21 Ocak 2023 transfer olanlar

adayannee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2023
33
1
26
21 Ocak 3. Gün 2 adet embriyo transferim oldu bi yandan korkuyorum düne kadar hafif kasık ve bel ağrım vardı bu gün yok normal mi bugün transfer günüyle birlikte sayarsam 7. Gün kaset testte çıkar mı acaba biraz rahatlamak istiyorum çok stres yaptım gibi

Merhaba bende seninle aynı gün 3. Gün embriyosu transferi oldum ilk transferim ilk 4 gün bel ağrım oldu ama 2 gündür çok nadir oluyo onun dışında lekelenme vs de olmadı acaba 3. Gün embriyosu oldugundan dolayı mı ne zaman beklemeliyim onuda bilmiyorum test yapmayada çekiniyorum negatif görürsem etkilenirim diye arada kaldım valla. Seni okuyunca aynı durumda olduğumuzu gördüm beşki de normaldir. Bekleyip görecez artık. Sende gelişme oldukça yazarsan en azından destek oluruz birbirimize:)

Ben bugün kaset test yaptım ama hiç bir şey çıkmadı dayanamadım yaptım ama çıkmayabilir normal çok erken yine de korku düştü tabi ama inşallah tutunur bebişlerimiz bir de evde yemek filan yapıyorsun değil mi ben evde hareket halindeyim ilk üç gün annemdeydim hiç bi şey yapmadım ama evime geçince mecbur yapıyorum zaten doktorum da sürekli yatma demişti hangi gün kan tahlili yaptıracaksın sende bilgi ver bana herhangi bir belirti gelişme olursa

Banada yapalım diyolar ama kaset yada kan diye erken oldugunu bilsemde üzülürüm stres olurum diye ben istemiyorum. 8-9u göreyim belki yaparım dedim. Tabi canım illa ki evde dolanıyorum yemeğimi yapıyorum sadece çok uzanıp ağır kaldırıp ittirmiyorum onun dışında her şeyi yapıyorum. Hatta bu akşam dışarıda çıkıcam kan dolaşımıda önemli doktorum normal hayatına geri dönebilirsin dedi zaten. Bu hafta için rapor almıştım ama ptesi işe başlıyorum mesela yine yoplu taşıma kullancam masa başıda olsa işimde olcam. Çok kasmayada gerek oldugunu düşünmüyorum. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için tedbir bizden takdir Allahtan artık yaşayıp görcez inşallah pozitif olur.iyi düşünelim iyi olsun

evet 9.10. Gün test yeniliycem ayın 31 inede kan vericem bakalım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda güzel haberlerle geliriz inşallah

Tuğçe bugün 8. Gün kan verdim beta 12 çıktı inş yükselir değer hamilelik sağlıklı olur sende bak istersen belki çıkar
Senin adına çok sevindim canım inşallah yükselir normal sanki değer 3. Gün embriyosu için içini ferah tut. Bende bugün pazar olmasaydı en azından idrar testi yapcaktım ama nöbetçi eczanede yok yakında yarın onu yapar salıda kana giderim diyorum. Ayy hadi inşallah güzel sonuçlar alırız

İnşallah canım allah emeklerimizi boşa vermesin nasip etsin inşallah bende salı tekrar kan a gidicem hadi inşallah güzel haberlerle geliriz buraya dikkat et kendine bol bol Meryem suresi oku veya dinle

Merhabalar canm merak ettim seni kan verdin mi var mı gelişme ben kan verdim bugün tekrar bekliyorum sonucu
yok vermedim canım doktorum bekle dedi perşembe veya cuma vericem, inşallah hayırlı sonuçlar alırsın sende yükselmiştir değerin.Ben 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti umudumu kaybettim biraz açıkçası

Hayır sakın kaybetme bende 6. Gün yapmıştım kaset test çıkmamıştı 8. Gün kanda çıktı biliyorsun testlere güven olmaz hatta biliyor musun bugün kaset test tekrar yaptım yine görünmedi ama kanda var bekle canım sabır olacak inşallah

sağol canım bekliyorum yine ilaçlarımı kullanıp dikkat ediyorum umudumu kaybettim desemde bi ihtimal her zaman vardır ona sarılıyorum. Sonucunu paylaşırsın sende inşallah kutlamalr yaparız

sağol canım bekliyorum yine ilaçlarımı kullanıp dikkat ediyorum umudumu kaybettim desemde bi ihtimal her zaman vardır ona sarılıyorum. Sonucunu paylaşırsın sende inşallah kutlamalr yaparız
Sonucum çıktı canım 30 olmuş doktoruma attım sınırda bir değer ama gebelik başlamış dedi cuma günü tekrarlıycam tahlili inşallah sağlıklı gebelik olur
Sana da dua ediyorum kendime de inşallah olacak

bizim 3. gün diye belkide biraz geriden geliyodur minnak sağlıkla büyür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…