• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 21 yaşındayım eskiden saçlarım çok gürdü (özellikle belirtmek istiyorum gerçekten çok gürdü) artık öyle değil ne yapabilirim yardım lütfen

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

tuzluseker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
3
0
1
31
21 yaşındayım eskiden saçlarım çok gürdü (özellikle belirtmek istiyorum gerçekten çok gürdü) artık öyle değil ne yapabilirim yardım lütfen

21 yaşındayım eskiden saçlarım çok gürdü (özellikle belirtmek istiyorum gerçekten çok gürdü) artık öyle değil ne yapabilirim yardım lütfen
Bunun bir çok sebebi olabilir ama tahlilleriniz temiz çıkarsa önerilerim
1.Hint kınası kullanın ilk kullanımda bile saçları kalınlaştırıyor.
2.Mezoterapi (Ben Mehmet Akgüne yaptırdım Ankarada değilsen bir doktor tarafından yaptırabilirsin açılmış bölgelerin varsa özellikle yeniden çıkıyor.)
3.Isırgan otlu şampuan (Eczanelerde satılıyor cidden saç uzamasında ve dökülmelerde çok etkili.)
4.Zeytinyağı maskesi yumurta maskesi (Saçlarınızın beslenmesini sağlıyor.)
Kronik rahatsızlıklar için söylemiyorum saçlar 5 yıl uzar 4 ay dökülür kırıklar yıpranmış saçlar gider.Önemli olan dinlenme süresinde saçınızı tanımanız ve neyin iyi geleceğini bulmanız.

Back