• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 22.gun ovulasyon testi pik oldu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mavis222

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
1.477
1.107
63
Adetim genelde 30-35 günde bir oluyor en fazla 40 güne kadar çıkabiliyor çokta kafama takmamak için ovulasyon testi bile yapmadım bu ay en son 2-3 gün önce merak ettim yaptım bıri net ikincisi silik çizgi çıkmıştı bugün yaptım ikisi de inanılmaz köyü çıktı ve 22. Gün başına böyle bisiy gelen var mı dün inanılmaz sıcak bastı hatta yandım Allah diye bagiracaktim gece de garip bı rüya gördüm neden böyle olmuş olabilir formlarımda bı çok şeyi anlattım adet olunca hormonlara bakılacak ve ilaca başlanacak

Adetim genelde 30-35 günde bir oluyor en fazla 40 güne kadar çıkabiliyor çokta kafama takmamak için ovulasyon testi bile yapmadım bu ay en son 2-3 gün önce merak ettim yaptım bıri net ikincisi silik çizgi çıkmıştı bugün yaptım ikisi de inanılmaz köyü çıktı ve 22. Gün başına böyle bisiy gelen var mı dün inanılmaz sıcak bastı hatta yandım Allah diye bagiracaktim gece de garip bı rüya gördüm neden böyle olmuş olabilir formlarımda bı çok şeyi anlattım adet olunca hormonlara bakılacak ve ilaca başlanacak
Adet döngünüze göre testinizin pik olması gayet normal. Pik olduğuna emin misiniz? Resim atar mısın?

Eklentiler

• IMG_20200217_123143.jpg
    IMG_20200217_123143.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 59
Pik gibi duruyor. Teste devam edin ve bugünleri güzel değerlendirin. :eek:

Benm hep 26 günlerde pik oluyor o yüzden adet gecikmen normal çünkü yumurtlama geç olursa adette geç geliyor yumurtlamadan 14 gun sonra geliyor

Benm hep 26 günlerde pik oluyor o yüzden adet gecikmen normal çünkü yumurtlama geç olursa adette geç geliyor yumurtlamadan 14 gun sonra geliyor
Geçen ay 16sinda gördüm 15 gün sonra adet oldum bu ay bakalım nolacak 2 aydır düzenli gidiyor

Bal gibi pik hemde tam günü, bugünü mutlaka değerlendir. Geç yumurtlamışsın. Bende erken yumurtlayıp hamile kaldım canım.

8
Canım merhaba ben pcosum ben 39. Gün yumurtlama gördüm ve şu an hamileyim çok şükür🙇normal yani hamile kalırsan geç döllenme oluyor o kadar

Back