Yaw siz gidince bu kadar yıkılacak bir aileniz olsaydı, dur bir hele 21-21 de evlenilir mi, önce bir çalış, işini gücünü eline al, kendi ayaklarının üzerinde dur. 25 sonrası düşün evliliği derlerdi.Kısmetse 2020de 22 yaşında evlenecegim aslında 2019da olacaktı ama ben biraz korkmuştum erkek arkadaşımın ailesi de bu sene yapamayız deyince ertelendi ve ben hala korkuyorum yani evlilikten soğudum ailemden ayrılcam korkusuyla daha önce hiç onlardan ayrılmadım üniversiteyi falanda evden gidip gelerek okudum ailemden ayrılmamak icin annemle arkadaş gibiyiz şuan da çalışmıyorum ve sürekli beraberiz iyice alıştım babamla çok iyi anlaşıyoruz vs. Sanki ben evlenip gidince onlar bensiz çok mutsuz olacaklar hep üzülecekler gibi hissediyorum sanki onları terkedip gidiyormuşum gibi ihanet ediyormuş gibi hissediyorum ve hani evlen ailenin evi sana yabancı gelcek kendi evine gitmek isticeksin diyorlar ya ben onu da yasamak istemiyorum bu evde hep şuan ki gibi olmak istiyorum yani gerçekten bu durum artik beni yoruyor acaba bir psikologa falan mi danışmalıyım ciddi anlamda sürekli bunları düşünüp ağlıyorum üzülüyorum
yaşın çok küçük bişey diyemem ben o yıllarda şehir dışında üniv.okuduğumdan evleneceğim zamn hiç zorlanmadımEvet belki fikirlerim daha bir değişir kendimi daha hazır hissederim inş
Teşekkürler cevap için :)Evet
92liyim ama burada isim alırken rastgele bu isim kolayıma geldi.
Hazır degilseniz evlenmeyin. Çalışın. 28 yaşında evlenmiş biri olarak bana göre cocuksun daha. Kardesim 25 yasinda daha cocuksun isini gucunu eline al evlenirsin diyorum:))Kısmetse 2020de 22 yaşında evlenecegim aslında 2019da olacaktı ama ben biraz korkmuştum erkek arkadaşımın ailesi de bu sene yapamayız deyince ertelendi ve ben hala korkuyorum yani evlilikten soğudum ailemden ayrılcam korkusuyla daha önce hiç onlardan ayrılmadım üniversiteyi falanda evden gidip gelerek okudum ailemden ayrılmamak icin annemle arkadaş gibiyiz şuan da çalışmıyorum ve sürekli beraberiz iyice alıştım babamla çok iyi anlaşıyoruz vs. Sanki ben evlenip gidince onlar bensiz çok mutsuz olacaklar hep üzülecekler gibi hissediyorum sanki onları terkedip gidiyormuşum gibi ihanet ediyormuş gibi hissediyorum ve hani evlen ailenin evi sana yabancı gelcek kendi evine gitmek isticeksin diyorlar ya ben onu da yasamak istemiyorum bu evde hep şuan ki gibi olmak istiyorum yani gerçekten bu durum artik beni yoruyor acaba bir psikologa falan mi danışmalıyım ciddi anlamda sürekli bunları düşünüp ağlıyorum üzülüyorum
Katılıyorum bende hemen çocuk düşünmüyorum tabi herşey kısmet.. küçük bir yerde yaşıyoruz çocukluk aşkıyız sürekli beraber gibiyiz ama laf söz oluyor bizde o yüzden çok uzatmamak için evlenelim diyoruz erkek arkadaşımla azcik hayatımızı yasayalım başbaşa diyerek erken evleniyoruz cocuk hemen dusunmuyorum o sebepten bakalim nasip herşey çok güzel olur umarımBende 23 yaşındayım nişanlıyım daha tarih belli değil evlilik için hastanede bi kadın gördüm yatıyor 23 yasında yaşıtız çocuk gibi daha 2 tane çocuğu varmış üniversite okumamış kendisi hala çocuk ama çocuğu var ve öyle mutsuzdu ki aynı yasta olmamıza rağmen ona yaşlı bi kadın gibi muamele ettiler bana daha genç bi kadın gibi çok üzüldüm kendime geldim ayna gibi gözüktü kız gözüme ömrünü heba etmiş 23 yaşında 6 yıllık evli.. Dedim daha yeni evlenmeliydin neydi acelen dedim. Bana göre doğru insan olursa 23 24 yaş çok iyi ama çocuk için coookkk erken bi kadın önce kendini büyütüp sonra anne olmalı.. Mutluluklar inşallah çok mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?