21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

olsun vardır hepsinde vardır bir hayır 6 aydan az olmaz bekleme süren kendini hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak toparlarsın

evet öyle olacak artık, 1 ay sonra kontrole gidicem öncelikli hedefim o, umarım orda toparlandığıma dair ve herşeyin yolunda olduğuna dair güzel haberler alrım doktorumdan :Saruboceq:

evet öyle olacak artık, 1 ay sonra kontrole gidicem öncelikli hedefim o, umarım orda toparlandığıma dair ve herşeyin yolunda olduğuna dair güzel haberler alrım doktorumdan :Saruboceq:

vücut kendini çabuk toparlıyor canım merak etme benim herşey yolunda çıkmıştı inşallah böyle de devam eder sen şubat mart gibi hamile kalabileceksin sanırım umarım güzel haberlerini alırız
ilk bebeğin miydi sen kaç yaşındasın

evet ilk bebeğimdi, 27 yaşındayım, martta hamile kalmıştım o zamanda :CüvCüv:

evet ilk bebeğimdi, 27 yaşındayım, martta hamile kalmıştım o zamanda :CüvCüv:

daha çok gençsin canım sen bizim yaşımızdan dah güzel ve düzenli çalışır hormonların kendini daha çabuk toparlarsın canım sıkma canını allah bizlere sağlık versin de güzel haberlerimizi buradan paylaşalım

canım düzelcek inşallah her şey. benim adetlerim düzenli çok şükür. sağlıklı bi bebeğimiz olunca, kucağımıza alınca dünalar bizim olcak. olumlu düşünelim olur mu?

ben korunmayı bıraktım artık. inşallah güzel haberler veririm. perşembe günü için doktordan randevu aldım kontrole gitcem.

hadi bakalım canım ilk sen başla bizde arkana sıralanalım inşallah haberini ilk bize duyur ama tamam mı

tamam canım inşallah olur da.. ilk sizinle paylaşcam kader arkadaşıyız birbirimizin güzel haberleri umut olcak bize.. hepimize sağlıklı bebişler versin allahım inşallah

evet ben de tekrar hamile kalırsam, direkt olarak amniyosentez yapılacak bana da , 16. haftası gibi eyvahedigeldismile

amniyosentez mi yapcaklar hemen? inşallahh güzel haberler olur canımm. bende doktorumla konuşcam bu konuyu

amniyosentez mi yapcaklar hemen? inşallahh güzel haberler olur canımm. bende doktorumla konuşcam bu konuyu

evet benim bebeğimde kromozom bozukluğu çıktığı için, iknci sefer hamile kaldığımda ikili ve üçlü testleri yapmadan direkt aminiyosentez yaparız demişti doktor, işte 16. haftaya kadar beklemek gerekecke sanırım, o endişeyle yaşamak zor olacak, endişe etmemk lazım aslında, çünkü ben ilk gebeliğimde herşeye o kadar çok dikkat ediyordum ki, yediğime içtiğime , demkki olacaksa oluyo yani

canım 12. haftadada yapılan bi test var. Ben onu yaptırmıştım, yine onu yaptırıcam... bebek büyüdükçe üzüntüsde çok oluyor, Allah korusun. bi daha kaldıramam ben böyle bişey, çok korkuyorum, bekleyemem 20. haftaya kadar sonuçları... cvs yaptırıcam, 15. haftada sonuçlar elimde olur :Saruboceq:

aynen bende cvs yaptırıcam 2li test filan yaptırmadan direk cvs
sen neden korkuyorsun cvsten zor mu oldu sen,n pembedana

yok canım, biz talasemi taşıyıcısıyız yaaa, o anlamda sonucundan korkuyorum... cvs acısız bişiiii.... ondan korkum yok

anladım canım benimde acısız olmuştu ama evet sonucunu beklemek kahredici gerçekten çok zor 20 eylül itibariyle folikasite başlıyorum kızlar hayırlısı

bu akşam ezeli izlerken hep aklıma hastanede yaşadıklarım geldi ezelin sezon sonu bölümü varken 21 haziranda tam o saatelerde benim sonlandırmam gerçekleşmişti ben doğum masasındayken uzman gelmişti ezeli izliyorum reklam girdi demişti zaman nasıl geçti ama tabii bir de bana sorun
bu arada bayramda herkeszin keyfi yerindeydi giden oğlumun yaşadıklarımın adı bile geçmiyor artık bütün aile şen şakraktı olan anneye oluyor her zaman eşim bile akrabasının iztanbuldaki düğününe nasıl gitsem derdinde ahhhh annelik ahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…