21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

bizde sorun var olmaz mı? eşimde bende talasemi taşıyıcısıyız...bebekte hep bir risk war!
sakin ol canım, bi sonuçlar çıksın, dediğin gibi pgt diye bi yöntem var tüp bebekte...emriyoları önceden seçip yerleştiriyolar. sıkılma kendi iyi bak, tekrar hamileliğe hazırlan canım.

:=) çok sevindim...insallah bende birgün size ''sağlıklı bebeğim olucak'' diyebileyim...benim 5 hafta oldu, haftaya kontrole gidicem. bir tarafım yarım kalan hamileliğimi geri istiyor, bir tarafım korkuyor...

hiç korkma, bak güzel olacak herşey ... endişe hepimizde var, çok normal

canım allah yardımcın olsunnn dilerim hiç bi sorunun çıkmaz bana geçen hafta salı yapıldı cvs 3 haftaya kadar çıkar dediler bakalım bekliyoruz, deli gibi bebek istiyorum ama beklemem gerekiyo zaman nasıl geçer bilmiyorum

canım 36 haftalık bebeğini mi kaybettin çok üzüldüm yaa bundan sonrası güzel olur inşallahh, bizim problem genetik diye tahmin ediyolarr öğrencez inşallahh dua ediyorum da ne olduğunu öğrenelim

evt tatlım
cok şükür atlattım ama üzülüyormuyum evt
ağlıyormuyum evet
ama inanıyorum Rabbime sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar verecek :)
bak iki kayıp yaşamışsın ama inancını yitirme olur mu:)
ama hamile kalabiliyıorsun bunu öğrendin evlatlarının aacısı gecmeyecek ama Rabbim sana yine evlat verecek inş.:)
bizlere de...

geçer geçer...besle kendini kanını kalsiyumunu herşeyini depola...yazında denzini yap...ohhh!!sonrada gelsin bebişş!

kızlar hangi birinize yanıt yazacağımı şaşırdım yazılanlar çok birikmiş bende bugün bulantılı karın ağrılı zor bir gün geçiriyorum tansiyonumda düşük neyse....
başakıma ne desem artık bilmiyorum rabbim bunlarla sınamasın bizleri allah acısın artık ne diyebilirimki başka
melike sen bebeğini hangi nedenle kaybettin canım 22 hafta sonra allah bir daha yaşatmasın
evet benim bebeğim 8 aydır patalojide napıyorlar bunca zamandır bilmiyorum bence bebeklerimiz tıbbi atık oluyorlar canım maalesef
benimde yarın randevum var ve çok korkuyorum sizi burdan haberdar ederim

içini rahat tut sen canım, çok güzel çıkacak herşeyin...zaten öyle değil mi? bence heyecandan bugün kötü olmuş olabilirisn...ben eveli gece uyuyamamıştım hiç. dün bir uyumuşum ki kesintisiz 11 saat!

esmeray 36 haftalık bebeği katbetmek çok büyük bir acıdır canım allah sabır versin nesi vardı bebeğinin
ben korunmayı bıraktıktan sonra 1 kere regl oldum canım 2.ay hamile kaldım

esmeray 36 haftalık bebeği katbetmek çok büyük bir acıdır canım allah sabır versin nesi vardı bebeğinin
ben korunmayı bıraktıktan sonra 1 kere regl oldum canım 2.ay hamile kaldım

cnm 3 kez kordon dolanmış kordon boğmuş bebeğimi
ancak biz yine her ihtimale karşı tüm testleri yaptırdık kan ve genetik
çok şükür herşey temiz çıktı
Rabbim aratmadan banada nasip eder inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…