21 yaşındaki kız kardeşimin evli çocuklu sevgilisi 😔

Babamın bir arkadaşı vardı ellili yaşlarında bir adam evli boyunca çocukları var esi de çok hoş bir hanımdı
Adam üniversiteli kızlarla takılır kızların bacaklarını ceker Babamlara atar uzun bacak bu gece bende gibisinden her mahremi paylaşırdı

Kardesin bi yol tutturmus gidiyo. Naparsan yap degismeyecek gibi. Ben olsam bisey yapmam. Ha ben kendi kardesimde her olaya dahil oldum iyi olsun diye noldu 3 yildir gorusmuyoruz. Herkesin tecrubesi kendine. O da yasayarak ogrensin sonuclariyla o yuzlesecek. Onu kendine es yapacak adam onu gorunce sevince iliski yokken karisini bosardi. Hem onu hem evdeki kadini idare eden karisini birakip ona gelmez. O da gelecek diye bekleyecek muhtemelen. Birak.beklesin

Anne babanız neden o kadar sevgisiz bırakmış o kızı, sizin de sağlam bi bağınız yokmuş belli ki ailesinden göremediğini o kart horozdan görüyor. Çok üzücü ama ayrılacağını sanmıyorum

Neden evli herif peki? 40 yaşında bekar zibilyon herif var, baba sorunu varsa onlara baksın? Israr ve inatla evli herif merakı baba sorunu ile açıklanamaz bence.

Neden evli herif peki? 40 yaşında bekar zibilyon herif var, baba sorunu varsa onlara baksın? Israr ve inatla evli herif merakı baba sorunu ile açıklanamaz bence.

Halihazırda ailesi olanı yani “baba” olanı seçerler zaten aile kurmamış bekar adam yaşı büyük de olsa cazip gelmez bu tarz örüntülerde, hele adamın kendi kızıyla/çocuğuyla iyi bi ilişkisi varsa asıl ilgi o baba-kız ilişkisine başlar sonradan böyle bi duruma döner.

Boşanmış çocuklu modeli de var, karısından boşatıp aldığın heriften daha hayırlı olur.

Boşanmış çocuklu modeli de var, karısından boşatıp aldığın heriften daha hayırlı olur.

Bunlar bilinçdışıyla gelişen süreçler, çoğu zaman farkında olmadan alıyor bu kararları kişi, aklı selim baksa tabi ki biçok erkek bu kamilden daha hayırlı.

Tabi bu konusahibi de aynı babayla büyüdü o niye böyle birini bulmadı mesela, velhasıl herkes aynı olaydan aynı şekilde etkilenmiyor. Bu ailede patoloji bu 21 yaşındaki kızda olmuş gibi gibi

Valla ağlayıp video çekmeye aklı eriyor, dışarda da aktif biriymiş, gayet de aklı başında, kendi başını gayet de devşirecek halde. Sadece aile içinde bastırılmış, ona da artık uyanmış ama maddi bağdan dolayı ipleri koparamıyor bence. Hasta deyip ah vah edilecek biri değil.

Bence şöyle bi etini cimcirsek aklı başına gelir diyorsun

Kız kardeşinize aksi bir şey söylemeyin ters teper, onun yerine enpati kurmasını sağlayın , Mesela kendini onun karısının yerine koyup aynı şeyi yaşasan ne yapardın diye sorun? Yada diyelim ki eşinden ayrıldı seninle evlendi yarın öbür gün seni de aldatmayacağı ne malum? şimdi yapıyorsa daha sonra da yapar gibi. Öz eleştiri her zaman kızmak yapma etme demekten daha iyidir. inş. hakkında hayırlısı olur bir yuvayı dağıtmaz ve kendi hayatına bakar.

Bende azönce bir olay duydum etkisinden hâlâ çıkamıyorum. Eşimin ailesinden bi adam var (27 yaşında) evli 1 kızı var. İşi gücü çok iyi yerinde hatta paraya para demiyor.

İş yeri 1.5 saatlik mesafede bir ilçede. Ordan bulduğu bir kızla görüşüyormuş hatta evlenmek istiyorlarmış şok geçirdim. Adam zaten evli. Karısının altına son model araba aldı ama karısı o arabayı kullanamıyor bile adam çok kıskanç. Kadın da adamın parası var diye evlenmişti şimdi karısı kürkler falan alıp sosyal medyada mutlu aile tablosu resimler atıyor.

Ama adam başka ilçeden bulduğu kızla 2 yıl önce de evlilik hayalleri kuruyormuş şimdi aynı konu yine gündemde

Karısının haberi var sanırım ama evlilik hayallerinden haberi var mı bilemem bu durum beni çok etkiledi çok üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…