Anladım çünkü bazı aralarda kısa kol için açık diyenler olmuş
bunun dışında siz şu an benim evim benim kurallarım diyorsunuz olabilir sizin düşünceniz ama çocuğunuz (gerçekten istemiyorsa sizden kaynaklı istiyor gibi davranıyorsa) muhakkak istediği tarzı giyecek durumu yaratacaktır. Ya okulu kazanınca, ya parasını kazanınca, ya evden ayrılınca ya da evlenince. İlla ki olacak.
Hayır kısa kol tabiki açık değil.
Her aile kendine göre bir yaşam şekline sahip.
Ha kızım ileride bana ne der, ne demez onu bilemem.
Ama çocugumu da tanıyorum. Saçlarıyla oynamaya çok hevesli mesela.
O konu da tüm saçını suan ufak oldugu için renkli boyaları kısmen bir tutam olacak şeklinde isterse boyatıyorum.
Oje sürmeyi seviyor.
Namaz kıldığı için genelde regl dönemlerinde sürmeyi tercih ediyor, tutupta asla asla süremezsin demem. Namaz kıldığı için sürekli sürüp çıkarmak istemiyor mesela. Ha diyelim dışarı çıkacagız o zaman arada sürüyor.
Ben tesettürlü bir anneyim istedigim zaman kapandım, kızım da öyle olacak istediği zaman.
Ama benim tutup mesajımı alıntılayıp inşallah kızınız sizi sevmekten vazgeçer demek ve bunu temenni etmek kimsenin haddine degil, alnını karışlarım onun.
Üstelik onu begenenlerin de aklından şüphe ederim.
Evladımın sevgisi ve benim ona olan sevgim üzerinden sırf bizim evde bazı kurallar var diye kendinde o haddi görecek ve bana ayar vermeye kalkacaksa önce kendini sorgulasın.
Ben onun ardında bırakıp kaçtığı ne ailesine benzerim ne de başkasına.
Bunları lütfen üzerinize alınmayın.
Az çok aile yapımız kafanızda canlanmıştır.
Biz kendi çapında bazı dini hassasiyetleri tam uygulamayasakta belki yapma gayretindeyiz diyelim.
Ben KORKUNÇ(!) zihniyetli algıladıkları kendi korkunçluklarıyla bezenmiş yaşam şekillerinden bi fiil muafım.
Herkesin kendi ailesi, kendi hayat düzeni var ve açıkçası beni de bağlamıyorlar.
Evlenir gider, okur gider, bilmem ne olur gider o vakitlerde de içinde varsa yapar yoksa yapmaz. İlle de ne yapacak diyebiliriz, ne de yapmayacak diyebiliriz ama şu da var ki evladınızla olan iletişim önemli, biz o iletişimi hiç kaybetmedik anne-kız, baba-kız.
Ben ona kendi dogrularımla bir aile hayatı sunuyorum.
O da kendi dogruları ile bir aile hayatını şekillendirecek.