Merhabalar canım 12. Gün kan verdim 70 oldu hcg bugün 14. Gün verdim 54 e düşmüş kimyasal gebelik olmuş çok üzüldümÇok sağol amin inşallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar canım 12. Gün kan verdim 70 oldu hcg bugün 14. Gün verdim 54 e düşmüş kimyasal gebelik olmuş çok üzüldümÇok sağol amin inşallah hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun.
Yaa bende üzüldüm canım şimdi hayırlısı buymuş kendimden biliyorum hiçbir söz teselli etmeye yetmiyor ama devam edicez çabalamaya bu bi sınav madem elden gelen maddi manevi her şeyi seferber edip allahın izniyle kucağımıza alacağız diye ümit ediyorum.Merhabalar canım 12. Gün kan verdim 70 oldu hcg bugün 14. Gün verdim 54 e düşmüş kimyasal gebelik olmuş çok üzüldüm
İnşallah canım 2. Demede hayırlısıyla olur ne diyelimYaa bende üzüldüm canım şimdi hayırlısı buymuş kendimden biliyorum hiçbir söz teselli etmeye yetmiyor ama devam edicez çabalamaya bu bi sınav madem elden gelen maddi manevi her şeyi seferber edip allahın izniyle kucağımıza alacağız diye ümit ediyorum.
Geriye embriyon kalmış mıydı benim o da yok maalesefİnşallah canım 2. Demede hayırlısıyla olur ne diyelim
15 yumurta toplanmıştı 3ü anca 3. Güne gelip dondurulmuştu. 1 tanesi transfer zamanında çözülünce elendi zaten 1 tanesini transfer etti geriye 1 şansımız kalsın diye. Şimdi o kalanı transfer ettircem inşallah tutar. Baştan başlamak o kadar zor geliyor ki hem maddi hem manevi ama mecbur olunca ne zaman pes edilir onuda bilmiyorum hep bi acabayla yaşamak çok zor olacakGeriye embriyon kalmış mıydı benim o da yok maalesef
En azından bir umut o bir embriyo inşallah tutunur15 yumurta toplanmıştı 3ü anca 3. Güne gelip dondurulmuştu. 1 tanesi transfer zamanında çözülünce elendi zaten 1 tanesini transfer etti geriye 1 şansımız kalsın diye. Şimdi o kalanı transfer ettircem inşallah tutar. Baştan başlamak o kadar zor geliyor ki hem maddi hem manevi ama mecbur olunca ne zaman pes edilir onuda bilmiyorum hep bi acabayla yaşamak çok zor olacak
Hayat devam ediyor ama bi yerde insanın yüzüne çarpıyor işte o zaman çok zor oluyor gözlerin doluyor. Bu umutla yaşamaya alışıcaz canım. Üzüntünü yaşa 1-2 gün sonra toparlan ve güç kazanmaya çalışEn azından bir umut o bir embriyo inşallah tutunur
Öyle maalesef gözlerim şişene kadar ağlıyorum dünden beri ama çare yok yarın işbaşı yapıcam tekrar birikim yapıcaz deniycez 2.yi allah büyük olacak inşallah bir gün güzel haberlerle gelelim inşallah burayaHayat devam ediyor ama bi yerde insanın yüzüne çarpıyor işte o zaman çok zor oluyor gözlerin doluyor. Bu umutla yaşamaya alışıcaz canım. Üzüntünü yaşa 1-2 gün sonra toparlan ve güç kazanmaya çalış
Para mevzusu olmasa hiç gözümde değilde işte denerim her ay ama hayatın gerçekleri maalesef. İnşallah güzel haberlerde bulusuruzÖyle maalesef gözlerim şişene kadar ağlıyorum dünden beri ama çare yok yarın işbaşı yapıcam tekrar birikim yapıcaz deniycez 2.yi allah büyük olacak inşallah bir gün güzel haberlerle gelelim inşallah buraya
İnşallah hayırlısıylaPara mevzusu olmasa hiç gözümde değilde işte denerim her ay ama hayatın gerçekleri maalesef. İnşallah güzel haberlerde bulusuruz