95li değilsiniz dmi2 sene sonrası için mi konu açtınız
Daha 1 hafta sonrası için garantimiz yokken 2 sene çok uzun. Senin yaşındayken acaba hangi üniversite de dil eğitimi alırım yurtdışında nereye giderim derken 2 sene sonrasının derdine düşmüşsün. Geçen yıl 4 akrabam öldü ansızın. 2 seneye neler neler olur. Evlilik kaçıyor ya şimdiden 2 sene sonrasını düşün dert et.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
22 yasında evleneceğim ailemden ayrılmak istemiyorum
- Konu Sahibi 7anahtar
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Kasım 2018
- 76
- 24
- 88
1 hafta sonraya çıkacağımız belli degil ise yurt dışı veya üni. planı da yapmayın oturun bütün gün ölümünüzü bekleyin. Geleceğe dair plan yapmıyor musunuz siz ? Sizin planlarınız kariyer yönünde olabilir benimkisi bu yönde herkesin dünyası düşüncesi hayattaki amacı farklıdır. Bu denli sert yorum çok saçma farklı düşüncelere açık olarak kendinizi geliştirmeye buradan başlayabilirsiniz.2 sene sonrası için mi konu açtınız
Daha 1 hafta sonrası için garantimiz yokken 2 sene çok uzun. Senin yaşındayken acaba hangi üniversite de dil eğitimi alırım yurtdışında nereye giderim derken 2 sene sonrasının derdine düşmüşsün. Geçen yıl 4 akrabam öldü ansızın. 2 seneye neler neler olur. Evlilik kaçıyor ya şimdiden 2 sene sonrasını düşün dert et.
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Konu ile alakasız ama lütfen bilenler beni aydınlatsın.
Üniversite okuyup bitirip 22 yaşında nasıl evleniyorsunuz.
Ben üniversiteyi 23 yaşında bitirdim
Hayata gec mi başladım. Bende bi sorun mu oluştu..
Nasıl oluyor üniversite okuyup 22 yaşında evlenebilmek?
Bu arada 22 evlenmek için çok çok erken.
Liseden kaç yaşında mezun olunuyor ki ben hatırlamıyorumKonu ile alakasız ama lütfen bilenler beni aydınlatsın.
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
17 liseden mezun oluyoruz.Liseden kaç yaşında mezun olunuyor ki ben hatırlamıyorum
Hiç sene kaybetmeden üniversite okusak 21 yaşlarında mezun oluyoruz.
Ben 19 yaşında başladım çünkü 2 sene üniversiteye hazırlandım.
Sonra 3 sene çalışıp parami yedim.
Toparlanıp evlenmem zaman aldi. Bende mi sorun var
- 7 Mayıs 2015
- 2.412
- 5.865
- 158
İnsanın yaşı kaç olursa olsun ailesinden ayrılacağı için biraz hüzünlenir, burukluk hisseder ancak 22 yaş bana göre evlilik için çok erken.
Ama madem doğru kişiyi bulduğunuzu düşünüyorsunuz o zaman korkunun ecele faydası yok . Kac yaşında evlenseniz de üzüleceksiniz bari ailenize doymaya çalışın, bol vakit gecirin.
Ama madem doğru kişiyi bulduğunuzu düşünüyorsunuz o zaman korkunun ecele faydası yok . Kac yaşında evlenseniz de üzüleceksiniz bari ailenize doymaya çalışın, bol vakit gecirin.
Ben üniversiteden mezun olduktan 4 yıl sonra evlendim canım haklısın ama mesela en yakın arkadaşım da Üniversite okurken nişanlandı bitti hemen evlendi. Gerçi boşanma aşamasında daha yeni evli Her neyse. Dediğin gibi biraz hızlı yani hemen bitip evlenmek17 liseden mezun oluyoruz.
17 liseden mezun oluyoruz.
O kısmı ben de anlamadım. Konu sahibi şu an 20 yaşında sanırım. 22'de evleneceğim demiş çünkü. Hangi ara üniversiteye gitti bilemedim.
Konu sahibi, 22 yaşında evlenip yuvadan uçmaya korkuyorsunuz ama size ters gelen mesaja çatır çatır cevap vermişsiniz. Ben evlilik sorumluluğunun altından kalkabileceğinize inanıyorum, hiç korkmayın.
17 liseden mezun oluyoruz.
Arkadaşlar belki de konu sahibi arkadaş 2 senelik okumuştur öyle geldi aklıma olabilirO kısmı ben de anlamadım. Konu sahibi şu an 20 yaşında sanırım. 22'de evleneceğim demiş çünkü. Hangi ara üniversiteye gitti bilemedim.
Konu sahibi, 22 yaşında evlenip yuvadan uçmaya korkuyorsunuz ama size ters gelen mesaja çatır çatır cevap vermişsiniz. Ben evlilik sorumluluğunun altından kalkabileceğinize inanıyorum, hiç korkmayın.
- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
Ben üniyi sehir dışında okudum ailemsiz oluyormuş evden ayrılırken hiç ağlamicam dedim cıkarken üç ay oldu hala babmın evine gidip geldikçe içim acıyo ağlıyorum üzülüyorum.. gercekten evden ayrılmak gitmek cok zor aşırı zor ama yapacak bir şey yok.. sadece benim tek tavsiyem evlendiğin adam aileni bırakıp gittiğine değecek biri olsun.. gerisi hallolur
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Çok mantıklı. Üniversite denince 4 yila kurgulanmis bir beynim var o yüzden olabilir.Arkadaşlar belki de konu sahibi arkadaş 2 senelik okumuştur öyle geldi aklıma olabilir
Arkadaşlar belki de konu sahibi arkadaş 2 senelik okumuştur öyle geldi aklıma olabilir
Evet olabilir. Ben liseden 18 yaşında mezun olunuyor diye düşünüp kafamda oturtamamıştım. Şimdi düşündüm yine oturtamadım. Erken başlamıştır belki.
Neyse konuyu dağıtmayayım.
Evet olabilir. Ben liseden 18 yaşında mezun olunuyor diye düşünüp kafamda oturtamamıştım. Şimdi düşündüm yine oturtamadım. Erken başlamıştır belki.
- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
18de mezun olunuyor zaten ya 4 yıll lise.. muhtemelen 2 yıllık okuyodur ve bu sene son sınıftadırEvet olabilir. Ben liseden 18 yaşında mezun olunuyor diye düşünüp kafamda oturtamamıştım. Şimdi düşündüm yine oturtamadım. Erken başlamıştır belki.
- 30 Ağustos 2018
- 1.538
- 2.885
- 133
- 35
Ailenizden uzak bir yerde mi yaşayacaksınız eğer öyleyse bu biraz sorun olabilir ama yakın iseniz hiç korkmayın ben ailemden 15 dklık mesafeye taşındım evlenince her hafta mutlaka giderim ihtiyacım olduğunda da bi telefon kadar yakınlar ararım gelirler hemen yani sanki yıllarca görüşmeyecekmişsiniz gibi karamsar olmayın ha tabiki de aynı evin içindeki gibi de olmaz bu da bi gerçek
- 10 Haziran 2018
- 133
- 257
- 23
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.718
- 798
Merak etme onlar senden önce de neşeli bir karı kocalardir.Sürekli espiriler yapan sırıtan bir aileyiz ve ben gidince neşeleri kaçacak diye korkuyorum sanki hep beni düşünüp üzüleceklermiş gibi hep bir burukluk olacak içlerinde gibi geliyor kendimden çok onları düşünüyorum yani
Nasıl ki flört dönemlerinde, nişanlılık dönemlerinde, evliliklerinin ilk yıllarında sen yoktun ve onlar neşe içinde mutlu mutlu yaşadılarsa sen evlenince de öyle yazmaya devam edecekler.
Hatta torun torba sevip onunla neşelerine neşe katacaklar.
Kaldı ki evlenmek istemiyorsan evlenme.
Hem heevsli değilsin, hem en gezme tozma çağların.. derdin ne de erkenden evlenicekmişsin?
Boşver. Akişina bırak
- 2 Ocak 2017
- 645
- 354
- 53
- 31
Bende 22 yasinda evlendim ama keske önce hayatimi doya doya yasasaydim doys doya ailemle vakit gecirseydim diyorum 3 seneye erteleseniz olmaz mi o vakit is tecrübesi de edinmek istemez misin üniversite mezunuysaniz? Sizi kirmak istemiyorum ama gercekci konusuyorum evlilik toz pembe degil evlendikten sonra gercek yüzleri görmeye tam tanimaya basliyorsunuz, acikcasi üzüldüm senin icin bi 3 seneye erteleyin ben pisman oldum erken yasta evlennekten 22 yasinda, ve suan 25 yasindayim daha yeni yeni olgunlasmaya basladim benim ailem Türkiyede ben nerde yasiyorum biliyormusun? Almanyada.. burda kimseye muhtac olmamak icin hala almanca ögrenmeye calisiyorum hayat sartlari zor maalesef evlilik toz pembe olmadigi bilmeni isterim ilk 3 ay cicim aylari olur sonra kiyamet kopar hayatinda basarilar dilerim :)Kısmetse 2020de 22 yaşında evlenecegim aslında 2019da olacaktı ama ben biraz korkmuştum erkek arkadaşımın ailesi de bu sene yapamayız deyince ertelendi ve ben hala korkuyorum yani evlilikten soğudum ailemden ayrılcam korkusuyla daha önce hiç onlardan ayrılmadım üniversiteyi falanda evden gidip gelerek okudum ailemden ayrılmamak icin annemle arkadaş gibiyiz şuan da çalışmıyorum ve sürekli beraberiz iyice alıştım babamla çok iyi anlaşıyoruz vs. Sanki ben evlenip gidince onlar bensiz çok mutsuz olacaklar hep üzülecekler gibi hissediyorum sanki onları terkedip gidiyormuşum gibi ihanet ediyormuş gibi hissediyorum ve hani evlen ailenin evi sana yabancı gelcek kendi evine gitmek isticeksin diyorlar ya ben onu da yasamak istemiyorum bu evde hep şuan ki gibi olmak istiyorum yani gerçekten bu durum artik beni yoruyor acaba bir psikologa falan mi danışmalıyım ciddi anlamda sürekli bunları düşünüp ağlıyorum üzülüyorum
- 27 Eylül 2017
- 2.026
- 2.493
- 83
Evet95li değilsiniz dmi
92liyim ama burada isim alırken rastgele bu isim kolayıma geldi.