22 yas 8 aylik evli 1 AY SONRA ESIMDEN MAIL GELDI !

Böyle sevgi mi olur Allah aşkına. Hasta etmiş sizi:( 5 farklı karakter ne bu arada?

Kiytirik bir yazı geri dönmek için yeterli değil. Mutlu olacağına inanıyorsan dön, yoksa cevap vermeye bile değmez.

Narsist, egoist, aşağılık kompleksi var, obsesif kompulsif ve ilişkilerde ya zalim ya mazlum olabiliyo. Bunlar..
Ve sen hala düşünüyor musun bu adamı? Yapma. Seni çok fena etkilemiş anlaşılan. Ne kadar zalimmiş. Kurtulduğuna dua et, daha çok gençsin. Sevgini de kurban et, git sokaktaki köpeği sev onun yerine. Köpeklere haksızlık oldu ama neyse anladın sen. Canım kardeşim verilmiş sadakan varmış iyi ki kovmuş seni salak herif

Benim eşim de benzer mesajlar attı bana. Arabesk arabesk laflarla gemi yürüseydi yürürdü zaten. Somut olarak bir şey diyor mu hayır, iyi bir hayat vaadediyor mu hayır.

Elbette hayat senin karar senin ama şu laflara inanıp dönersen daha çok yara alırsın.

Son düzenleme:
Benim eşim de benzer mesajlar attı bana. Arabesk arabesk laflarla gemi yürüseydi yürürdü zaten. Somut olarak bir şey diyor mu hayır, iyi bir hayat vaadediyor mu hayır.

Elbette hayat senin karar senin ama şu laflara inanıp dönersen daha çok yara alırsın.

Olmayacagini bile bile Inanmayi o kadar istiyorumki canim o yuzden yaniyo:( ama son kez konusmaliyim gibi. Rahat etmiycem

Seni biri etkiliyor sanıyor. Yani kendisinde hiçbir yanlış yok.
Sen giderken kendi anasını arayan kimdi acaba?!

Günah çıkarıyor, yazdıktan iki dk sonra hayatına dönmüştür bile...

Canım aklını başına al bu sözlere inanma adam resmen kendi çalıp kendi oynamış geri döndün diyelim emin misin sana değer vereceğine yapma gideceksin bir müddet canım cicim hamile kalacaksınız sonra gerçek yüzünü tekrar çıkaracak sonrasını çok gördük çocukla tehtit edip seni daha fazla ezecek gel yol yakınken kendi yolunu çiz ne terapisti ya kime çare olmuş bu terapiler bikere bu terapilerin işe taraması için adamın kendi yaptıklarını kabul etmesi lazım bu ne kabul etmesi kendine bir beyaz at çizmemiş sahtekar.

Ne yazmış adam yahu. Bence sen bi istihare namazına yatmalısın. İçimden bu geçti. Çünkü gerçekten olayın iki ucu da karanlık.

Ne yazmış adam yahu. Bence sen bi istihare namazına yatmalısın. İçimden bu geçti. Çünkü gerçekten olayın iki ucu da karanlık.
Karanlık olacak bişey yok buradan bakınca gayet aydınlık, bir ay dönsün de eziyetime devam edeyim diye beklemiş dönmeyince damardan girmeye çalışıyor. Onda bile zarf atıyor adımı aslında konu sahibinden bekliyor.

Dönerse eski düzen aynen hatta muhtemelen artarak devam edecek tabi.

Elde ettiginin nankoru edemediginin hayrani olurmus insan.esinizde kaybetme psikolojisine girmis.
Sizde ona mail atin tum kirginliklarinizi,onda degismesi gereken yonleri yazin.
Degisir diyorsaniz sans taniyin degismesse kesip atin

Olmayacagini bile bile Inanmayi o kadar istiyorumki canim o yuzden yaniyo:KK43: ama son kez konusmaliyim gibi. Rahat etmiycem
o seninle konuşmaya tenezzül etmiyor. afedersiniz salak yerine koyup kandırmak için süslü bir mail atıyor ama sen kanmaya gönüllüsün. içinde tutmak istemediğin şeyler var madem, sen de mail at. ki bu bile fazla ona. maksat senin için rahat etsin.

Duygusalran vuruyor. Bu adam size bilet bile almayıp babana muhtac eden hatta havaalanına bile götürmeyen adam değilmi. İçindekileri teek tek söyle içinde kalmasın sende ona hayvan gibi davranda anlasın sonrası sana kalmıs tabi

Konuşmasına fırsat cerip dinliycem sonuna kadar. Sonrasında içime döküp yol vericem. İki kararımında bedeli olacak ama ben en az zararla kurtulmak istiyorum. Kişiliğimi benlik saygımı o kadar zedelemişki şu an da herşey için kendimi suçlamaya müsaitim. Terapistim dedi bunu da

Back