sağol canım büyütüyoruz kızımızı şimdlik hiçbir sorun yok allaha şükürOğlak, pembedana nasılsınız, bebeişler büyüyormu, hamilelik nasıl gidiyor. inşllah yoktur bi sorun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım büyütüyoruz kızımızı şimdlik hiçbir sorun yok allaha şükürOğlak, pembedana nasılsınız, bebeişler büyüyormu, hamilelik nasıl gidiyor. inşllah yoktur bi sorun.
:) ne gzll allahım kucağına almayı nasip etsin şimdiden gözün aydın cnm:)bebeğimiz inşallah sağlıkla 4 gün sonra bizimle olacak allah bu acıyı yaşayan herkese bu güzel günleri tattırsın
:) ne gzll allahım kucağına almayı nasip etsin şimdiden gözün aydın cnm:)
masalımız artık bizimle yeni bir hayat dünyaya gözlerini açtı inşallah bundan sonra hep güzel şeyler olur hepimiz için
minilaren ve başakçım çok sağolun kızlar darısı başınıza
masalımız artık bizimle yeni bir hayat dünyaya gözlerini açtı inşallah bundan sonra hep güzel şeyler olur hepimiz için
minilaren ve başakçım çok sağolun kızlar darısı başınıza
yukarıda ameliyat vardı beklemek zorundaydım tam 2 saat bekledim yoğunbakımdaki bayanlar ne olduğunu sordular herkes teselli ediyordu kürtaja girdim uyuttular çok kolay oldu çıktığımda yine yoğunbakımdaydım 2 saat de orda beklettiler tamamen ayılmam için göğüslerimden süt gelmişti sıkı bir bandaj yaptılar bir ilaç verdiler kesilmesi için odaya yolladılar ağrım sızım olmadı sadece göğüs ağrısı ve kalp ağrısı tabii ki
işin garibi aynı gün aynı anda benimle bir aynı işlem için yatan 21 yaşında 21 haftalık gebe ilk bebeği olan bir kız vardı o doğuramamıştı daha hemde ben bir ilaç içtim o 5 ilaç ama kızın hiç ağrısı olmadı ve ona salı günü ara verildi çarşamba devam edilecekti ben taburcu oldum benimki çabuk oldu yani çok zor allah kimseye göstermesin başına gelmeyen birşey anlamıyor herkese davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama tarifsiz bir acı
sonuç olarak egeyi hiç ama hiç tavsiye etmiyorum gerekli yerlere şikyetlerimde bulunucam doğumhanesi berbat ilgi alaka hiç yok terslik diz boyu ve sermet sağol teşhisi çok başarılı ama o da ilgi sıfır başınıza gelirse bebeğinizde ne olduğunu teşhis ettirin ama devam etmeyin derim gidenler bir kez daha düşünsün bence[/QUOTE CANIM ÇOOOKK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN SENİNLE BİREBİR AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞADIM 18 MART GECESİ BENDE SONLANDIRMA YAŞADIM EGE BU KONUDA BERBAT DR.LARI AZARLIYOR AĞRIM VAR DİYOSUN ANLAMIYORLAR NE BİR AĞRI KESİCİ NE BİR ŞEY HİÇ BİŞEY YOK..YAŞADIĞIMIZ ACI TARİFSİZ ...ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN
çok geçmiş olsun canım allah sabır versin acıalr unutulmuyor ama külleniyor inan...yukarıda ameliyat vardı beklemek zorundaydım tam 2 saat bekledim yoğunbakımdaki bayanlar ne olduğunu sordular herkes teselli ediyordu kürtaja girdim uyuttular çok kolay oldu çıktığımda yine yoğunbakımdaydım 2 saat de orda beklettiler tamamen ayılmam için göğüslerimden süt gelmişti sıkı bir bandaj yaptılar bir ilaç verdiler kesilmesi için odaya yolladılar ağrım sızım olmadı sadece göğüs ağrısı ve kalp ağrısı tabii ki
işin garibi aynı gün aynı anda benimle bir aynı işlem için yatan 21 yaşında 21 haftalık gebe ilk bebeği olan bir kız vardı o doğuramamıştı daha hemde ben bir ilaç içtim o 5 ilaç ama kızın hiç ağrısı olmadı ve ona salı günü ara verildi çarşamba devam edilecekti ben taburcu oldum benimki çabuk oldu yani çok zor allah kimseye göstermesin başına gelmeyen birşey anlamıyor herkese davulun sesi uzaktan hoş geliyor ama tarifsiz bir acı
sonuç olarak egeyi hiç ama hiç tavsiye etmiyorum gerekli yerlere şikyetlerimde bulunucam doğumhanesi berbat ilgi alaka hiç yok terslik diz boyu ve sermet sağol teşhisi çok başarılı ama o da ilgi sıfır başınıza gelirse bebeğinizde ne olduğunu teşhis ettirin ama devam etmeyin derim gidenler bir kez daha düşünsün bence[/QUOTE CANIM ÇOOOKK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN SENİNLE BİREBİR AYNI ŞEYLERİ BENDE YAŞADIM 18 MART GECESİ BENDE SONLANDIRMA YAŞADIM EGE BU KONUDA BERBAT DR.LARI AZARLIYOR AĞRIM VAR DİYOSUN ANLAMIYORLAR NE BİR AĞRI KESİCİ NE BİR ŞEY HİÇ BİŞEY YOK..YAŞADIĞIMIZ ACI TARİFSİZ ...ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN
Kızlar merhaba tüm yazılarınız okudum inanın okadar üzüldümki hep yaşadıklarım geldi aklıma allah hepinize ve banada sabır versin.Benim yaşadıklarımıda kimseye yaşatmasın rabbim bende ilk gebeliğimi yaşıyordum herşey çok güzel gidiyordu bende kızımda çok sağlıklıydık her hafta kontrole gidiyorduk fakat ne olduysa 25. haftamda oldu birden dünya alt üst olmuştu kızımda çok nadir görülen bir rahatsızlık olan şizensefali teşhisi konulmuştu ve kızımın doğduğunda felç olacağını görmeyeceğinden duymayacağından asla yürüyemeyeceğinden ve konuşamıyacağından behsettiler ve gebeliği sonlandırmamızı istediler eşimle çok düşündükten sonra doğuma karar verdik inanın kalan zamanın nasıl geçtiğini hiç bilmiyorum hergün rabbime dua ediyordum sağlıklı olsun diye ve 38 haftamda doğum gerçekleşti çok şükür kızım felç doğmadı yoğun bakıma alınmadı yanımdaydı çok uzattım sanırım ama genetik testlerinizi muhakkak yaptırın benim kızım şuan 16 aylık ikinci hamilelikte böyle birşeyle karşılaşma riskim yokmuş ama yinede çok korkuyorum.