kızlar güzel haberlerinizi bekliyorumm sizi yolu açın ben de gelicem biliyosunuz,oğlak75, başak1606, pembe hadii :)
ben ikinci adetimi de oldum, bitsin kontrole gidicem doktora , bakalım neler diyecek merak içindeyim
canım inşallahhhhhh yaaaaaa:))) bakalım önce kim yolu açacak. oğlak canım senden bişeyler bekliyorum hıııı... yamanas sen korunuyo musun hala tatlım?
kızlar güzel haberlerinizi bekliyorumm sizi yolu açın ben de gelicem biliyosunuz,oğlak75, başak1606, pembe hadii :)
ben ikinci adetimi de oldum, bitsin kontrole gidicem doktora , bakalım neler diyecek merak içindeyim
canım inşallahhhhhh yaaaaaa:))) bakalım önce kim yolu açacak. oğlak canım senden bişeyler bekliyorum hıııı... yamanas sen korunuyo musun hala tatlım?
zaman çok çabuk geçiyor canım merak etme
bakalım önce kim açıcak yolu benim bir özelliğim vardır kızlar hangi dükkana girsem arkamdan bir sürü müşteri gelir inşallah bunda da böyle olur bencillik etmiyorum yanlış anlamayın ama ben ilk hamile kalırsam eğer hepiniz arkamdan sıralınacaksınız buna emin olun
nasıl heyecan yaptım yaa... herşey bitti geldik artık sonuna yolun... süper yaaöncelik farketmez kim olursa çok sewinirim ben...:lepi::lepi:
aynen bu topikte aynı sıkıntıları yaşadığım herhangi bir arkadaşım hamile olsun kendim olmuş kadar sevinicem hepimiz hakediyoruz şekerler
çokta beklemek istemem yani :roflol::roflol::roflol: çalış çalış nereye kadaropuyorumnanaktan
doğru tabii ama ben korkuyorum ya bir komplikasyon olduysa ya aylarca hamile kalamazsak tıkanıklık filan aklıma gelmiyor değil
doğru tabii ama ben korkuyorum ya bir komplikasyon olduysa ya aylarca hamile kalamazsak tıkanıklık filan aklıma gelmiyor değil
ayyyy canım allahhh korusun yaaa düşünme öyle şeyler, benimde zaman zaman aklıma geliyo tabi bide ben hemen hemen 3 aydır korunmuyorum, ama rahim anca kendini toparlıyodur diye düşünüyorum.. ben doğumdan sonra hiç alttan muayene olmadım yaaa, oraya bidaha yatmak kabus gibi:sm_confused:
muayene oldum ben canım hiçbir şey yok gayet iyi dedi ama tüplerde tıkanıklık filan görülmüyor vajinal ultrasonda ilaçlı rahim filmi çekilmesi gerekiyor inşallah başımıza gelmesin de sen ne zaman adet olucaksın
oğlakkkkkkkkkkklava: klava: klava: klava: neler düşünüyosun sen kız hihoyyyt Allahım yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
tıkanmayız biz deli gibi yumurtlarız korkmaaaa, bizde :teytey::teytey:bu azim varken
muayene oldum ben canım hiçbir şey yok gayet iyi dedi ama tüplerde tıkanıklık filan görülmüyor vajinal ultrasonda ilaçlı rahim filmi çekilmesi gerekiyor inşallah başımıza gelmesin de sen ne zaman adet olucaksın
bak muayenede olmuşsunnn, her şey yolunda lütfen tatlım güzel düşün olur mu? negatif enerjiden uzak durrrrrr.... canım ben 10 kasımda adet olcam daha var benim, gecikme olmazsa tabi, adet düzenimde şaşırdı 2 aydır. benim adetim artık 2 gün daha geç olmaya başladı ya nedense anlamadım, 2- 3 aydır hamile kalcak mıyım diye düşünürken stres yaptım heralde, bak kötü düşünce hormonları nasıl etkiliyo görüyo musunn.... bu topikteki herkesssssss güzel düşünsün tamam mııı? kötü günlerimizi atlattık, ben sizlerle konuşarak kendime geldim diyebilirim, o günleri sizlerle konuşarak atlattım... iyiki varsınzz
nasıl heyecan yaptım yaa... herşey bitti geldik artık sonuna yolun... süper yaaöncelik farketmez kim olursa çok sewinirim ben...:lepi::lepi:
canım sen korunmayı bıraktın mıııııı????
aslında tamda bıraktım sayılmaz... 5 kasımda sigortam doğumu kapsayacak onu bekliorum. sanki hemen hamiş kalıcaz yaa :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?