21 yaşındaki kız kardeşimin evli çocuklu sevgilisi 😔

Benim lisede arkadaşlarımdan biri okul bittikten Benim lisede vardı bir arkadaşım,okul bitince patronuyla aşk yaşamaya başladı.Adam bunu sürekli oyalayıp durmuş yıllarca,kız hiç evlenmedi ama adamın torunları bile var.Çok çirkin birşey ya.

çok teşekkür ederim başından beri biliyormu onu hiç bilmiyorum umarımda öğrenmem eğer bile bile başladıysa ...

Neden evli bir adamla hemde eşi güzel vs.kendince bir yarışa girmiş kardesınız "baaak benı tercıh edıyor...Benı daha cok begenıyor.." Yuzde doksan dıyorum bakın adama da esınde begenmedıgı seylerı söylettırıp; kardeşiniz artık nerden darbe yemısse,acık olan yarasına merhem bulmus " ben kazandım..ben iyiyim..süper olan benim..." artık egosumu dıyım ne dıyım onu tatmın edecek bır sıgınak bulmus...

Herkes kendınde olmayanı ıster...Babayla diyalog yok demıssınız nerdeyse babası olcak yasta bı adamda bilişsel olarak ne bulabılır? Baba şefkati...Babanın gurur duyması...Baba taktiri vs.vs. duymussunuzdur zaten bu bahsettıgım konuyu..Kızların baba ilgisinden uzak yetıstırılmelerı ve genelde kendılerınden buyuk ınsanlardan hoslanmaları...Bakarsak adamda baba...

Adama gelırsek onun kı bambaska vakaa bence onun kı de bastırılmıs sapkınlık,sübyencilik,sapıklık...Hatta bastıramamıs kı 21 yasındakı kızla gönül ilişkisine giriyor..Hem sapkınlık hem haysiyetsizlik..Eşini aldatıyor ayrı bir pislik küçük bir kızla aldatıyor daha da ayrı bir pislik...

Götürün bir psikolog ya da psikiyatriye inanın kardesınızın bu tercıhının altındakı sebeb ıllakı bulunur ve inşallah bulunurda ..Yoksa bu adam gider yerıne baska bır figüran gelir ...Olay kafada bitmeli.. Şahsi görüşümdür...Yazdıklarınızdan bunları çıkardım...Sizin desteğiniz çok önemli...Kafasını toplarsa ilerde minnettar olacak size...

yarın psikolog konusunu konuşucam kendisiyle ben aslında söylemeyecektim ama en çok babamı suçluyorum malesef

Şuan ki zamana göre 21 yaşındaki gençlere bakıyorum 15 yaşında ergenler gibiler , öncelerden 20 li yaşlarda ergenlik bitti artık olgun insan gözüyle bakilirdi. Kardeşiniz bı boşluk da gibi , yaptığını hiç savsiip etmiyorum ama destek olun o adamı bırakması için , adam evli çocuklu yazik değilim mi o kadına , o adam da utanmıyor mu kızı yaşında ola bilcek ergenle takılmaya belliki yararlanıyor kızdan , yoksa 40 yaşındaki adam ask meşk aramaz. İyi bı Dr götürün yapdi şeyin yanlış oldunu belirtin ama sert çıkmayın yoksa sizden uzaklaşır işler daha sarpa sarar. Allah yardımcınız olsun gercekden zor bı durum benimde aynı yaşlarda kardeşim var böyle bir şey yapsa napardim bilmem çok üzücü

Sevgilisini arayın adamı tehdit edin kardeşimle görüşmeyi kesmezsen eşine çocuğuna seni rezil ederim diyin.Tabi bunların da aranızda kalmasını isteyerek.Kardeşiniz aşık sanırım o vazgeçmez.

Kardeşiniz adam zengin diye mi acaba o kadar kapılmış? Kardeşinize hediye falan alıyor mu bu adam, maddi yönden de destekliyor mu, haberiniz var mı? Bazi paraperest kizlar, değil adamın zengin olması, arabası var diye bile ruhunu satabiliyor. Adamın karısıyla yarışa giren bir kadın da pekâlâ böyle bir karaktersizlikte olabilir.

Ayrıca, kardesiniz kafayı sıyırmış. Ağlarken video cekmeler vs hiç normal değil. Kendi kendine adami karisindan da kıskanıyor. Belki de adam "nasıl bir halt" yedim de bulastim diye bile düşünüyor olabilir. Kardesiniz sizden "ayrılık" lafını duyunca bile bu derece cildirdiysa, adam ayrılmak istese bile tehdit vs edebilir.

Umarım ortaya çıkar adamın yedigi haltlar da, o su gibi kadın kurtulur bu koca musvettesinden ve kardeşinizin de basi goge erer. Adam bosaninca, yüzüne bile bakmaz gerçi çünkü mücadelesi karisiyla, o gidince kimle yarışacak?

hediye alıyorsada ben hiç bilmiyorum ama adamda aynı b*k un lacivertiymiş deli dehşet aşıkmış güya kardeşime her tarafın aşk olsa ne olur be karaktersiz adam

Kardeşiniz okuyor mu?çalışıyor mu? boyle sacma sapan seyler yaptigina gire canı fazla sıkılıyor..kendine bir uğraş bulsun

Belli ki kardeşin vazgeçmeyecek. Ben olsam adamı bulur yakasına yapışır, eşine tüm ailesine söylemekle tehdit ederdim, kardeşimi biraksin diye.

Valla siz iyi sabırlısınız. Ben olsam kardeş falan dinlemem iki tokat yapıştırırdım bu ne arsızlık ya. Kusura bakmayın ama bunlar hep düzgün çocuk yetiştirememekten kaynaklanıyor. Anne babanız kardeşinize iyi bir terbiye verememiş demek ki. Ne demek evli çocuklu adamla sevgili olmak. Bazı şeyleri öyle uzman yardımıyla falan çözemezsiniz içinde var demek ki. Bence siz annenize anlatın o çözsün bu durumu.

Hasta diyen olmuş ama değil, fena bu kız. Ağlayıp video çekmek ne ya hahahajkdkd 39 yaşında kazık kadar adam inanıyor mu ki buna? Tansiyonu düştü diye serum takılırsa sedyede foto çeker atar bu, altına 3 günlük ömrüm kalmış yazar. Çift kişilikli değil aslında, ailede çok bastırılmış, asıl yüzü dışarıdaki.

Allah yardımcın olsun şeytana uymuş ama o erkek bozyuntusuna ulaşsamız belki syıra bilirsiniz

kusura bakmayın kardesınız kadar hatanız var
ogrenmıssınız ama travma yasar dıye bellı etmemıssınız bıldıgınızı... gece yemek yerken kendısını vıdeoya ceker, muzık acar gobek atar dıyorsunuz bellıkı tıktoku falan var gozunuzun onundekı kızdan haberınız yok ve ogrenmenıze ragmen ölü numarası yapıyorsunuz resmen
ınanılır gıbı degıl
bır uzmana gıdıp kardesınıze nasıl yaklasmanız gerektıgını sorun ogrenın .
bellıkı sız kendınız dogruyu gosteremeyeceksınız

Metres olmak istemiş varlıklı bir adamın metresi olmaya karar vermiş akıllı kız aklı var ahlakı yok çok derin psikolojik analizlere Freud a bağlamaya gerek yok içten gelen bir ahlaksızlığı ve çürümüşlüğü var. Daha niye karısının yanında benim değil diyormuş ya söyle kardeşine beş tane çocuk yapsa da metres olarak kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…