21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

Zordu, baklaım sizin hamilelikleri takip ediyoruz kızlar, inşallah sağlıklı sıhatli kucağınıza alırsınız, allah bizede nasip eder.
Neler öğreniyoz demi canım, yaşadıklarımızın sınırı yok derken doğru bi tespit, duydukça şaşkınlıklarım 1 kat daha artıyor, neler çıkıyor, neler öğreniyoruz, Canım inşallah sende bebeğini sağlıklı sıhatli alırsın kucağına. Allah yardımcın olsun.

oğlakcım haftaya ayrıntılı ultrasona girceksin galiba, güzel haberlerini bekliyoruz canım tedirgin olma yolun yarısına geldin artık bebşine kavuşmana az kaldı

pempedana canımmm seninde cvs sonuçların güzel çıkmış çok sevindim canım sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallahh

sağolun kızalr, bu aşamaları sizlerde biliyorsunuz yaşamak ayrı zor atlatabilmek daha bir zor...kolay değil bebek sahibi olmak. hepimizin kucakları dolsun inşallah, sağlıkla gelsin bebişlerimiz...

tedirgin olmamak elde değil tam 1 haftam kaldı hayırlısı olur inşallah
sen nasılsın toparlayabildin mi kendini

Ben ayrıntılı ultrasona gittiğimde hüngür hüngür ağlamıştım doktor şaşırmıştı noluyo diye.Geçmişi anlatınca tamam dedi sakin ol her hamilelik bir değil.Gerçekten çok stresli bu detaylı.İnşallah güzel geçecek sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına.

seni çokkkk çokkk iyi anlıyorum canım elde değil biliyorum, ama bu sefer her şey yolunda emin oll..
ben toparladım size destek bile oluyorum baksana:)) şaka bi yana eskisinden daha iyiyim kendi kendime teselli veriyorum başka napılır ki??

bebeğin çok sağlıklı ben eminim...içini rahat tut canım...arastırsak hepimizde bişiy vardır mutlaka...
ooff Allahım, arastırsak bi dert arastırmasak bi dert, sen yardımcımız ol...

merhaba hayır benim bebeğim tamamen hertarafı normaldi gelişimi falan çok güzeldi tek sorun hidrosefaliydi ama onunla yaşayamaz dedi doktor yapacak bişey yoktu en iyi doktorlara gittim ama sonuç hep aynıydı değişmedi allah hepimize sabır versin ne diyeyim

kızlar oğlakta herşey yolundaymış, dün konuştuk... kızçesi gayet sağlıklı
haftasonu malum geziyormuş

sağolun kızlar ilginiz için
doktordan sonra izmirde kaldık annemde gezdik tozduk süslendik geldik
allaha şükür ultrason bulgularımız iyi bebeğimiz 476 gr haftası ile uyumlu sadece çok yukardıda duruyormuş bu tabiiki sorun değil hatta iyi bile dedi doktor ama bana sorun oluyor mide rahtsızlığı ve çarpıntı yapıyor geceleri uyuyamıyorum
saçımı boyattım organik boya ile biraz kendime geldim iyi geldi

bende sonucumu az önce aldım afp için... gayet iyi dedi
boya içinde izin yok bana, hoş zaten cesaret edemezdim sanırım naapiiimmm...çok pimpirikliyim galiba.doğumdan önce boyatıcam ben.
hatta ağda içim emla kullanıyordum ben, onda sordum, sık kullanma dedi okey verdi, onu bile kullanamıcam sanırım, içim içimi yicekkk yoksa!

hadi gözünaydın canım
evet bazı doktorlar boyaya olumlu yaklaşıyor bazısı ııh diyor nedense
benimki kana karıştığı bile kanıtlanmış değil hele hele 6 aylıkken hiç sorun olmaz dedi moralim düzeldi ama iyi geldi

canım benimmm çok sevindim.. her şey yolunda bin kere maşallahhhh tü tü tü

pempeee seninde bebişin iyi, çok sevindim iyi bakın bebiklerinizeee onlar sizin mucizenizz.. saçlarını sonra boyatırsınn tek problem saç olsun dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…