evet artık isyan ediyorum yeterrrrrrr diye bağırasım var içim yanıyoo yaa ilacı olsa içsem ya da uyutsalarr çok acıyo içim, gebelik sonlandırılmadan önce parça aldılar bebekten cvs yani, bizede genetik testler artık neyse yapılacak işte.. genetik olduğunu düşünüyolar sebep bulunursa bundan sonra tüp bebek artık normal yoldan hamile kalırsam yine aynı sorun dua ediyorum sebep bulunsun diye ne zaman geçecek bunlar ya neyin bedeli bilmiyorum.. sana neden cvs yapılcak canım bi sorun yoktur inşallahh sorunsuzca bebeklerini kucağına alırsın
Allah inşallah sağlıklı sıhatli bir bebek nasip etsin canım.Dualarım sizlerle
:=) çok sevindim...insallah bende birgün size ''sağlıklı bebeğim olucak'' diyebileyim...benim 5 hafta oldu, haftaya kontrole gidicem. bir tarafım yarım kalan hamileliğimi geri istiyor, bir tarafım korkuyor...
bizde sorun var olmaz mı? eşimde bende talasemi taşıyıcısıyız...bebekte hep bir risk war!
sakin ol canım, bi sonuçlar çıksın, dediğin gibi pgt diye bi yöntem var tüp bebekte...emriyoları önceden seçip yerleştiriyolar. sıkılma kendi iyi bak, tekrar hamileliğe hazırlan canım.
canım 36 haftalık bebeğini mi kaybettin çok üzüldüm yaa bundan sonrası güzel olur inşallahh, bizim problem genetik diye tahmin ediyolarr öğrencez inşallahh dua ediyorum da ne olduğunu öğrenelim
canım allah yardımcın olsunnn dilerim hiç bi sorunun çıkmaz bana geçen hafta salı yapıldı cvs 3 haftaya kadar çıkar dediler bakalım bekliyoruz, deli gibi bebek istiyorum ama beklemem gerekiyo zaman nasıl geçer bilmiyorum
geçer geçer...besle kendini kanını kalsiyumunu herşeyini depola...yazında denzini yap...ohhh!!sonrada gelsin bebişş!
pembedana korunmayı bıraktıktan ne zaman sonra hamiş kaldın cnm
2. ayda hamiş kaldım canım
6 ay bekledik, 8. ayda hamiş kaldım tam yeniyılda!!
hemde 3üzdük biz!!! şimdi tek kaldık! :)
nasıl oldu cnm :s üçüz teke mi indirildi yoksa
off ne zorr işler yaaaa
kızlar hangi birinize yanıt yazacağımı şaşırdım yazılanlar çok birikmiş bende bugün bulantılı karın ağrılı zor bir gün geçiriyorum tansiyonumda düşük neyse....
başakıma ne desem artık bilmiyorum rabbim bunlarla sınamasın bizleri allah acısın artık ne diyebilirimki başka
melike sen bebeğini hangi nedenle kaybettin canım 22 hafta sonra allah bir daha yaşatmasın
evet benim bebeğim 8 aydır patalojide napıyorlar bunca zamandır bilmiyorum bence bebeklerimiz tıbbi atık oluyorlar canım maalesef
benimde yarın randevum var ve çok korkuyorum sizi burdan haberdar ederim
tam tutunamadılar kalp atışıda 1 tanesinde duyuldu, ama ilk muayenede 3 kese çıktı ultrasonda...
ailede varmış bizimde bilmiyorduk,öğrenmiş olduk ikizleri üçüzleri...
yamanas sen ne alemdesin canım nasıl gidiyor hamilelik seni merak etmiştim kaç haftalıksın
cnm Allah karnındaki bebeğine sağlık uzunömür versin:)
canm benim düşük oldu, aralıktan beri bomboşumm yine
esmeray 36 haftalık bebeği katbetmek çok büyük bir acıdır canım allah sabır versin nesi vardı bebeğinin
ben korunmayı bıraktıktan sonra 1 kere regl oldum canım 2.ay hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?