evet canım aynısı işte. ben 13 mayısta doğum yaptım. 4 ay oldu, her gece aklıma gelior, uyku düzenim kalmadı. geceleri uyuyamıyorum. benim bebeğin ense kalınlığı 1.2 çıkmıştı her şey çok normaldi. doktor maşallah diyordu. 18 haftalıkken öğrendik, çok nadir görülen bi hastalıkmış. bu kdr nadir görülen bi hastalık beni buldu diordum. şimdi bebek istiyorum tekrar ama çok büyük korkularım var. tekrar bi anormallik yaşamak istemiorum, çok zor günler geçirdim, sen de yaşadın bilirsin. toparlanmaya çalış. inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur. sen nasılsın şimdi? tekrar bebek düşünüyo musunuz?[/QUOT
iyi olmaya çalışıyorum canım artık benim folikasite başlama zamanım geldi eşimle yeni bir bebek muhabbetleri sıklaştı artık ama önce ekimde birçok tahlilim var onların sonucunu alınca bırakıcam korunmayı çok korkuyorum ama yaşım 35 benim canım hatta ocakta 36 biticek elimi çabuk tutmalıyım zamanım yok sizler daha gençsiniz zamanınız var ben hala kilolarımı veremedim korkularımı atamadım aslında beklemem gerek ama işte yaş sorunum var hayırlısı inşallah hepimiz ,için