bu topicle ve benimle ilgilenen arkadaşlarım
eşimle konuştuk kesinlikle artık 2.bebek istemiyor yaşadıklarımızı bir daha yaşamaktan korkuyor ve biz böyle iyiyiz diyor görmüyor musun çevremizi diyor 2.bebek gelince birinciler çok eziliyor diyor kızımıza bunu yaşatmayalım diyor sen bunları daha önce görmedinmi diyorum öyle çok takmıştım ki 2.çocuğa farkına varmadım diyor şimdi anlıyorum diyor çok karşı asla istemiyor
nasıl ikna edicem onu yada düşündükleri doğru mu vazmı geçsem bu sevdadan ya bir daha aynı şeyler olursa ya gerçekten kızımız çok etkilenirse benimde aklıma girdi yani
bence zaman ihtiyacı var canım eşinin... biraz konuyu açma uzak tut. hem dediğine sen inanıyormusun? çocuğun eizilmesi falan :roflol::roflol: asıl iki kardeş paylaşmayı ve beraberliği öğretir... her zaman sığınacak kanın canın olması kadar güzel bişey var mı yaa...lmaz: asıl böyle daha hırçın olabilir, arkadaşlarıyla ilşkilerinde bile zorlanabilir...
bekle bakalım azcık...
biz yaşıyoruz kocalara ne oluyor yahuu...çok korkmuş belli:asigim: benimkide ömrümden 10 yıl gitti diyor yaawhihoyyythihoyyyt