off yemin ederim agliyorum yaa cok uzuldumm ben burda dusuk olmasin derdindeyim 21 haftalik bebek bile gidebiliyorms keske yasasaymis canim offff gercekten ne dicemi bilmiyorum cok uzucu allah sabir versin
doktora gittim bugün kızlar kesemiz göründü allahıma şükür haftay asıl kendi hocamızla randevum var bakalım hayırlısı
yamanas çok teşekkür ederim canımm, inşallahhh bidahakine sonuna kadar sağlıklı bi hamilelik geçiririmmm diye dua ediorum artık, bebiş fikri bana nedense uzak gelmeye başladı artık, neyse yaaaa boşverr.. tekrar çok teşekkür ederim tatlımoğlakçım hayırlı uğurlu olsun çoook sevindimm adına, inşallah sorunsuz harika bi gebelik geçirirsin, bu aralar çok sık giremiyorum nete, başakçım sana da geçmiş olsun, inşallah bir dahaki sefere sağlıkla gelir bebişin, en önemlisi bu
canımm çok sık giremiorum çok sevindimmm içini ferah tut artıkk lütfenn kötü düşüncelerden uzaklaş, çok iyi biliorumm imkansız gibi bişey olumsuz düşüncelerden kurtulmak ama bebişin için yapmaya çalış boş kalma, tadını çıkar bu günlerinnn. kaç haftalık oldunuz bakıyım sizz?
doktora gittim bugün kızlar kesemiz göründü allahıma şükür haftay asıl kendi hocamızla randevum var bakalım hayırlısı
oğlak peki kese sağda mı solda mı???? hıım???
tam ortada inan ben bile baktım kaldım
eee biraz büyücek o zamannn
tabii canım çok küçük daha 4 mm mi ne o kadar yani
Hadi gözün aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Stres ve endişe hiç bitmiyo.Özellikle hareketlerini hissedene kadar.Hareketlerini hissetmeye başlayınca da bugün az hareket etti bişey mi oldu.....Sağlıkla doğduğunu görene kadar strese devam :18:
gerçekten öyle endişelenmemek elde değil günler geçmiyor rahat olamıyorum hayırlısı rabbimden inşallah
hayatım senin bebişin kız mı erkek mi
Erkek canım benimki.Şimdi de plasenta previayla uğraşıyorum.1 haftada 2 kere kanama yaşadım hafif.Hastanede falan yattım.Şimdi evde yatmaya devam.Bebişim sağlıkla gelsin de ben sonuna kadar yatmaya razıyım.
oglakcım çok üzüldüm allah sabır versin çok zor yaşadıkların benimde başımda şimsi aynı problemler var ama ben dünyaya getirmek istiyorum rabbime havale ettim inş yardım ederde bebegimi sagsalim kucagıma alırım
ayyyy inanamıyorum halaaaaaaa ben yaa....hamişsin şekerim senyine yenii yenidennnnn!!!!
Erkek canım benimki.Şimdi de plasenta previayla uğraşıyorum.1 haftada 2 kere kanama yaşadım hafif.Hastanede falan yattım.Şimdi evde yatmaya devam.Bebişim sağlıkla gelsin de ben sonuna kadar yatmaya razıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?