bu topicle ve benimle ilgilenen arkadaşlarım
eşimle konuştuk kesinlikle artık 2.bebek istemiyor yaşadıklarımızı bir daha yaşamaktan korkuyor ve biz böyle iyiyiz diyor görmüyor musun çevremizi diyor 2.bebek gelince birinciler çok eziliyor diyor kızımıza bunu yaşatmayalım diyor sen bunları daha önce görmedinmi diyorum öyle çok takmıştım ki 2.çocuğa farkına varmadım diyor şimdi anlıyorum diyor çok karşı asla istemiyor
nasıl ikna edicem onu yada düşündükleri doğru mu vazmı geçsem bu sevdadan ya bir daha aynı şeyler olursa ya gerçekten kızımız çok etkilenirse benimde aklıma girdi yani
bence zaman ihtiyacı var canım eşinin... biraz konuyu açma uzak tut. hem dediğine sen inanıyormusun? çocuğun eizilmesi falan :roflol::roflol: asıl iki kardeş paylaşmayı ve beraberliği öğretir... her zaman sığınacak kanın canın olması kadar güzel bişey var mı yaa...lmaz: asıl böyle daha hırçın olabilir, arkadaşlarıyla ilşkilerinde bile zorlanabilir...
bekle bakalım azcık...
biz yaşıyoruz kocalara ne oluyor yahuu...çok korkmuş belli:asigim: benimkide ömrümden 10 yıl gitti diyor yaawhihoyyythihoyyyt
anlamadım gitti çok korktuğunu biliyorum tekrar olursa nasıl dayanırız bilmiyorum diyor ekime de çok az kaldı 29 eylülde hastalanıcam sonra bırakıcaktım ben korunmayı tam zamanı da geldi sayılır 15 eylülde folikasite de başlıycaktım napıcam şimdi bilmiyorum bir dha artık bu konuyu bir dahaki adetimden sonra açayım bari
bak bendeki tutku sendede var.... takıntı şu an bizdekide farkında mısın. aslında daha beklesemmi diyorum bazen...resmen takıntı halini aldı hamile kalmak ... sende tarihleri hesaplayıp bekliosun ekimi di mi :roflol::roflol::roflol::roflol:
olsun yaaa ekimde kasımda hamiş kalalım boşwerrrr:teytey::teytey::teytey: alışveriş yaparız beraber bebişlere:asigim:
ceynur sağol canım
şu an egeden prof sait yücebilgine devam ediyorum normalde doktorum oydu ama bebeğimde sorun çıkınca beni riskli gebelik uzmanına yönlendirdi kendisi hocama kefilim benim 13 yıllık doktorum süper bir insandır ama ne yaptıracaksan özelde yaptıracaksın egeye kaldın mı mahvoluyorsun bir daha hamile kalmak istiyorum şu an da eşim istemiyor artık onu ikna edebilirsem eğer hamilelik olursa sait yücebilgine devam ama tabiiki riskli grupta olduğumuz için bir riskli gebelik uzmanına gitmem gerek hatta amniosentez cvs filan olmam gerek bunun içinde yine fuat akercanı tercih edicem başka alternatifim yok sait hocamda ısrarla onu tavsiye ediyor
anlamadım gitti çok korktuğunu biliyorum tekrar olursa nasıl dayanırız bilmiyorum diyor ekime de çok az kaldı 29 eylülde hastalanıcam sonra bırakıcaktım ben korunmayı tam zamanı da geldi sayılır 15 eylülde folikasite de başlıycaktım napıcam şimdi bilmiyorum bir dha artık bu konuyu bir dahaki adetimden sonra açayım bari
canım aynı şeyleri yaşadığım için okurken o günlere geri döndüm. gözlerim doldu. benimde 4 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. birde tektim ailemden uzağım. çok zor günler geçirdim. önceden birininkini duyunca üzülüyorsun ama onun hissettiklerini hissedemiyrosun, şimdi her benzer şeyleri yaşayanları okuduğumda kendimi çok kötü hissediyorum. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
canım aynı şeyleri yaşadığım için okurken o günlere geri döndüm. gözlerim doldu. benimde 4 aylıkken gebeliğim sonlandırıldı. birde tektim ailemden uzağım. çok zor günler geçirdim. önceden birininkini duyunca üzülüyorsun ama onun hissettiklerini hissedemiyrosun, şimdi her benzer şeyleri yaşayanları okuduğumda kendimi çok kötü hissediyorum. aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.
canım adın aren mi gerçekten...... ben bebeğime bu ismi koyacaktım........kimselerde duymamıştım....:gitme::gitme::gitme::gitme:
aynen canım op korku mahvediyor beni tekrar hamile kalmaya cesaretim yok
özel değilse bebeğinin nesi vardı
allah sabır versin
canım ödem vardı. doktor gelişim dönemi olduğu için hasar verir, ileri gebelik haftası olsaydı beklerdik dedi. çok zor canım hala çok üzülüyorum. birde canlıydıya o beni iyice üzüyor. karnımda ölmüş olsaydı belki bu kadar çok zor gelmezdi.
