• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. 1 hafta önce bebeğimi kaybettim çok zormuş kendimi çok kötü hissediyorum sanki hiç unutulmayacak bu acı dinmeyecek gibi hissediyorum. hep o an aklımda; bebeğimi acılar içinde doğurduğum fakat onu kucağıma alıp öpemediğim koklayamadığım ondan ayrıldığım o an aklımda. düşündükçe çıkamıyorum içinden günlerdir ağlamaktan gözlerim şişti uyku uyuyamaz oldum gözlerimi kapattığımda onu görüyorum. nasıl toparlanacağım bilmiyorum. sizlerin de canını sıkmak istemezdim ama paylaşmaya beni anlayanlara içimi dökmeye çok ihtiyacım varmış.
oğlak75 hayırlı olsun allahım sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Basın sagolsun canım gercekten cok uzuldum Allah sabır versın sana..Allah ımtıhanını kolaylaştırsın.

oğlakkkkkk canımmm tebrik ederimmmmm, ben baya bi uzak kalmışım buralardannn yeni görüyorummm.. sağlıcakla kucağına al inşallahhh bebişiniii canım benimm

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. 1 hafta önce bebeğimi kaybettim çok zormuş kendimi çok kötü hissediyorum sanki hiç unutulmayacak bu acı dinmeyecek gibi hissediyorum. hep o an aklımda; bebeğimi acılar içinde doğurduğum fakat onu kucağıma alıp öpemediğim koklayamadığım ondan ayrıldığım o an aklımda. düşündükçe çıkamıyorum içinden günlerdir ağlamaktan gözlerim şişti uyku uyuyamaz oldum gözlerimi kapattığımda onu görüyorum. nasıl toparlanacağım bilmiyorum. sizlerin de canını sıkmak istemezdim ama paylaşmaya beni anlayanlara içimi dökmeye çok ihtiyacım varmış.

canımm çok geçmiş olsun öncelikleee, seni çok iyi anlıyorummm acın şu anda çok taze, zor günler geçiriyosunn.. ne söylesek boş biliyorumm bizlerde anı şeyleri yaşadıkk canım ama inanki zaman her şeyin ilacı oluyo acın hafiflicek merak etme her şey geride kalcak. kendini sakın yalnız hissetme

başakcım, sanada geçmiş olsun bu arada...çok şaşırdım önce nasıl olur dedim ama bunları erken yaşamak bi nebze daha iyi sanırım. üzücü ama atlatması kolaylaşıyor...
oğlaktan yeni kan sonucu bekliyorum ama bugün hiç görmedim onu... biraz sıkıntılı oldu sonuçları onunda... bakalım ne kadar yükselecek...:nazar:

kızlar merhaba bugün hcg değerim 64 1 günde 2 kat artmış progesteron 40 kahverengi lekeler yok denecek kadar azaldı

hayatım çok geçmiş olsun başın sağolsun acın çok yeni daha aynı yollardan geçtik canım seni çok iyi anlıyoruz ama inan ban küllenecek acın sen bile şaşıracaksın hiç bir acı ilk günki gibi değil
bebeğini neden kaybettin canım kaç haftalıkken katbettin bahsetsene biraz

oğlakkkkkk canımmm tebrik ederimmmmm, ben baya bi uzak kalmışım buralardannn yeni görüyorummm.. sağlıcakla kucağına al inşallahhh bebişiniii canım benimm

hayatım sağol inşallah hayırlısı ne ise o olsun hcg biraz düşük gidiyor benim ama bakalım

canım çok tşkr ederimm, yapcak bişey yok önceki yaşadığım olayla kıyaslarsam bunun lafı bile olmaz. sağlıksızmış demekki napalımm bundan sonrasııı daha güzel olsun inşallahhhh... kızlar ben kimyasal gebelik yaşadım diye buraya yazmıştım hatta 2 kişi yorum yapmıştı ama ertesi gün benim yazdıklarım ve yorumlar gitmiş noldu anlamadım bilginiz var mııı

kızlar merhaba bugün hcg değerim 64 1 günde 2 kat artmış progesteron 40 kahverengi lekeler yok denecek kadar azaldı

canım yükselişin iyi değilmi bildiğim kadarıyla 2 günde bir 2 kat artması lazım seninkide 2 ye katlanmışş, geç döllenmedir sakin ol doktorunla konuştun muuu

canım yükselişin iyi değilmi bildiğim kadarıyla 2 günde bir 2 kat artması lazım seninkide 2 ye katlanmışş, geç döllenmedir sakin ol doktorunla konuştun muuu

konuştum doktorumla canım biraz önce gayet iyi hamilesin dedi progesteron da baktırmıştım kahverengi lekelenmem olunca onun değeri çok iyi dedi bu haftasonu devam ederse progesterona başlarız dedi takip et dedi beklenen regl gününe göre hcg değeri çok normal dedi 2 hafta sonra görüşelim dedi
senin hcg kaç çıkmıştı canım ve ne gün baktırmıştın sen

