kızlar bgn doktora kontrole gittim, testlerim yapıldı. her şe normal çıktıhihoyyyt . daha önce yaşadığımız problem dandy walker olduğu için folik asiti değiştirdi. bu tür sorunlar yaşayanlarda daha kuvvetli folik asite ihtiyaç olurmuş. folik plus günde 3 kere alıyodum ama şimdi verdiği folik asiti günde bir kere alcam bu daha kuvvetliymiş. bebiş düşünmek için erken mi dedim, hayır hiç değil dedi. içimi mutluluk kapladıııııı. sağlıklı sıhhatli bi bebişim olur inşallah bu kezz... başka hiç bi şey istemiorum
kızlar bgn doktora kontrole gittim, testlerim yapıldı. her şe normal çıktıhihoyyyt . daha önce yaşadığımız problem dandy walker olduğu için folik asiti değiştirdi. bu tür sorunlar yaşayanlarda daha kuvvetli folik asite ihtiyaç olurmuş. folik plus günde 3 kere alıyodum ama şimdi verdiği folik asiti günde bir kere alcam bu daha kuvvetliymiş. bebiş düşünmek için erken mi dedim, hayır hiç değil dedi. içimi mutluluk kapladıııııı. sağlıklı sıhhatli bi bebişim olur inşallah bu kezz... başka hiç bi şey istemiorum
ayyy çok sevindim kader arkadaşıyız inan kendim doktora gitmişte bunları duymuş kadar sevindim
ne kadar olmuştu senin sonlandırma yapılalı
bir de kullandığın folikasite banada yaz bende onu kullanayım canım tam adını yazar mısın
hayırlısı başakçım :)
canım çok saoll.. artık geride kaldı kötü günler.. benim 13 mayısta sonlandırılmıştı 4 ay geçti doktor zaten 3-4 ay beklemen eterli demişti. ilacın adı FOLBİOL bu da folik asit ama daha kuvvetliymiş. bir de tekrar etme riski var tabi % 5 tekrar edebilirmiş. allahım korusun bebeklerimizi yaaa.. bidaha yaşamak istemiorumm:Saruboceq:
Folbiol ben de kullanmıştım , demek bu daha kuvvetliymiş bilmiordumCADIARZU
yüzde 5 çok büyük bir risk aslında allahım korusun bir daha insan nasıl dayanır allah vermesin
biz daha önce böyle bişey yaşadığımız için riskimiz yüzde 5, normalde binde 1 görülen bişeymiş. başımıza gelcekmiş işte. seçilmiş kişileriz arkadaşım:çok üzgünüm:
ne güzel Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin, dediğin gii ne kadar dikkat edersen et herşey olacağına varıyor ben o kadar titizdim ki bu konuda herşeye dikkat ederdimm, gebelikten önce bile dr. gitmiştimm aman sağlıklı mıyım aman herşeyim sağlam mım, kanım vs. ama sonuçta oldu yine, umudumu kaybetmiyorum, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorumm herşey daha güzell olacakkkkkkkkaydirigubbakcemile2
ne güzel Allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin, dediğin gii ne kadar dikkat edersen et herşey olacağına varıyor ben o kadar titizdim ki bu konuda herşeye dikkat ederdimm, gebelikten önce bile dr. gitmiştimm aman sağlıklı mıyım aman herşeyim sağlam mım, kanım vs. ama sonuçta oldu yine, umudumu kaybetmiyorum, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorumm herşey daha güzell olacakkkkkkkkaydirigubbakcemile2
glnk ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın canım
topic hakkında da çok haklısın bu topic ister istemez başından beri karamsar gidiyor amam bizim gibi sonlandırma yaşayanların sıkıntılarını sevinçlerini umutlarını paylaşacağı bir yer olsun istedim ama daha umut dolu bir başlık açıp orda da devam edebiliriz aslında ama inan bana bizi ancak biz anlıyoruz yazmak istemediğim konular oluyor o yüzden ancak biz bize paylaşım yapacağımız bir topic olmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?