ne demek canım rica ederim..
kromozom testlerini üniversite hastanelerinde yapıyolar hamile olmana gerek yok, ama sonuçların çıkması çok uzun zaman alıyo.. biz özelde yaptırdık sonuçlar daha hızlı çıkıyo biraz pahalı ama para derdinde değiliz hiç birimiz sorunlarımız çözülsün her şeyimizi veririz.. canım benim önceden folbiol kullanmam gerekiodu çünkü benim bebeğimde beyin anomalisi vardı bidahaki gebelikte oluşmasın diye kullandım ama engel olmadı malesef doktorlar bile şaşırdı her gittiğimiz doktor folbiol kullanmadın mı dedi kullandım ama önüne geçemedik işte..
bu arada bgn cvs sonuçlarımız çıktı bizim genetik değilmiş bizim kromozomlarımıza bakmaya gerek yokmuş çünkü bütün kromozomlar normalmiş daha çok söylediler ama toparlayamıyorum beynim darmadağın yazamıyorum
Çok üzüldüm bebeğini kaybettiğini okuyunca.Sonuçların temiz çıkması sevindirici.Bence yine de siz genetik test yaptırın.Bildiğim kadarıyla cvs de sadece bebeğin kromozomlarına bakılıyo yani anne ve babanın genetik hastalıkları bakılamıyo.Emin değilim tabi doktora sormak lazım.Eğer öyleyse bence genetik test yaptırmak da fayda var.Sadece kan veriyosun.Bence işi şansa bırakma.Eğer genetik bi problem çıksa da tüp bebekte pgt yöntemiyle yani sağlıklı embriyolar seçilerek sağlıklı bebek sahibi olma şansı çok yüksek.
Üzülme demiyorum ben de aynı acıları yaşadığım için biliyorum teselli cümleleri boş.Sen güçlü ol pozitif ol.Bir süre bebek fikrini çıkar aklından şu testleri falan bitirdikten sonra.Kafanı boşalt vücudunu dinlendir hatta mümkünse bi tatile git.Sonra kendini hazır hissedince çalışmaya başlarsınız.İnşallah sağlıkla bir bebek sahibi olacaksın.