yamanas,başak,glnk nerelerdesiniz kızlar
canımcım ben burdayımm:)) huzurluyum ,evimdeyim ,mutluyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yamanas,başak,glnk nerelerdesiniz kızlar
canımcım ben burdayımm:)) huzurluyum ,evimdeyim ,mutluyum
allah nazarlardan saklasın canım
çalışıyorsun demi kaç haftalık oldun
oğlakcım sen bebişinin kalp atışlarını ne zaman duydun? geçen hafta gittiğimizde 6+3 tü ama doktor6+1 gözüküyo dedi neyse işte kalp atışlarını alamadı daha çok küçük dedi alttan baksam duyarım belki dedi tabi ben pimpiriklendim haftaya gel duyarız dedi.. çok endişeleniyorum ben bu hafta da beklicem haftaya gitcem. 6. haftada duyulması gerekiyo mu? elimde değill çok korkuyorum yaaa
6+1 görünürken kalp atışlarını duydun mu? benim bebişimin neden duyulmadı boyu 5 mm çıktı benimkinin allahım bu sefer yüzümüzü güldürsün
doktordan doktota değişiyor canım başak bir topicte bir arkadaş vardı aynı gün içinde ilk gittiği doktor görmemiş başak doktora gitmiş o görmüş dinlettirmiş hatta kalp seslerini
Selam hepinize,
Nasıl gidiyo hamilelikler herşey yolunda mı?Ben sürekli hastaneye yatıp çıkıyorum.Sorunsuz bi hamilelik geçiremyirum yani.Neyse buna da şükür tabi.Az kaldı bi 5-7 hafta daha dayanırsak süper olacak :))))
İnşallah sizler de b haftalara sağlıkla geleceksiniz.Zaman çabuk geçiyo gerçekten.
2.prensesimiz kızımızzzz geliyorrr
ense kalınlığımız 0.9 mm ve düşük risk grubundayız cvs ve amniosentez olmuycam allahıma bin şükür
çooook sewindim.
sağol canım allah herkese nasip etsin sağlıklı bebişler yağmur koyabilrim adını pembem
pempedana hayırlı olsun canımmm sende hamileymişsinn çok sevindim
hepimiz için şanslı bi sene olcak dimi
2.prensesimiz kızımızzzz geliyorrr
ense kalınlığımız 0.9 mm ve düşük risk grubundayız cvs ve amniosentez olmuycam allahıma bin şükür
Gözün aydın canım.İnşallah bu sefer herşey sorunsuz olacak.Bu arada ben doğum yaptım :))) 30 ocakta 33+4'te oğlum yeterrr diyerek gelmeye karar verdi.Çok acayip bi duyguymuş.Bu kadar bekleyip ne zorlukları aşarak kuzuma kavuşmak gerçekten müthiş.Saçının bir teli için canımı vereceğim bi minik insan.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.