konuştum doktorumla canım biraz önce gayet iyi hamilesin dedi progesteron da baktırmıştım kahverengi lekelenmem olunca onun değeri çok iyi dedi bu haftasonu devam ederse progesterona başlarız dedi takip et dedi beklenen regl gününe göre hcg değeri çok normal dedi 2 hafta sonra görüşelim dedi
senin hcg kaç çıkmıştı canım ve ne gün baktırmıştın sen

canım bak doktorunda söylemiş hamilesin diye panikleme sennn, ben beklenen adet tarihimden 4 gün önce test aptırmıştım 166 çıkmıştı ama daha sonra hiç ölçtürmedim en son kanamamın olduğu gün 13 çıkmıştı. sen testini ne zaman yaptırdın adet tarihinden kaç gün önce, sanırım daha adetine var dimii?

allah kimseye göstermesin daha hafif bir anomali olsaydı sonlandırmayı asla düşünmezdim bir kalp anomalisi gibi ama bu hastalık tespit edilince yüzde 90 sonlandırılıyor tamamen komada gibi büyüyemeyen bir çocuk ve ömrü çok kısa
dün gece rüyamda ağlıyordu acıktı herhalde emziricem diye ağlıyarak uyanmışım ve sütüm gelmiş ıslanmış göğüslerim çok zor çok nasıl atlatıcam bilmiyorum

:43:rabbim kimseye vermesin
allah sana hayırlı kapılar açsın
acın çok büyük sabırlı ol
allah inş. merhamet etsin sanaa
bu cümlen beni çok etkiledi
rüyana bile giriyor ağlıyormuydu
gözyaşlarıma hakim olamadım
bir anneden bebeğinin koparılması kadar zor birşey yoktur heralde
rabbim kimseye yaşatmasın
inş. sağlıkla başka bir evlat nasip etsin sana cnm

Merhaba sizi bayağıdır takip ediyordum. Birsürü şey yaşayıp hayata sımsıkı sarılmanız geleceğe umutla bakmanız çok hoşuma gidiyordu. Hamile haberinizi alınca çok sevindim. Bir melek annesinin daha yüzü gülecek inşallah. Rabbim sağlıklı sıhatli uzun ömürlü kılsın. Darısı tüm melek annelerinin başına inşallah...

Merhaba sizi bayağıdır takip ediyordum. Birsürü şey yaşayıp hayata sımsıkı sarılmanız geleceğe umutla bakmanız çok hoşuma gidiyordu. Hamile haberinizi alınca çok sevindim. Bir melek annesinin daha yüzü gülecek inşallah. Rabbim sağlıklı sıhatli uzun ömürlü kılsın. Darısı tüm melek annelerinin başına inşallah...
teşekkür ederim canım sağol ama çok evhamlı bir anne adayı oldum hergün hcg baktırıyorum hergün başka birşey oluyorum dış gebelik düşük filan ama umarım herşey iyi olur allah herkese güzellikler nasip etsin inşallah

oğlakçım hayırlı uğurlu olsun çoook sevindimm adına, inşallah sorunsuz harika bi gebelik geçirirsin, bu aralar çok sık giremiyorum nete, başakçım sana da geçmiş olsun, inşallah bir dahaki sefere sağlıkla gelir bebişin, en önemlisi bu :nazar:

oğlakçım hayırlı uğurlu olsun çoook sevindimm adına, inşallah sorunsuz harika bi gebelik geçirirsin, bu aralar çok sık giremiyorum nete, başakçım sana da geçmiş olsun, inşallah bir dahaki sefere sağlıkla gelir bebişin, en önemlisi bu :nazar:

sağol canım evet yoksun ortalarda hayırlısı inşallah canım allahım hepimize sağlıkla nasip etsin inşallah

hayatım çok geçmiş olsun başın sağolsun acın çok yeni daha aynı yollardan geçtik canım seni çok iyi anlıyoruz ama inan ban küllenecek acın sen bile şaşıracaksın hiç bir acı ilk günki gibi değil
bebeğini neden kaybettin canım kaç haftalıkken katbettin bahsetsene biraz

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için evet gerçekten zaman en büyük ilaç 2 hafta oldu acım hafifledi, hiç aklımdan çıkmasa da hayat devam ediyor.
22 haftalıktım rahim ağzı yetmezliği vardı serkulajdan 2hafta sonra kanamam oldu gittiğimde dikişlerim açılmış ve hiç suyum kalmamış. dr hiç suyun kalmamış ve çok küçük yapılacak bişey yok alıcaz dedi normal doğumla alındı çok acı verici bişeydi minicik bebeğim gözümün önünden hiç gitmiyor.
ayın sonunda kontrole gideceğim bakalım dr ne diyecek normal olduğu için beklemeye gerek yok demişti ama ben bundan sonrası için çok korkuyorum yine aynı olursa diye

off yemin ederim agliyorum yaa cok uzuldumm ben burda dusuk olmasin derdindeyim 21 haftalik bebek bile gidebiliyorms keske yasasaymis canim offff gercekten ne dicemi bilmiyorum cok uzucu allah sabir versin

Back