Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degerlendiricez bakalımDeğerlendir işte bu günleri
Bugün 3.gün Hafiften silinmeye başlamış ilk gün kadar köyü degil suanDeğerlendir işte bu günleri
Daha çatlamamış sen gebelik testi yapsana biBugün 3.gün Hafiften silinmeye başlamış ilk gün kadar köyü degil suan
Neden gebelik testini yapınca bölüyor kiDaha çatlamamış sen gebelik testi yapsana bi
Belki hamilesindir ondan sürekli koyu çıkıyordurNeden gebelik testini yapınca bölüyor ki
24 gün oldu adet biteli belli olur mu kiBelki hamilesindir ondan sürekli koyu çıkıyordur
Sen bi yap bence24 gün oldu adet biteli belli olur mu ki
Sabah yapmam lazım onuSen bi yap bence
Yumurtlama uzun sürüyor olabilir ovü testine devam et senSabah yapmam lazım onuşuan içime kuşku düşürdün ama sanmıyorum
İlk kez belim kopacak gibi hissettim karnım patlıyor sandım sancidan duramadim hiç bu kadar hissetmezdim ben neler oluyor acaba dedim kendi kendimeYumurtlama uzun sürüyor olabilir ovü testine devam et sen![]()
İlk kez belim kopacak gibi hissettim karnım patlıyor sandım sancidan duramadim hiç bu kadar hissetmezdim ben neler oluyor acaba dedim kendi kendime
Yemin ederim ilk kez yaşadım ya bide ilişkiden sonra 30 dk falan kalkmadim hiç o sıra sanki damarlarım çekildi kasıklardaBu kadar ağrı yapması da ilginç![]()
Canım hamile olabilirsin test yapsana simdiYemin ederim ilk kez yaşadım ya bide ilişkiden sonra 30 dk falan kalkmadim hiç o sıra sanki damarlarım çekildi kasıklarda
Canım hamile olabilirsin test yapsana simdi
[/QUOTEce cesaret edemem
Cesaret edemedimCanım hamile olabilirsin test yapsana simdi
Seninle aynı zaman yumurtladık ya. 2 gün pik sürdü benimde bugün silikleşti testimBugün 3.gün Hafiften silinmeye başlamış ilk gün kadar köyü degil suan
Adetin kaç günde bir belki aynı anda hamile kalmış oluruzSeninle aynı zaman yumurtladık ya. 2 gün pik sürdü benimde bugün silikleşti testim
Pek düzenli değil benim adetlerimAdetin kaç günde bir belki aynı anda hamile kalmış oluruz
Mesela kaç günde bir en geçPek düzenli değil benim adetlerim