21 yaşında kız çocuğu kalacak yer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3.kez soracağım nasıl tanıştınız?
Gerekli yerlere bildirin. Reşit mi değil mi o zaten belli olur.
Dedim ya camide yatmış cami hocası arkadaşımın iş yerine getirmişler. Ben de arkadaşımın iş yerine uğrayacaktım daha varmadan arayıp bana sen de kalsın mı dediler ben de özellikle uyardım sigara konusunda hemen faranjit oluyorum ve evde biraz takıntılarım var dışardaki kıyafetiyle oturmasına izin vermedim eşofman giydirdim falan çocuk da terslendi biraz korktuğumdan da ikinci gün misafir edemedim.

Ya siz müge anlı falan hiç izlemediniz mi ya da fazla safsiniz. İftira, taciz, şiddet, hırsızlık vs Her türlü şey olabilir evinize almayın. En kötü ihtimal otele yerleştirip parasını ödeyin. Polise ve kaymakamlık varsa oraya haber edin. Reşit birisi bu. Başına bir şey gelse sizden bilirler. Yardıma ihtiyacı varsa polise haber verin. İstemiyorsa da yetişkin biri kendisi bilir. Siz kimsiniz de buna karar veriyorsunuz? Size mi kaldı derler adama? Ben sizin iyi niyetinizi anlıyorum ama başınıza bela olabilir.

Arayan olmadigini nerden biliyorsunuz ya? Siz polise basvuracaksiniz ki arayan var mi ortaya cikacak. Arayan bilgisi sizin telefona mesajla ulasmayacak heralde 🤦🏼‍♀️ cok yanlis davraniyorsunuz, polisi arayip haber verin
Kimlik fotoğrafını emniyet amiri bir tanıdığımıza gönderdik kaçak mı aranıyor mu iş yerinin anahtarını verdiler çünkü. Bize emniyet amiri söyledi zaten araması yok diye.

Ya siz müge anlı falan hiç izlemediniz mi ya da fazla safsiniz. İftira, taciz, şiddet, hırsızlık vs Her türlü şey olabilir evinize almayın. En kötü ihtimal otele yerleştirip parasını ödeyin. Polise ve kaymakamlık varsa oraya haber edin. Reşit birisi bu. Başına bir şey gelse sizden bilirler. Yardıma ihtiyacı varsa polise haber verin. İstemiyorsa da yetişkin biri kendisi bilir. Siz kimsiniz de buna karar veriyorsunuz? Size mi kaldı derler adama? Ben sizin iyi niyetinizi anlıyorum ama başınıza bela olabilir.
Ha bu arada Müge Anlı wp hattına kızı gördüğüm an yazdım böyle biri var aranıyor mu diye dönüş sağlanacak dediler henüz bir dönüş sağlanmadı.

Ben de beni tersleyip durmasından korktum ertesi gün bıraktım zaten. Kafası bozuk zaten bişey falan yapar diye korktum dedim ya yalnız yaşıyorum. Ev ters dubleks ben üst kattayım alt katımda yer var korktuğumdan alamıyorum işte ama aklım da kaldı.
Yardım etmek, merhamet göstermek tabii ki çok güzel ama dünyanın binbir türlü hali var. Kızda davranış bozukluğu olabilir, madde kullanıyor olabilir, hırsız olabilir.
Ben meczup gördüm sokakta. Belediyeyi aradım. Onlar bir hal çaresine bakıyorlar heralde.

Selam 21 yaşında bir kız çocuğu var ailesi sahip çıkmıyor. Yatacak yeri yok ama kadın sığınma evine gitmeye ikna edemedik, sokakta yatıyor ama telefonunu alıp çıkmasına izin vermeyecekler diye sığınma evine gitmiyor. Yetiştirme yurtları Üni öğrencisiyse 25 yaşına kadar kalmasına izin veriyor, bu kızın da alınma şansı var mı böyle bir yere? Biraz saf kısa zamanda kötü yola düşer diye korkuyoruz. Güvende olmasını istiyoruz seçenekler nedir tavsiye verir misiniz? (Çocuğun sinirleri çok bozuk, ne sorsak ters cevap veriyor fazla iletişim kuramıyoruz. Ailesinden birine ulaşamadık ancak aranan bir çocuk olmadığı bilgisine ulaştık.)

