Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ovülasyon testi adet günüme kadar her gün yaptım hep 2. çizgi diğerine yakın bi koyuluk çıkıyordu geçen ay hiç böyle olmamıştı pazartesi kan testi yaptırdım bilin bakalım ne çıktı hcg 107 hamileyim...![]()
canım resmen ağzından bal damlıyo Allahım inşallah benide senin gibi ödüllendirir benim evde bitane vardı arkadaşımdan almıştım dün akşam öylesine yaptım hatta bakmadım bile sabah baktı silik çizgiyle karşılaştım off çok heycanlıyım ya![]()
kızlar ya ben acaba geçmi yumurtluyorum ama adetim hiç şaşmaz 28 günde bir oluyorum 22.günde yumurtlama oalbilirmi acaba?
test nasıl çıkıyor? bence olmaz çünkü adet tarihin çok düzenli bazı kadınlar çift yumurtluyormuş ama
dün akşam gittim kan testi yaptırdım hiç bişey çıkmadı ama ovulasyon testi yaptım yine silik çizgi valla kafayı bozcam yakında olsaydı kan testinde kesin çıkardı dimi?
tatlım daha önce de dedim ya ovulasyon testinde silik çizgi çıkarsa bu hamile olmadığın anlamına geliyor...............
canim ovulasyon testi vucuttaki LH adi verilen hormonu algilar bu hormon ovulasyon yani yumurtanin catladigi ana kadar degeri yukselir pik yapar yumurtanin catlamasiyla da duser,ovulasyon sonrasi testlerde silik cizgi olarak cikmaya devam eder...kimi kadinlarda adet gunune kadar silik cizgi gorunur kimi kadinlardada ovulasyon sonrasi deger cok hizli dustugunden hemen kaybolur...OVULASYON TESTI ADET TARIHINE YAKIN DONEMDE EGER IKI KOYU CIFT CIZGI OLARAK GORUNUYORSA GEBELIK OLARAK DUSUNEBILIRIZ ki bu durumda bile yuzde yuz hamilelik var diyemeyiz zten ovulasyon testinin pozitif vermesi icin beta hcg nin idrarda tesbit edilmesi gerek idrarda normal gebelik testide saptar zaten silikte olsa belli olur...bu arada dipnot gebelik testinde silik cizgide gebelik var demektir ama ovulasyon testinde silik cizgi bisi ifade etmez
ben 2 hamileleiğimide ovulasyon testiyle öğrendim..
adetime 4 gün kala ilk bebeğimde az silik
2. bebeğimde pozitif ti ovulasyon testim...sonra gebelik testiyle onayladım![]()
yakalandın yine şekerim![]()
ben 2 hamileleiğimide ovulasyon testiyle öğrendim..
adetime 4 gün kala ilk bebeğimde az silik
2. bebeğimde pozitif ti ovulasyon testim...sonra gebelik testiyle onayladım![]()
Papatyam,dr'a gidip yumurta takibi yaptırma imkanın varsa bunu dene bir de istersen canım ? Dr .vajinal olarak folikül olgunluğunu kontrol ediyor..20 mm civarı olunca çatlatma iğnesi veriyor..Onu yapıyorsun ..36 saat sonra eşinle birlikte oluyorsun...Yani yumurta çatlamaya yakınken...
bak duydunmu berat artık duymaya başlıyomuş yüksek sesle konuşmasak iyi olur :)