21 hafta 3 günlük gebeliğim 21 haziran pazartesi sonlandırıldı

bence zaman ihtiyacı var canım eşinin... biraz konuyu açma uzak tut. hem dediğine sen inanıyormusun? çocuğun eizilmesi falan :roflol::roflol: asıl iki kardeş paylaşmayı ve beraberliği öğretir... her zaman sığınacak kanın canın olması kadar güzel bişey var mı yaa...lmaz: asıl böyle daha hırçın olabilir, arkadaşlarıyla ilşkilerinde bile zorlanabilir...
bekle bakalım azcık...
biz yaşıyoruz kocalara ne oluyor yahuu...çok korkmuş belli:asigim: benimkide ömrümden 10 yıl gitti diyor yaawhihoyyythihoyyyt

anlamadım gitti çok korktuğunu biliyorum tekrar olursa nasıl dayanırız bilmiyorum diyor ekime de çok az kaldı 29 eylülde hastalanıcam sonra bırakıcaktım ben korunmayı tam zamanı da geldi sayılır 15 eylülde folikasite de başlıycaktım napıcam şimdi bilmiyorum bir dha artık bu konuyu bir dahaki adetimden sonra açayım bari

bak bendeki tutku sendede var.... takıntı şu an bizdekide farkında mısın. aslında daha beklesemmi diyorum bazen...resmen takıntı halini aldı hamile kalmak ... sende tarihleri hesaplayıp bekliosun ekimi di mi :roflol::roflol::roflol::roflol:

olsun yaaa ekimde kasımda hamiş kalalım boşwerrrr:teytey::teytey::teytey: alışveriş yaparız beraber bebişlere:asigim:

inşallah arkadaşım inşallah hayırlısı

Ben de Fuat Akercan'a gittim hem kontrol hem de bebeğin otopsi raporunu inceletmek için memnun kaldım eğer hamilelik olursa ona devam etmek istiyorum riskli gebelik olduğu için. Canım eşler biraz daha geç ikna oluyor herhalde bizim hamileliğe daha hazır olmadığımızı düşünüyorlar

canım aynı şeyleri yaşadığım için okurken o günlere geri döndüm. gözlerim doldu. benimde 4 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. birde tektim ailemden uzağım. çok zor günler geçirdim. önceden birininkini duyunca üzülüyorsun ama onun hissettiklerini hissedemiyrosun, şimdi her benzer şeyleri yaşayanları okuduğumda kendimi çok kötü hissediyorum. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.

canım adın aren mi gerçekten...... ben bebeğime bu ismi koyacaktım........kimselerde duymamıştım....:gitme::gitme::gitme::gitme:

aynen canım op korku mahvediyor beni tekrar hamile kalmaya cesaretim yok
özel değilse bebeğinin nesi vardı
allah sabır versin

aynen canım op korku mahvediyor beni tekrar hamile kalmaya cesaretim yok
özel değilse bebeğinin nesi vardı
allah sabır versin

canım ödem vardı. doktor gelişim dönemi olduğu için hasar verir, ileri gebelik haftası olsaydı beklerdik dedi. çok zor canım hala çok üzülüyorum. birde canlıydıya o beni iyice üzüyor. karnımda ölmüş olsaydı belki bu kadar çok zor gelmezdi.

aynen sonlandırmanın psikolojisi apayrı bence yaşamayan bilemez allah sabır versin evlatlarımıza sağlık versin

çok geçmiş olsun arkadaşımmm... yaşadıklarının aynısını birebir ben yaşadım. mayıs ayında 19 haftalıkken dandy walker yüzünden benimde bebeğimi aldılar.. benim sancım hemen gelmedi malesef, 2 gün hastanede yattık,3. gün sabaha karşı sancım geldi.çektiğim acıyı, sancıyı hiç unutmıcam.. bebeğimi kaybettim. şimdi tekrar bebek istiyorum, ama çok korkuyorum. tekrar hamile kalırsam ve yine problem yaşarsam diye çok telaşlanıyorum. doğum yaptım ama bebeğim yok.. sende biliosun bu duyguyu.. allahım inşallah sağlıklı bebekler verir bize. bu acı zaman geçtikçe daha da içimi acıtıyo(

kader arkadaşıyız desene ne kadar zaman geçti üstünden canım benim 2 buçuk ay oldu hala acım taze hala hatırlayıp hatırlayıp ağlıyorum ve bir daha aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum allah sabır versin saülıklı bebişler nasip etsin inşallah sizde de ense kalınlığı çıkmışmıydı önce

evet canım aynısı işte. ben 13 mayısta doğum yaptım. 4 ay oldu, her gece aklıma gelior, uyku düzenim kalmadı. geceleri uyuyamıyorum. benim bebeğin ense kalınlığı 1.2 çıkmıştı her şey çok normaldi. doktor maşallah diyordu. 18 haftalıkken öğrendik, çok nadir görülen bi hastalıkmış. bu kdr nadir görülen bi hastalık beni buldu diordum. şimdi bebek istiyorum tekrar ama çok büyük korkularım var. tekrar bi anormallik yaşamak istemiorum, çok zor günler geçirdim, sen de yaşadın bilirsin. toparlanmaya çalış. inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur. sen nasılsın şimdi? tekrar bebek düşünüyo musunuz?

5 mayısta benimdi... 1 hafta varmış aramızda başakcım... hala adetlerim düzelmedi saçma sapan tarihlerde regl oluyorum...buda hep üzüntüden bunu anladım bu ay... üzülmüyorum desemde demekkiiii bi yerden çıkıyo işte...:sinifsinif:

ben de varımmm sıradaa :) sağlıklı bi bebk sahibi olmayıı düşleyenn
bugün yine daldım gittiim , herşey yolunda gitseydi 28. haftamda olacaktım dedimm, eşim hala orda mısın diyoo, artık alışmaya çalış biraz diyor, doğru ama işte o kadar kolay olmuyoo biliyorsunuz, ama nefes alıyorsak umut var demektir değil mii arkadaşlar kaydirigubbakcemile5

tamamen katılıyorum canım her zaman umut vardır bende 32 haftalık olacaktım ama elden birşey gelmiyor işte yenisine sağlık kızlar hayırlısıyla ne zaman 2 çocuğu olanları görsek eşimle aklımıza geliyor bak diyoruz birbirimize 2 tane sağlıklı çocukları var allah bize nasip etmedi
sen ne zaman başlıycaksın korunmamaya yamanas bekleme süren ne zaman doluyor

benim daha çok yeni yaa , yarın bi ayım dolacak, bide ben mecburen sezeryan oldum bekleme sürem biraz daha fazla olacak sanırım, hayırlısıı ....CADIARZU

benim daha çok yeni yaa , yarın bi ayım dolacak, bide ben mecburen sezeryan oldum bekleme sürem biraz daha fazla olacak sanırım, hayırlısıı ....CADIARZU

olsun vardır hepsinde vardır bir hayır 6 aydan az olmaz bekleme süren kendini hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak toparlarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…