Öğrenci mi? Bir üniversitede kaydı var mı?
Kıza biri zarar mı vermiş, tecavüz vs gibi?
Bİrilerinden kaçıyor mu?
Hiçbir şey anlatmadı mı sizlere?

Kimlik fotoğrafını emniyet amiri bir tanıdığımıza gönderdik kaçak mı aranıyor mu iş yerinin anahtarını verdiler çünkü. Bize emniyet amiri söyledi zaten araması yok diye.
18 yasin ustundeyse aile ararken polis ciddiye almanis olabilir. Lutfen polise haber verin, ailesi siddet falan uyguluyorsa da siginma evine yerlesir. Orda burda nereye kadar kalacak? Ustelik sizinki de gereksiz bir cesaret olmus

Kimse sahip çıkmıyor demişsiniz. Büyük bir ihtimalle yalan söylüyor. Kimse 21 yaşındaki genç bir kadını kolay kolay dışarı atmaz. Baksanıza telefon için sokakta kalmayı tercih ediyor.

Öğrenci mi? Bir üniversitede kaydı var mı?
Kıza biri zarar mı vermiş, tecavüz vs gibi?
Bİrilerinden kaçıyor mu?
Hiçbir şey anlatmadı mı sizlere?
Tedirgin eden bu zaten hiç bir şey anlatmıyor. Evde istenmediğini söylüyor sadece baba üveymiş anne de sahip çıkmıyormuş. Ön lisans mezunuyum dedi. Hatta özel bir hastaneye bilgi işlem bölümü için ricada bulundular iş için.

Kimse sahip çıkmıyor demişsiniz. Büyük bir ihtimalle yalan söylüyor. Kimse 21 yaşındaki genç bir kadını kolay kolay dışarı atmaz. Baksanıza telefon için sokakta kalmayı tercih ediyor.
Buna katılmıyorum herkesin bir hikayesi var. Yalan da söylüyor olabilir ama sonuçta sahip çıkan yok işte

Tedirgin eden bu zaten hiç bir şey anlatmıyor. Evde istenmediğini söylüyor sadece baba üveymiş anne de sahip çıkmıyormuş. Ön lisans mezunuyum dedi. Hatta özel bir hastaneye bilgi işlem bölümü için ricada bulundular iş için.

Yanında valizi, birikmiş parası var mı?

Üniversite mezunu olan birisi evsiz kalsa ilk olarak 7/24 açık kütüphanelere gider öğrenciler için açık olan. Sokakta kalmaz diye düşünüyorum. Ya da ankara'yı bilmiyordur. Hastanede, havalimanında kalabilir. Camii garip geldi açıkçası bana güvenlik açısından. Üniversite kampüsünde de gizlice kalabilir.

Baya böyle evden eşyalarını toplayıp çıkmış hali var mı kızda? Yoksa öylesine markete gibi mi çıkmış?

Yanında valizi, birikmiş parası var mı?

Üniversite mezunu olan birisi evsiz kalsa ilk olarak 7/24 açık kütüphanelere gider öğrenciler için açık olan. Sokakta kalmaz diye düşünüyorum. Ya da ankara'yı bilmiyordur. Hastanede, havalimanında kalabilir. Camii garip geldi açıkçası bana güvenlik açısından. Üniversite kampüsünde de gizlice kalabilir.

Baya böyle evden eşyalarını toplayıp çıkmış hali var mı kızda? Yoksa öylesine markete gibi mi çıkmış?
Eşyalarını toplamış küçük bir valizi var. Ama dediğim gibi 21 yaşında cin gibi çocuklar da var bu biraz safça dış dünyadan haberi yok gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X