21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

aslaaa .oğlumu sağlıkla büyüteyim o yeter bana.yaşına göre gelişme gerliği var.hareket kısıtlılığı var.ama zeka ii çok şkr.1 hafta önce kardiyoloğa gösterdik kalp sorunlu hala.ayrıca ritim problemi oluşacak dedi.beyin zaten hasarlı.böbrek aynı şekilde.allahım versin şifayı

cnm resmi silmişsn bende sildim alıntı yaptgm için ama asla deme bence oğlun daha ii oldugunda inan istersn belki:)

amin tatlım.muhakkak duyar birileri sesimi.tanısını bile koyduramadık oğlumuzun.hastalığının ismi bile yok.ne zaman ne olcak bilmiyoruz.ömrümü oğluma versin rabbim.o çok yaşasın inş.

canım allah sana eşine ve bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin ..inşallah bebeğin sağlığına kavuşacaktır.sen güzel dileklerini dualarını hep et...dirayetli dur ve kendine sağlığına çok dikkat et..bebeğinizin size ihtiyacı var...

allah kimseye yaşatmasın bu acıyı...hastaneden eli boş çıkmak kadar kötü bişey yok orda herkes elinde bebeği ile çıkarken sizin öyle boynunuz bükük kalması çok acı bişey..

allah kimseye yaşatmasın bu acıyı...hastaneden eli boş çıkmak kadar kötü bişey yok orda herkes elinde bebeği ile çıkarken sizin öyle boynunuz bükük kalması çok acı bişey..

çok geçmiş olsun
nesi vardı bebeğinizin allah sabırlar versin acın daha yeni mi ne kadar oldu zamanla hiçbir şey eskisi gibi olmuyor canım sabır sabır

yazdıkların başına gelenler beni bitirdi resmen aselnaz allah sabırların en büyüğünü versin çok zor arada bir haberlerini paylaş oğluşun nasıl kaç yaşında şu an oğlun teşhisi ne tam olarak cennet senin gibi anaların ayakları altında canım

oğlak senin yaşadıklarını aşşağı yukarı bende yaşadım.bende 10 martta ölü doğum yaptım 22 haftalık bebeğimin hidrosefalisi var dediler gebeliği sonlandırdılar.kalbini karnımdan iğneyle girdiler ve durdular 2 saat sonra bi tane dil altı bitane vajinal hap verdiler 2 saat sonra sancı başladı 1 saat sürdü ama o dayanılır bir sancıydı dahasonra altı saat aradan sonra 2.vajinal hapı koydular ondan senin anlattığın gibi böylebi acı yok tam dört saat sancı çektim süresiz hiç kesilmeden ben 3 kere ameliyat oldum böyle bi şey yaşamadım çok zordu anlattığın gibi adeta düz duvara tırmandım yatakta sancıyı çekemiyorum ayakta yatağın demirine yapıştım resmen asılıyorum ama ölüyorum sancıdan 4saat sonra doğum haneye indim ben artık bittim dedim beni kesin ne yapıyosanız yapın dedim masaya çıktım açılmış doğuma aldılar yaram saaat doğum sürdü doğumda çok zor oldu anlattığın gibi benimde damar yolumu orda açtılar doğum bitti sancılarım gitti kürtaj yapmadılar temizlendi dediler sonuç olarak hastaneden eli boş gözü dolu kalbi dolu bir şekilde taburcu oldum allahtan evde 2 evladım vardı onları bağrıma daha sıkı bastım ama 20 gündür hep ağlıyorum yanlız kaldığım her an ben istanbulda yaptım doğumu hastane iyiydi bi sorunum olmadı ama bebeğimi unutamıyorum acabalar kafamı rahat bırakmıyor.ne diyeyim bizimde kaderimiz buymuş inşallah bunda sonrası güzel olur herkez için geçmiş bitmiş olur inşallah

Son düzenleme:
Başınız Sağ Olsun çok çok üzüldüm ama elden ne gelir inşallah tez zamanda sağlıklı bebekler kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim... Bende 3 ay önce 10 haftalık bebeğimi kaybettim kalbi durduğu için kısmet işte sizinki daha acı ALLAH sabır versin.

