• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

28de bir hastalanıyorsan 13ten başla 14 15 keyfine göre çalış bence gün aşırı veya 24 saat arayla bak benim 15te firar etti yumurta

ewet canım 27-28 gün işte. dediğin gibi 13. gün başlarız, canımızın isteğine göree..ilk ay zorlamıcam kendimi çok fazla...

mutlu sağlıklı gülücüklerle dolu bayramlar bizim olsun kızlarrrr
sonuna kadar hakediyoruz bence

yok artık sende....kız daha günün gelmedi dur bakalım, sen ne demiştin? idrardada kandada çıktıktan sonra çıkması lazım diye...öyle bir tezin vardı yaa...bence hiç tasalanma şimdii... bekle azcık cumaya kadar en azından..

yok artık sende....kız daha günün gelmedi dur bakalım, sen ne demiştin? idrardada kandada çıktıktan sonra çıkması lazım diye...öyle bir tezin vardı yaa...bence hiç tasalanma şimdii... bekle azcık cumaya kadar en azından..

doktorumu aradım çok kritik bir değer dedi döllenmiş ama tutunamamıştır henüz belki dedi perşembe bir daha baktırıcaz arttıysa sorun yok diyor

evetttt
sanırım hamileyim kader arkadaşlarım hcg değerim 32.7 kızlar 2 günde 5 kat artmış o sonuçları alırken resmen kalp krizi geçirecektim doktor randevularında napıcam bilmiyorum allahım büyük rabbim sağlık versin herşey yolunda gitsin eli ayağı düz olsun inşallah
yeni bir başlangıç yeni bir umut yeni bir heyecan
allah hepinize sağlıkla nasip etsin

evetttt
sanırım hamileyim kader arkadaşlarım hcg değerim 32.7 kızlar 2 günde 5 kat artmış o sonuçları alırken resmen kalp krizi geçirecektim doktor randevularında napıcam bilmiyorum allahım büyük rabbim sağlık versin herşey yolunda gitsin eli ayağı düz olsun inşallah

canım benide hatırladın mı bilmem ama çok sevindim senin adına superr bi haber.darısı başımıza :90:

evetttt

Çok sevindimm inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer.Doktor randevuları gerçekten inanılmaz stresli oluyo.Doktora hep diyorum bi gün bu masada kalpten gidicem ben diye.Hele detaylı ultrasonda tam bi faciaydım.Odaya girer girmez hüngür hüngür ağlamaya başladım doktor da şaşırdı noooluyo diye :))) Hep bi korku oluyo acaba yine bişey olacak mı diye.İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşucaz hepimiz bebeklerimize.

çoooooooooook sewindim çooookkk.... vallahi elim ayağıma dolandı bi an... sanki hamiş olan benim!
hayırlısı olsun, saki,n güzel bir hamilelik olsun, sağlıkla gelsin bebişin ...:kkk::kkk::nazar:

Çok sevindimm inşallah herşey yolunda gidecek bu sefer.Doktor randevuları gerçekten inanılmaz stresli oluyo.Doktora hep diyorum bi gün bu masada kalpten gidicem ben diye.Hele detaylı ultrasonda tam bi faciaydım.Odaya girer girmez hüngür hüngür ağlamaya başladım doktor da şaşırdı noooluyo diye :))) Hep bi korku oluyo acaba yine bişey olacak mı diye.İnşallah bu sefer sağlıkla kavuşucaz hepimiz bebeklerimize.
amin inşallah inşallah canım

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. 1 hafta önce bebeğimi kaybettim çok zormuş kendimi çok kötü hissediyorum sanki hiç unutulmayacak bu acı dinmeyecek gibi hissediyorum. hep o an aklımda; bebeğimi acılar içinde doğurduğum fakat onu kucağıma alıp öpemediğim koklayamadığım ondan ayrıldığım o an aklımda. düşündükçe çıkamıyorum içinden günlerdir ağlamaktan gözlerim şişti uyku uyuyamaz oldum gözlerimi kapattığımda onu görüyorum. nasıl toparlanacağım bilmiyorum. sizlerin de canını sıkmak istemezdim ama paylaşmaya beni anlayanlara içimi dökmeye çok ihtiyacım varmış.
oğlak75 hayırlı olsun allahım sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Back