- 15 Ekim 2014
- 358
- 450
- 78
- Konu Sahibi AklinYolu1
Bende Katılmak istiyorummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deadline o nasıl tartı hesap makinesine benziyorgunaydin buda benim aslında 69 dum ödem falan mi anlamadim neyse artık başlangıç kilom bu boyum 162 Eki Görüntüle 1277901
Bende Katılmak istiyorummm
QUOTE="zambak86, post: 37422478, member: 631531"]ayaklarını çeken hanımlar ,bi daha ayak bakımınızı yapın da çekin lütfen
Ayak fetiş lerin ilgisini çekebilecek bir konuda olabilirayaklarını çeken hanımlar ,bi daha ayak bakımınızı yapın da çekin lütfen
yok seninki belli olmuyor da 1-2 tanesine çok güldüm,ben ayağım çıkmasın diye o kadar uğraştı,üstünden inince hemen yazı gidiyor bi dahakine bende çorap giyeyim bari.[/QUOTE]Ay ben
Çok utandım valla. Beceremedim fotoyu zaten
ne fetişi Allah aşkına,dikkat etmek için fetiş olmaya gerek yokAyak fetiş lerin ilgisini çekebilecek bir konuda olabilir
Ayak fetiş lerin ilgisini çekebilecek bir konuda olabilir
Konu ayak bakımından açıldığı için aklıma geldi ve yazdım.Yoksa tabiki ayak bakımı yapmak için ayak fetişi olmak gerekmiyor.Ben değilim ama ayak bakımı yaparım Herkesde yapmalı,ayak önemli Tüm vücudu onlar taşıyor,bakımıda hak ediyorlarne fetişi Allah aşkına,dikkat etmek için fetiş olmaya gerek yok