aynı acı bende yaşadım, yok böyle bi sancı 8 saat sürdü benimkide, ama sonunda parça falan yok dediler, kürtaj olmadım. Allahtan 2 çocuğun varmış canım onlara sarıl teselli bul, bizde eşimle birbirimize sarıldık. Ev bomboş duvarlar boş, ancak kendime geliyom. ilk 1 ay kendime gelemedim. Araştırmalar yapıp buralardaki arkdaşlarla konuşunca kendimi daha çabuk toparladım. Sanada büyük geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun allah sabır versin 2 evladın varmış allah onlara sağlık versin acılarını göstermesin 10 gün sonra ayrıntılı ultrason randevum var şimdiden sardı stresi ya birşey çıkarsa ya yine aynı şeyler olursa mahvoluyorumçok zor çok

sana da çok büyük geçmiş olsun zerdal allah tekrarını yaşatmasın sabır versin eminim hiç çocuğu olmayana çok daha zordur allahtan hayırlısını dile canım bir an önce yüzün güler inşallah

canım çok geçmiş olsun..rabbim sabır versin..
benimde 20 haftalıkken hidrosefali teşhisi konuldu ve gebeliğim sonlandırıldı.senin hidroseafli dışında başka anomali varmıydı..bizde yarık damak ve dudakta vardı..
ben hastane yönünden çok şanslıydım rafakatçi sorunum yoktu akşam 8 e kadar kalana gidene bişi demiyolardı...tam 1 gün suni sancı verdiler çok zor du o anlar aynı dediğin gibi dayanılmayacak bi sancıydı..doktoruma yalvarıyordum artık açılma yoksa sezaryen yap diye..ama açılmıştı o an ve doğdu bebeğim...göremedim görmeye dayanamazdım..bazen keşke dokunsaydım kucaklasaydım diyorum ama gerçekten nasıl dayanılır ondan sonra düşünemedim..
hakkımızda yazılan buymuş..rabbim yardımcımız olsun yüümüz güldürsün inşallah.

panik olma şekerim, hiçbişeyi yok bebişinin. aslında keşke diyorum cvs yaptırsamıydın ? bu kadar tedirgin olmayacaktın. ama neyse, çok zor zamanları atlattın, buda geçecek... neler tlatmadık biz bi düşünsene en baştan....

öyle çok şey atlattık ama insan bu yaşadıklarından sonra evham küpü oluyor resmen sermet hoca cuma günü 1 saat bakar inceler artık inşallah bir şey çıkmaz kıpır kıpır zaten kızım artık her sabah uyandırıyor beni allahım hepimizinkilere sağlık versin

bizde yine bişey çıktı biliyo musun... Allahtan sorun değilmiş,yani hastalık anlamında bişi değilmiş.
adını tam hatırlamıyorum ama kromozomun bir tanesinde 180 derece dönüklük varmış. dün kan verdik karı koca, mutlaka birimizde var olması gerekirmiş. var olmasıda bebeğin sağlıklı olduğunu gösterecek anlayacağın...
off tatlım yaaa, o kadar iyi anlıyorum ki seni ben. hatta sen daha çok endişeleniyosun bunuda biliyorum şu anda, ben en azından cvs sonuçlarım temiz biliyorum.
bunlarda geçecek canım, bebiş alışwerişi yapıcam artık ...

o neymiş ki dönüklük allahım neler duyuyoruz yaaa
içini ferah tut ne güzel sonuçlarınız temiz çıkmış
ben daha bebek için birşey almıyorumama kendime bir sürü hamile kıyafeti aldım pijama kot pantalon kumaş pantalon önü yazılı t shirtlerden bir 6 aylık olsun o zaman alıcam bebiş için

invensiyon mu dediler? tam blmiorum yanlış olmasın. ama bu her insanda olası bişyemiş kimse genetiğe baktırmadığı için bilmezmiş....
beynimden vurulmuşa döndim zaten duyunca... hala sınav bitmedi benim canım, doğumdanda korkar oldum. başımıza gelebileceklerin sınırı yok gibi..
ben bu hafta kendime alışweriş yapıcam sonuçları bekledim durdum...sonrada bebişşş

boşver önemli birşey değil demekki doğumdan da hiç korkma ben kızımda çok rahattım inşallah öyle olur seninde
ben çoğu kıyafetimi l.c. waikikiki den aldım aklında olsun fiyatlar çok uygun

boşver önemli birşey değil demekki doğumdan da hiç korkma ben kızımda çok rahattım inşallah öyle olur seninde
ben çoğu kıyafetimi l.c. waikikiki den aldım aklında olsun fiyatlar çok uygun

yarın bende alsancaka gidicem, waikiki ilk durağım, pantolon çok istemiyorum, daha çok kapri falan elbise istiyorum ben... yaz geldi artık...
sen okula gidiyorsun diye mecbursun bi yerde pantalona...
cuma günü haberlerini bekliyorum ama içim çok rahat söyleyeyim...

inşallah ama haftaya cumaya canım
saçlarımı da boyatıcam aynı gün moralimiz iyi olursa tabii
20 haftadan sonra boyayabilirsin dedi sermet bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…