çok geçmiş olsun arkadaşımmm... yaşadıklarının aynısını birebir ben yaşadım. mayıs ayında 19 haftalıkken dandy walker yüzünden benimde bebeğimi aldılar.. benim sancım hemen gelmedi malesef, 2 gün hastanede yattık,3. gün sabaha karşı sancım geldi.çektiğim acıyı, sancıyı hiç unutmıcam.. bebeğimi kaybettim. şimdi tekrar bebek istiyorum, ama çok korkuyorum. tekrar hamile kalırsam ve yine problem yaşarsam diye çok telaşlanıyorum. doğum yaptım ama bebeğim yok.. sende biliosun bu duyguyu.. allahım inşallah sağlıklı bebekler verir bize. bu acı zaman geçtikçe daha da içimi acıtıyoddnnzz çok geçmiş olsun allah şimdiki bebeğine sağlık versin canım ne mutlu sana bir daha hamilesin anne olmak çok güzel bir duygu allah kimseyi mahrum etmesin senin doktorum kimdi arkadaşım çınarlıda sonlandırma yapmışsın ya o yüzden soruyorum o konuda şanslıymışsın onun travması da ayrı inan gözümü kapattığımda çektiğim o acılar hep gözümün önündeki yaşadıklarım o sahneler hiç silinmiyor beynimden kaç saatte doğurdun canım sen bazısının çok uzun sürüyormuş da
çok geçmiş olsun arkadaşımmm... yaşadıklarının aynısını birebir ben yaşadım. mayıs ayında 19 haftalıkken dandy walker yüzünden benimde bebeğimi aldılar.. benim sancım hemen gelmedi malesef, 2 gün hastanede yattık,3. gün sabaha karşı sancım geldi.çektiğim acıyı, sancıyı hiç unutmıcam.. bebeğimi kaybettim. şimdi tekrar bebek istiyorum, ama çok korkuyorum. tekrar hamile kalırsam ve yine problem yaşarsam diye çok telaşlanıyorum. doğum yaptım ama bebeğim yok.. sende biliosun bu duyguyu.. allahım inşallah sağlıklı bebekler verir bize. bu acı zaman geçtikçe daha da içimi acıtıyo(
evet canım aynısı işte. ben 13 mayısta doğum yaptım. 4 ay oldu, her gece aklıma gelior, uyku düzenim kalmadı. geceleri uyuyamıyorum. benim bebeğin ense kalınlığı 1.2 çıkmıştı her şey çok normaldi. doktor maşallah diyordu. 18 haftalıkken öğrendik, çok nadir görülen bi hastalıkmış. bu kdr nadir görülen bi hastalık beni buldu diordum. şimdi bebek istiyorum tekrar ama çok büyük korkularım var. tekrar bi anormallik yaşamak istemiorum, çok zor günler geçirdim, sen de yaşadın bilirsin. toparlanmaya çalış. inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur. sen nasılsın şimdi? tekrar bebek düşünüyo musunuz?
evet canım aynısı işte. ben 13 mayısta doğum yaptım. 4 ay oldu, her gece aklıma gelior, uyku düzenim kalmadı. geceleri uyuyamıyorum. benim bebeğin ense kalınlığı 1.2 çıkmıştı her şey çok normaldi. doktor maşallah diyordu. 18 haftalıkken öğrendik, çok nadir görülen bi hastalıkmış. bu kdr nadir görülen bi hastalık beni buldu diordum. şimdi bebek istiyorum tekrar ama çok büyük korkularım var. tekrar bi anormallik yaşamak istemiorum, çok zor günler geçirdim, sen de yaşadın bilirsin. toparlanmaya çalış. inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur. sen nasılsın şimdi? tekrar bebek düşünüyo musunuz?[/QUOT
iyi olmaya çalışıyorum canım artık benim folikasite başlama zamanım geldi eşimle yeni bir bebek muhabbetleri sıklaştı artık ama önce ekimde birçok tahlilim var onların sonucunu alınca bırakıcam korunmayı çok korkuyorum ama yaşım 35 benim canım hatta ocakta 36 biticek elimi çabuk tutmalıyım zamanım yok sizler daha gençsiniz zamanınız var ben hala kilolarımı veremedim korkularımı atamadım aslında beklemem gerek ama işte yaş sorunum var hayırlısı inşallah hepimiz ,için
ben de varımmm sıradaa :) sağlıklı bi bebk sahibi olmayıı düşleyenn
bugün yine daldım gittiim , herşey yolunda gitseydi 28. haftamda olacaktım dedimm, eşim hala orda mısın diyoo, artık alışmaya çalış biraz diyor, doğru ama işte o kadar kolay olmuyoo biliyorsunuz, ama nefes alıyorsak umut var demektir değil mii arkadaşlar kaydirigubbakcemile5
tamamen katılıyorum canım her zaman umut vardır bende 32 haftalık olacaktım ama elden birşey gelmiyor işte yenisine sağlık kızlar hayırlısıyla ne zaman 2 çocuğu olanları görsek eşimle aklımıza geliyor bak diyoruz birbirimize 2 tane sağlıklı çocukları var allah bize nasip etmedi
sen ne zaman başlıycaksın korunmamaya yamanas bekleme süren ne zaman doluyor
benim daha çok yeni yaa, yarın bi ayım dolacak, bide ben mecburen sezeryan oldum bekleme sürem biraz daha fazla olacak sanırım, hayırlısıı ....CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?