• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

21 Gunluk Zayiflama Yarismasi

Geç mi kaldım bilmiyorum ama zaten kalori sayıyorum bir haftadır falan benide aranıza alırsınız sevinirim inşallah geç kalmamışımdır.

image.jpg

QUOTE="zambak86, post: 37422478, member: 631531"]ayaklarını çeken hanımlar ,bi daha ayak bakımınızı yapın da çekin lütfen:KK56::KK45::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/QUOTE]

Ay ben :oops:
Çok utandım valla. Beceremedim fotoyu zaten:KK23::KK23:

QUOTE="zambak86, post: 37422478, member: 631531"]ayaklarını çeken hanımlar ,bi daha ayak bakımınızı yapın da çekin lütfen:KK56::KK45::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Çok utandım valla. Beceremedim fotoyu zaten:KK23::KK23:[/QUOTE]
yok seninki belli olmuyor da 1-2 tanesine çok güldüm,ben ayağım çıkmasın diye o kadar uğraştı,üstünden inince hemen yazı gidiyor bi dahakine bende çorap giyeyim bari.

yok seninki belli olmuyor da 1-2 tanesine çok güldüm,ben ayağım çıkmasın diye o kadar uğraştı,üstünden inince hemen yazı gidiyor bi dahakine bende çorap giyeyim bari.[/QUOTE]
Kas,yağ su ölçümü yapan manyetik tartılarda ayak çıplak olması gerekiyor maalesef :KK66: Ve manyetik alana basıp tartılmak gerekiyor.. Ayak bakımımada özen gösteririm,ayakjarımı çok severim bu arada :KK22: Ama ayaklar biraz ayrık durunca beğenmedim ve kırptım bende :KK48: Baş parmağım ile idare edin,belki hepsini eklerim ileride :KK48:

Çok utandım valla. Beceremedim fotoyu zaten:KK23::KK23:
yok seninki belli olmuyor da 1-2 tanesine çok güldüm,ben ayağım çıkmasın diye o kadar uğraştı,üstünden inince hemen yazı gidiyor bi dahakine bende çorap giyeyim bari.[/QUOTE]
Kas,yağ su ölçümü yapan manyetik tartılarda ayak çıplak olması gerekiyor maalesef :KK66: Ve manyetik alana basıp tartılmak gerekiyor.. Ayak bakımımada özen gösteririm,ayakjarımı çok severim bu arada :KK22: Ama ayaklar biraz ayrık durunca beğenmedim ve kırptım bende :KK48: Baş parmağım ile idare edin,belki hepsini eklerim ileride :KK48:

11.10. 73.8 le basladim diyete. Boyum 1.63 bende 6 lı rakamları gorebilecekmiyim acaba.

Eklentiler

• 20141022_065001-1.jpg
    20141022_065001-1.jpg
    243,6 KB · Görüntüleme: 58
ne fetişi Allah aşkına,dikkat etmek için fetiş olmaya gerek yok
Konu ayak bakımından açıldığı için aklıma geldi ve yazdım.Yoksa tabiki ayak bakımı yapmak için ayak fetişi olmak gerekmiyor.Ben değilim ama ayak bakımı yaparım ;) Herkesde yapmalı,ayak önemli :KK52: Tüm vücudu onlar taşıyor,bakımıda hak ediyorlar :KK66:

Back