• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

212 sexy

bu parfümü ben de çok merak ediyorum herkes çok beğeniyormuş denenecek parfümler listesine yazıyım bunu da kaydirigubbakcemile3

ayy bu koku çok güzel kızlar mutlaka deneyin şişe tasarımıda ilginç içi taraflı olması hoş olmıuskaydirigubbakcemile4

2012 sexy nin bayanını pek sevmiyorum iyi bir kozmetik firmasında çalışmıştım bir dönem bayanına pek ilgi yoktu ancak erkeği daha hoş kapak seside bir araba markasının sesiydi adını hatırlıyamadım şimdi :52:

benim parfumum . aslında pratik taşıması iki küçük şişeden oluşuyor .bir tanesini at çantana büyük olmadığı için rahat . kokousuda güzel çok ağır değil ben sevdim ama şu an biraz sıkıldım sanırım bitince başka birşey almayı düşünüyorum ama üç ay falan daha gider bana . bitirene kadar başka parfum almak yok .orjinalini almak daha akıllıca her zaman yine aşağı yukarı aynı paraya geliyor orjinal çok uzun dayanıyor çünkü

hafif çiçek kokusu değil ama çok ağır bir kokuda değil
biraz baharatlı.
az kullanırsan sorun olmaz bence beğendiysen al içinde kalmasın

zevkler ve renkler tartışılmaz , eğer çok hoşuna gittiyse al bence :)
ama birinden duyduysan denemeden alma, hatta büyük ihtimal ağır gelecek sana

kokuya gelecek olursak : misk,tatlı,vanilya,turunçgil ve hafif baharatlı.
notaları :
pembe biber,mandalina,bergamot
orta
pamuk şeker,çiçeksi,sardunya,gardenya
alt
misk,vanilya,sandalağacı
:)
oldukça ilginç bir koku ,şişesini de hoş buluyorum ben

bu koku muhtesem.....: ) bende olan etkisini anlatıyım anlarsın belki:)
bir parfümeri buldum bizim orda bir bayan kuıllanıormus bunu sana hem uygun fiyatlı hemde cok güsel bir parfüm aldırcam falan dedi.Deodarantı bide parfümü set halinde 11e mi ne aldım indirimdeydi..Bitsin gene alıcam.
Cok hos bi koku. 18 yasındaım..üniye yeni basladım. Ordaki arkadaslar(erkek) parfümümün ismni sordular.anlatamadım tabi sexy li nasıl diim :d
işte gecenlerde tekrar geldiler yanıma muhabbet ediorus bu koku nerden gelior ya falan dedi biri. diğeride bu sıkmıs gene görmüomusun :) cok utandım ama cok hosuma gitti:)
harika bir koku :)

canım açık parfüm yerine gidip 212 sexy mi dicezz :)

Back