• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

allah nazarlardan saklasın canım
çalışıyorsun demi kaç haftalık oldun

saol canım çalışmaya devam tabi zorlanmıyorum ama çok acıkıyorum ya sürekli bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. bugün 7+2 günlük olduk, daha kimseye söylemedik. kalp atışları için haftaya gitcem inşallahhhhh bebişimin kalbi pıt pıt atcak, 2011 bize uğur getirdi. sen neler yapıosun canım lekelenmelerin bitti mi? sen bizden 3 hafta ilerdesin sanırım

oğlakcım sen bebişinin kalp atışlarını ne zaman duydun? geçen hafta gittiğimizde 6+3 tü ama doktor6+1 gözüküyo dedi neyse işte kalp atışlarını alamadı daha çok küçük dedi alttan baksam duyarım belki dedi tabi ben pimpiriklendim haftaya gel duyarız dedi.. çok endişeleniyorum ben bu hafta da beklicem haftaya gitcem. 6. haftada duyulması gerekiyo mu? elimde değill çok korkuyorum yaaa

oğlakcım sen bebişinin kalp atışlarını ne zaman duydun? geçen hafta gittiğimizde 6+3 tü ama doktor6+1 gözüküyo dedi neyse işte kalp atışlarını alamadı daha çok küçük dedi alttan baksam duyarım belki dedi tabi ben pimpiriklendim haftaya gel duyarız dedi.. çok endişeleniyorum ben bu hafta da beklicem haftaya gitcem. 6. haftada duyulması gerekiyo mu? elimde değill çok korkuyorum yaaa

hayatım 6+4 te gitmiştim bebek 6+1 göründü ama kalp atışlarını görmüştük canım bebek 13 mm ydi o zaman

6+1 görünürken kalp atışlarını duydun mu? benim bebişimin neden duyulmadı boyu 5 mm çıktı benimkinin allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün

6+1 görünürken kalp atışlarını duydun mu? benim bebişimin neden duyulmadı boyu 5 mm çıktı benimkinin allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün

hayatım seninkinin boyu daha küçükmüş canım görülmemiştir kalp atışı benimki 13 mm ydi daha çok küçük annesi üzülme büyümüştür şimdi şimdi gitsen görürsünüz canım

doktordan doktota değişiyor canım başak bir topicte bir arkadaş vardı aynı gün içinde ilk gittiği doktor görmemiş başak doktora gitmiş o görmüş dinlettirmiş hatta kalp seslerini

doktordan doktota değişiyor canım başak bir topicte bir arkadaş vardı aynı gün içinde ilk gittiği doktor görmemiş başak doktora gitmiş o görmüş dinlettirmiş hatta kalp seslerini

oğlakcım inşallahh yaa şu an salya sümük ağlayabilirim bi insanın ruh hali bu kadar çabuk değişebilir mi yani ama konu bebişim olunca değişiyo işte... bu hafta sonu gidemicem gidebilirsem hafta içi olmazsa en geç önümüzdeki hafta sonu gitcem o zamana kadar daha da büyür minik mucizem

Selam hepinize,
Nasıl gidiyo hamilelikler herşey yolunda mı?Ben sürekli hastaneye yatıp çıkıyorum.Sorunsuz bi hamilelik geçiremyirum yani.Neyse buna da şükür tabi.Az kaldı bi 5-7 hafta daha dayanırsak süper olacak :))))
İnşallah sizler de b haftalara sağlıkla geleceksiniz.Zaman çabuk geçiyo gerçekten.

Selam hepinize,
Nasıl gidiyo hamilelikler herşey yolunda mı?Ben sürekli hastaneye yatıp çıkıyorum.Sorunsuz bi hamilelik geçiremyirum yani.Neyse buna da şükür tabi.Az kaldı bi 5-7 hafta daha dayanırsak süper olacak :))))
İnşallah sizler de b haftalara sağlıkla geleceksiniz.Zaman çabuk geçiyo gerçekten.

31 haftalık olmuşsun canım maşallah
geçmiş olsun allah sağlık versin ilk güzel haberi senden alıcaz inşallah

2.prensesimiz kızımızzzz geliyorrr
ense kalınlığımız 0.9 mm ve düşük risk grubundayız cvs ve amniosentez olmuycam allahıma bin şükür

pempedana hayırlı olsun canımmm sende hamileymişsinn çok sevindim:nazar:
hepimiz için şanslı bi sene olcak dimi

kızlar malesef bende kasım ayında ölü doğum yaptım baktım çogunuz gebe kalmışsınız tekrar
merak ediyorum doğum yaptıktan kaç ay sonra gebe kaldınız

2.prensesimiz kızımızzzz geliyorrr
ense kalınlığımız 0.9 mm ve düşük risk grubundayız cvs ve amniosentez olmuycam allahıma bin şükür

Gözün aydın canım.İnşallah bu sefer herşey sorunsuz olacak.Bu arada ben doğum yaptım :))) 30 ocakta 33+4'te oğlum yeterrr diyerek gelmeye karar verdi.Çok acayip bi duyguymuş.Bu kadar bekleyip ne zorlukları aşarak kuzuma kavuşmak gerçekten müthiş.Saçının bir teli için canımı vereceğim bi minik insan.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Gözün aydın canım.İnşallah bu sefer herşey sorunsuz olacak.Bu arada ben doğum yaptım :))) 30 ocakta 33+4'te oğlum yeterrr diyerek gelmeye karar verdi.Çok acayip bi duyguymuş.Bu kadar bekleyip ne zorlukları aşarak kuzuma kavuşmak gerçekten müthiş.Saçının bir teli için canımı vereceğim bi minik insan.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

ayyyy ne mutlu sana gözünaydın canım
erken doğum olmuş bebişin kaç kilo küvöze filan girmedi demi topiğimizin ilk bebeği geldi hadi bakalım bizlerde sıralanalım arkandan inşallah sağlıkla

Back