki? Ben böyle bir şey yazmadım, benim ideal aile tanımımda böyle bir şey yok zaten.İstediğinizi düşünebilirsiniz.
Ayrıca kastettiğim tapu falan değil,ne münasebet.Takılmış bu tapu mevzusuna,hayır ev içinde ne iş bölümüne katkı yaptığınız.Ev içinde çocuk gibi davranıp dışarı çıkmak için ''ben yetişkinim'' silahını kullanamazsınız.Bunu ev içinde de göstermeniz gerek.Yok o evde her işi anne sırtlanıyorsa evet o ev annenin.Siz de onun çocuğusunuz bu yani durum.Çoğu üniversite öğrencisi için aile evi = bedava yemek,çamaşır,bulaşık.Asıl bu şekilde birey yetiştirilmez.
Beraber çıkar mısınız annenizle?Neden insanlar beni doldurmuş oluyor yalnız anlamıyorum.kendi beynim ve düşüncelerim var internette iki kişinin yazdığı şeyle gaza neden geliyim ? Sadece yorum almak için yazdım
Kendisi geziyor 12 de geliyor sorun ben olunca.
O evde her işi annenin sırtlanması ne kadar doğru olabilir ki? Ben böyle bir şey yazmadım, benim ideal aile tanımımda böyle bir şey yok zaten.
Beraber çıkıyoruz yemek yemeye gidiyoruz alışverişe gidiyoruz bı şeyler içmeye gidiyoruz.Eve geliyoruz saat olmuş on,on bir.hic önemli değil güvenlik korkusuysa eğer ,o saatte yaşadığımız yerin nasıl kalabalık olduğunu ve bana bı şey yapmak isteyen biri çıksa etrafta ne kadar çok mudahele edecek insan olduğunu o da biliyor ve görüyor.fakat bu saat mevzusunu asamiyorum.sakince soruyorum neden bu saatte gelemiyorum diye gelmemelisin bı daha olmasin diyip geçiyor endiseleniyorum ya da korkuyorum bile demiyor.mesela öyle dese oturup anlaşmaya çalışırım ya da güvende olduğumu kanıtlamaya çalışırım ama bana onu bile demeden sadece hava karardı ne işin var hala ,saat kaç oldu bu saatte gelinmez ,bı daha böyle bı şey tekrarlanmayacak cümlelerinden başka bı şey kurmuyor ki.Beraber çıkar mısınız annenizle?
Mesela bu süreçte beraber zaman geçirin, ikiniz çıkın, sizin normalde arkadaşlarınızla gittiğiniz cafeleri bir görsün, kahve ısmarlayın annenize.
Beraber eve dönün.
Ebeveynlik dışına çıkarak, arkadaş ilişkisi kurabilirseniz, anneniz sizi sadece kontrol etmesi gereken kız çocuğundan terfi ettirebilir.
Aklıma bu geldi.
Bilemem.Ben de onu diyorum.Ailede her işi anne babaya bırakıp özgürlük beklemek bir seçenek değil,çünkü siz hala ''çocuk'' sıfatındasınız,kurallarına da uyacaksınız bu kadar basit işte.Yok ben bu kurallara karşıyım diyorsanız da kanıtlayacaksınız ne kadar yetişkin olduğunuzu.Konu sahibi kanıtladığı halde böylelerse geçmiş olsun,bence bir an önce iş hayatına atılıp bir ev arkadaşı bulsun,yazdığım bu yani.
Bir arkadaş evin tapusundan falan bahsetmiş evin tapusundan bana ne,hem tapusu aileye ait olsa bile çocuğa bırakmayabilirler o da işin ayrı bir boyutu.
Yetişkinliğinizi kabul etmiyor, sıkıntı bu.Beraber çıkıyoruz yemek yemeye gidiyoruz alışverişe gidiyoruz bı şeyler içmeye gidiyoruz.Eve geliyoruz saat olmuş on,on bir.hic önemli değil güvenlik korkusuysa eğer ,o saatte yaşadığımız yerin nasıl kalabalık olduğunu ve bana bı şey yapmak isteyen biri çıksa etrafta ne kadar çok mudahele edecek insan olduğunu o da biliyor ve görüyor.fakat bu saat mevzusunu asamiyorum.sakince soruyorum neden bu saatte gelemiyorum diye gelmemelisin bı daha olmasin diyip geçiyor endiseleniyorum ya da korkuyorum bile demiyor.mesela öyle dese oturup anlaşmaya çalışırım ya da güvende olduğumu kanıtlamaya çalışırım ama bana onu bile demeden sadece hava karardı ne işin var hala ,saat kaç oldu bu saatte gelinmez ,bı daha böyle bı şey tekrarlanmayacak cümlelerinden başka bı şey kurmuyor ki.
