21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

yapıyım mı gerçekten yaaa? cesaret verin banaaa, daha adet günüme de var ama içimden bi ses bu ay hamilesin diyooooo, çok mu umutlandım acaba yaaaaa, olmazsaa üzülmicem yaaaa ne zaman kısmetse o zaman olsun sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olsun inşalahhhhhhh

yarın yapacaksan erken gebelik testi yap normal test yapacaksan canım pazartesi sabah idrarınla yap bari daha net sonuç alırsın bence annelere malum olur inşallah hamilesindir canım

sabah test yaptımmmmmm ikinci çizgi çoookkk silik çıktıı, daha erken galibaa yaaa... kızlarrrrr bişi söyleyinnnn ne demek bu şimdiii korkuyorummmm

ya ben salak gibi oldum arkadaşlar aslında silik çıkınca büyük ihtimal gebelik vardır diye biliyorum ama yanılma payının olduğunu da düşünüyorum çok ümitlenmek istemiyorummm hayırlıysa olsunnn ve sağlıklı sıhhatli olsunnnn, akışına bırakcammmm heycanlanmıcammm....... aslında çok tuhaf normalde insanlar çift çizgi görünce heycanlanırlar sevinirler ama ben şimdiden sevinmek istemiyorum yaşadığım kötü tecrübeden dolayıı(

canım benimmmm ayyyy nasıl sevindim canım ya inan kendim gibi sevindim ne mutlu sana hayırlısı olsun sevin hayatım sevin olumlu düşün hep güzel şeyler bulsun seni ilk hamilemiz geldi ayyyy çok güzel yaaa

oğlakkkk dur sevinme canımmm daha kesinleşmiş bişi yokk, adet günüme daha var doğru sonuç vermemiş olabilirrr... yaaa ben hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumm galibaa inşallahh doğrudur inşallahhh hepimizin olur yaaa. ben biraz daha bekleyim diyorum ondan sonra kan testi yaptırayım adet günümde mesela ya da bi gün geçince çıkmazsa çok üzülcem amaaaa

ayyyyyy harikaa bi haberrr, bebek geliyoooo bebeeeeek :)
çok sevindim canım inşallaahh kesinleşirr, hakkınızda hayırlısı olur, inann çok sevindimmm, bak başladık işteee, hepimiz o güzel haberleri alıp, sağlıkla kucağımıza alıcaz inşallaahh

kızlar dayanamadım bi tane daha test aldım ama yarın sabah yapıyım diyorumm, kızlar bide adetime daha var benim çarşamba perşembe günü olması lazım, testi erken yaptığım çin yanılma payı olur mu acaba

canım yanılma olacağını sanmıyorum, silik de olsa çıkmışsa hamilesindir, hormon seviyesi henüz az olduğu için silik çıkıyor, çok sevindimm harikaa

sabah yaparım dediğim testi de dayanamadım az önce yaptım yine aynısı oldu 2. çizgi silik çıktıı ama ben yine de doktora gidene kadar çok ümitlenmeyim, nolur nolmaz yaaa hafta içi bi gün kan testi yaptırmayı düşünüyorum

erken gebelik testi mi yaptığın normal test mi yamanasın dediği gibihormon seviyesi az olduğu için öyle silik çıkıyor bugün kanda baktırabileceğin bir yer yok muydu canım keşke baktırsaydın bugün kanda

normal test yaptım canım, kan testi için acele etmeyim dedim en azından bi kaç gün daha geçsin normalde çoktan yaptırmam lazım çatlardım meraktan ama şimdiden ümitlenmek istemiorum hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum galiba... bide çok fena üşütmüşüm yaaa yorgan döşek yatıyorumm

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım ben olsam bende meraktan çatlamıştım iyi sabrediyorsun canım yarın sabah idrarı ile yap bir test o daha belirleyici olur

kızlarrrrr bugün kan testi yaptırdımmmmmm değerim 166.7 çıktııı hamileyimmm, çok mutluyummm, perşembe gününe doktordan randevu aldımmm, darısı sizlerin başınaaa çok mutluyummmm allahımmm bu sefer sağlıklı sıhhatli bebeğimi kucağıma verr lütfennnnn

değerim bana biraz düşük geldi ama adet günüme daha 4 gün varr normaldir dimi kızlarrr, içimi rahat tutcam inşallahhhh

değerim bana biraz düşük geldi ama adet günüme daha 4 gün varr normaldir dimi kızlarrr, içimi rahat tutcam inşallahhhh

adet günü geçince daha da yükseliyor değerler, çok sevindimm canımm inşallah bu kez sağlıkla hiçbi sorun olmadan gelecek bebişş,
inşallah bizde kısa zamanda sıraya gireriz

ayyyy ne heyecanlıı yaaa, senin adına ben de çok sevindimm canım, herşey en güzel şekilde başlayıp ne güzel şekilde bitecekkk

hayatım değerin çok iyi sıkma canını benim reglye 2 gün kala 78 çıkmıştı seninki daha iyi hadi gözünaydın kaçıncı denemenizdi kaçıncı aydı yani bizde arkandan sıralanalım inşallah hep olumlu düşün herşey güzel olsun inşallah çok sevindim inanki

ay başak diken diken oldu tüylerim.... sanki ben hamileymişim gibi sewindim canım.... çoooooooook tebrik ederim seni!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…