21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

kızlar güzel haberlerinizi bekliyorumm sizi yolu açın ben de gelicem biliyosunuz,oğlak75, başak1606, pembe hadii :)
ben ikinci adetimi de oldum, bitsin kontrole gidicem doktora , bakalım neler diyecek merak içindeyim

kızlar güzel haberlerinizi bekliyorumm sizi yolu açın ben de gelicem biliyosunuz,oğlak75, başak1606, pembe hadii :)
ben ikinci adetimi de oldum, bitsin kontrole gidicem doktora , bakalım neler diyecek merak içindeyim

canım inşallahhhhhh yaaaaaa:))) bakalım önce kim yolu açacak. oğlak canım senden bişeyler bekliyorum hıııı... yamanas sen korunuyo musun hala tatlım?

canım inşallahhhhhh yaaaaaa:))) bakalım önce kim yolu açacak. oğlak canım senden bişeyler bekliyorum hıııı... yamanas sen korunuyo musun hala tatlım?

evet canım benim zaten daha çok yeni, 13 ağustosta sezeryanla sonlandırıldı, daha beklemem lazım :bbo::bbo::bbo:

zaman çok çabuk geçiyor canım merak etme
bakalım önce kim açıcak yolu benim bir özelliğim vardır kızlar hangi dükkana girsem arkamdan bir sürü müşteri gelir inşallah bunda da böyle olur bencillik etmiyorum yanlış anlamayın ama ben ilk hamile kalırsam eğer hepiniz arkamdan sıralınacaksınız buna emin olun

hayatım bu ay biz az çalıştık yumurtlama günlerinde 2 ilişki oldu pek umudum yok önümüzdeki ay inşallah

inşallahhh yaaa, hayırlısıylaa sağlıkla gelsin bebişşlerr,

nasıl heyecan yaptım yaa... herşey bitti geldik artık sonuna yolun... süper yaaöncelik farketmez kim olursa çok sewinirim ben...:lepi::lepi:

nasıl heyecan yaptım yaa... herşey bitti geldik artık sonuna yolun... süper yaaöncelik farketmez kim olursa çok sewinirim ben...:lepi::lepi:

aynen bu topikte aynı sıkıntıları yaşadığım herhangi bir arkadaşım hamile olsun kendim olmuş kadar sevinicem hepimiz hakediyoruz şekerler

doğru tabii ama ben korkuyorum ya bir komplikasyon olduysa ya aylarca hamile kalamazsak tıkanıklık filan aklıma gelmiyor değil

ayyyy canım allahhh korusun yaaa düşünme öyle şeyler, benimde zaman zaman aklıma geliyo tabi bide ben hemen hemen 3 aydır korunmuyorum, ama rahim anca kendini toparlıyodur diye düşünüyorum.. ben doğumdan sonra hiç alttan muayene olmadım yaaa, oraya bidaha yatmak kabus gibi:sm_confused:

muayene oldum ben canım hiçbir şey yok gayet iyi dedi ama tüplerde tıkanıklık filan görülmüyor vajinal ultrasonda ilaçlı rahim filmi çekilmesi gerekiyor inşallah başımıza gelmesin de sen ne zaman adet olucaksın

oğlakkkkkkkkkkklava:klava:klava:klava: neler düşünüyosun sen kız hihoyyyt Allahım yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
tıkanmayız biz deli gibi yumurtlarız korkmaaaa, bizde :teytey::teytey:bu azim varken

oğlakkkkkkkkkkklava:klava:klava:klava: neler düşünüyosun sen kız hihoyyyt Allahım yaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
tıkanmayız biz deli gibi yumurtlarız korkmaaaa, bizde :teytey::teytey:bu azim varken

ayy ne bileyim ya olumsuz düşünmücem hiç bu defa diyorum ama yapamıyorum yaaa

bak muayenede olmuşsunnn, her şey yolunda lütfen tatlım güzel düşün olur mu? negatif enerjiden uzak durrrrrr.... canım ben 10 kasımda adet olcam daha var benim, gecikme olmazsa tabi, adet düzenimde şaşırdı 2 aydır. benim adetim artık 2 gün daha geç olmaya başladı ya nedense anlamadım, 2- 3 aydır hamile kalcak mıyım diye düşünürken stres yaptım heralde, bak kötü düşünce hormonları nasıl etkiliyo görüyo musunn.... bu topikteki herkesssssss güzel düşünsün tamam mııı? kötü günlerimizi atlattık, ben sizlerle konuşarak kendime geldim diyebilirim, o günleri sizlerle konuşarak atlattım... iyiki varsınzz

aynen öyle herşeyimi burda paylaşıyorum inanın en iyi arkadaşım oldunuz çünkü kimselere anneme eşime bile anlatamadığım şeyleri sizlerle paylaşıyorum hepimizin yüzü gülsün inşallah

aslında tamda bıraktım sayılmaz... 5 kasımda sigortam doğumu kapsayacak onu bekliorum. sanki hemen hamiş kalıcaz yaa :roflol::roflol::roflol:

inşallahhhhh canımmmmm, onu istediğin anda olur inşallahhhhh.. hepimize sağlıklı sıhhatli versin allah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…