Bu yazdıklarınızı beğenmemeleri bana göre saygısızlık o kadar mantıklı bir yere değinmişsiniz ki , güvenli yerde güvenli insanlarla birlikte olduktan sonra cidden insan dilediğini yapmalı yaşamalı asıl bunu yaşamayanlar çok şey kaybeder zaten burda neyi beğenmemişler çözemedim.Bence çok şey kaybetmişsiniz ama insan bilmediği şeyin eksikliğini hissetmez. Güvenli bir yerde güvenilir insanlarla olduktan sonra gençler hayatın tadını çıkartmalı evlenmeden önce.
hahaha senin iyiymiş kız ben nişanlıyken bile akşam 5ten sonra geç kalırsam kızardı annemMerhaba arkadaşlar..Sorunum şu 22 yaşıma geldim bu sene üniversiteden mezun olcagim fakat annem hala eve gelme saatime kızıyor.tam olarak 10 dakika önce eve girdim saat dokuzdu ve birden bağırmaya başladı işte bu saate kadar niye disardasin bu saate kadar napar insan dışarıda hava karardı falan diye yaşadığımız yer tenha bı yer değil ve eve her akşam dokuzda gelen biri degilim.fakat ayda bir böyle olduğunda hemen bağırıyor kızıyor bı daha bu saatte gelemezsin bu saate kalmazsın diyor.arkadaslarimla disardaykeb saat geç oldu mu acaba diye düşünmekten eglenemiyorumsekizi geçse eve geliş saatim kızıyor neden diye soruyorum bı şey demiyor bu saatte gelinmez hava karanlık artık yoruldum nolur bı akıl verin arkadaşlarım arasında eve dönüş saatini düşünen bı benim
Ben şehir dışında yaşadım tek başıma üniversite sebebiyle. O zamanlar hiç karışmazlardı. Erkek arkadaşım olduğunu da bilirdi annem. Ama hiçbir zaman yalan söylemezdim gittiğim yer konusunda. Ama okulu bitirip eve dönünce akşam 17 den sonra söylenmeler başladıMerhaba arkadaşlar..Sorunum şu 22 yaşıma geldim bu sene üniversiteden mezun olcagim fakat annem hala eve gelme saatime kızıyor.tam olarak 10 dakika önce eve girdim saat dokuzdu ve birden bağırmaya başladı işte bu saate kadar niye disardasin bu saate kadar napar insan dışarıda hava karardı falan diye yaşadığımız yer tenha bı yer değil ve eve her akşam dokuzda gelen biri degilim.fakat ayda bir böyle olduğunda hemen bağırıyor kızıyor bı daha bu saatte gelemezsin bu saate kalmazsın diyor.arkadaslarimla disardaykeb saat geç oldu mu acaba diye düşünmekten eglenemiyorumsekizi geçse eve geliş saatim kızıyor neden diye soruyorum bı şey demiyor bu saatte gelinmez hava karanlık artık yoruldum nolur bı akıl verin arkadaşlarım arasında eve dönüş saatini düşünen bı benim
ki ben 27 yaşındayım evlendim öyle bıraktıMerhaba arkadaşlar..Sorunum şu 22 yaşıma geldim bu sene üniversiteden mezun olcagim fakat annem hala eve gelme saatime kızıyor.tam olarak 10 dakika önce eve girdim saat dokuzdu ve birden bağırmaya başladı işte bu saate kadar niye disardasin bu saate kadar napar insan dışarıda hava karardı falan diye yaşadığımız yer tenha bı yer değil ve eve her akşam dokuzda gelen biri degilim.fakat ayda bir böyle olduğunda hemen bağırıyor kızıyor bı daha bu saatte gelemezsin bu saate kalmazsın diyor.arkadaslarimla disardaykeb saat geç oldu mu acaba diye düşünmekten eglenemiyorumsekizi geçse eve geliş saatim kızıyor neden diye soruyorum bı şey demiyor bu saatte gelinmez hava karanlık artık yoruldum nolur bı akıl verin arkadaşlarım arasında eve dönüş saatini düşünen bı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?