nilse çok sağol canım benim tesellim de kızım oldu onun sayesinde toparladım o da olmasa çok berbat olurdum o yüzden ilk bebeğinde bunu yaşayanların işi daha da zor allah hepimize sabırlar versin bebeğini sağlıkla al kucağına
benim de ilk hamileliğim ve ilk bebeklerimdi...tüp bebekle zorlu ve stresli bir süreçle çok az şans tanındığı halde hamile kalmıştım...36 yaşımın çiçekleriydi..en çok canımı acıtan doğum günümde onları kaybetmem ve kendi ellerimizle toprağa gömmemizdi...Allah dualarımı kabul etti ve 1 sene sonra tekrar ikizlerime kavuştum..hamileliğimin çok büyük kısmı hastanelerde yatarak kalan kısmı evde yatarak geçti ama değdi..
ilk bebeklerim hala içimi sızlatır...aklıma geldikçe ağlarım...mezarlarını ziyaret ederiz arasıra eşimle...
Allah öbür dünyada onlara kavuşmayı nasib eder inşallah...
Cok Uzuldum gercekten...Cok zor ve siz de cok guclusunuz kı ustesınden gelmıssınız ya da gelmeye calısıyorsunuz :) bu cok guzel bırsey. Allah hıc kımseye yasatmasın ve sabır versın.
canım benim ya yaşadıklarını okuyunca dayanamadım ağladım hiç kolay şey değil ama ne mutluki sana bir evladın var umarım bundan sonra ailenle sağlıklı mutlu bir yaşantın olur
bende korkup duruyorum bebek düşecekmi kalbi duracakmı diye ama herşeyin hayırlısını dilemek gerek sanırım
ya ben bi senin bi benim başıma gelmiş diyordum ilk zamanlar... oysa o kadar aynı acıyı paylaşan varmış ki bizimle... bide kimlerle baş ettik bi ara burda değil mi?
bence paylaştıkça azalıyor acılar, hüzünler... wallahi ekim geldi bize ya...opuyorumnanaktan
öyle valla, neyse o tarz düşünenler buraya uğramasın yeter
ben pazartesi folikasit olayına giriyorum hala inanamıyorum zaman yinede çabuk geçiyor demi ahhh burda güzel haberlerimizi okusak birbirimizin
gülsenin larasını gördün demi çooook güzel allah sanada öyle güzel sağlıklı bir kız nasip etsin
çoook güzel lara gerçekten...ben uyuyamazdım bebeğimi seyretmekten galiba....çok duygulandım yaaa görünce...opuyorumnanaktan
ben reglim bitsinde dr.uma gideyim öyle başlıycam ,ilacaaa... ewettt haberleri alıcaz bir kaç aya azcık daha sabretmemiz lazım :hooray::hooray:
hayırlısı arkadaşım kasımda başlarız regl tarihim şu,reglim gecikti test mi yapsam filan onlar da ayrı tatlı heyecanlar sonu güzel olsun da
ne zaman gitcen tam olarak doktoruna
şimdi 11de regl oldum yaa acaba bi sonrakini geçirsemde mi girtsem bilemedim? yada hemen ekimin ilk haftası gideyim mi bilemiyorum bilmiyorumkismile 5ekimde tam 5 ay olacak benim... aslında en iyisi biran önce folikasite başlamak değil mi?
bence de bir an önce başla folikasite doktora gitmeden başla olur mu doktorun ne dedi
ekimde gelicem diye konuştuk, muayene edecek ve folik asit vericeğine söyledi. ama o ayda beklicem ben tabiiii...1 ay önceden al demişti folikleri... 6 ayı tamamlıcam yani... ben öyle yapayım, 5 ekimde gideyim dr.a... hemen aliim folikimi hihoyyyt
öyle yap vardır doktorunun bir bildiği en iyisi beklemek aslında bende ekimdeki relimi de mi beklesem diyorum o da olsun bitsin ondan sonra bırakayım mı korunmayı bilmiyorum kilolarımı veremedim dahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?