21 Günlük Su Orucuna Bugün Başladım 👋

Gaza geldim.
Isiniz yorucumu?
Fiziksel yorgunlugu yok ama zihinsel olarak yorucu. İs cikislarim genelde aksam 8-8.30 gibi oluyor. O yuzden eve geldigimde uyuyana kadar kendimi oyalayabiliyorum. Benm ciddi bi motivasyonum vardi kilo vermek icin o yuzden dayanabiliyorm galiba eger sizin yoksa gercekten 7gunden uzun yapabilmek cook zor. Ben de coktan bozardim

Ben hematoloji hemsiresiyim. Zihinsel ve fiziksel yorucu is.
Deneyecegim ama. Daha once huzur evinde calisir iken 7 gun yapmistim. Ondan once 4 gun

Ben hematoloji hemsiresiyim. Zihinsel ve fiziksel yorucu is.
Deneyecegim ama. Daha once huzur evinde calisir iken 7 gun yapmistim. Ondan once 4 gun
Ben de psikologum, fiziksel yorgunlugum yok ama iste zihinsel olarak zorluyor bazen beni. Enerjimin cok dustugunu hissettigimde bi bardak ayran icip toparladim kendimi hep

Ben de psikologum, fiziksel yorgunlugum yok ama iste zihinsel olarak zorluyor bazen beni. Enerjimin cok dustugunu hissettigimde bi bardak ayran icip toparladim kendimi hep
Ayrana ragmen guzel kilo vermissiniz

Basladim bende bu sabah.
Tartilmadim cok erken kalktigim icin. Yarin tartilip baslangic nedir yazarim burayada.

83.1le basladim 74 kiloya indim. Tam motivasyonla baslarsaniz zor bisey degil aslinda. Ben de yemek yemeye bayilan biriyim 3-4 saat ac kalsam hemen yemek yemek isterdm ama dayaniyorsunuz bi sekilde
Cok iyi vermissiniz masallah.
21. Gununuz ne zaman ?
Bende boga burcu olarak yemek yemeyi cok severim.
3. Gunu atlatinca corap sökügü gibi geliyor gerisi aslinda.

Bende başlamak istiyorum kısaca anlatır mısınız tam olarak ne yapılması gerekiyor. Şu anda normal oruç tutuyorum yarın başlasam sadece su kahve ve çaydan mı ibaret

Kizlar ben aslinda su orucunu ilk duydugumda cok sacma gelmisti daha dogrusu cok zararli diye dusunmustm ama sonra arastirmaya basladim dogru yapilirsa oyle olmadigi gordum. Ozellikle burada acilan bi konuda 28 gunde 30 kilo veren birini gorunce bende deneyecegim dedim.
83.1 kiloyla basladim. En son 24 nisan gecesi yemek yedim. 16mayis sali sabahi sonlandiricam 21 gun olucak. Bugun 17.gunun icindeyim ve 73.3 kilo ciktm 9.8 kilo gitmis.
Ben sadece su,kahve iciyorum. Ozellikle 6-7.gunden sonra bas donmeleri olmaya basladi isime de engel olunca tuzlu ayran icmeye basladm ama hergun degil. O cok iyi geldi.
Kilo baslarda cok hizli gidiyor,1 haftadan sonra odem vs kalmadigi icin vucudunuzda yag yakmaya basliyorsunuz ve daha az gidiyor bazi gunler hic gitmedi bazi gunler 300-400gr verebildm. Haliniz olursa hizlandirmak icin yuruyus yapmak gerekiyor ama ben cok az yapabildm onu. Cabuk yoruluyorsunuz cunku.
En onemli nokta lavman yapmak. Benm bagirsaklarim iyi calistigi icin ilk 2-3 gun kendi kendime buyuk tuvaletimi yapabildm ama sonra durdu 7.gun ingiliz tuzu ictim, 14.gun de ayni sekilde ictim. Vucudunuz toksinleri o sekilde atiyor vucutta birikip kalmasi zararli, baslayacaksiniz mutlaka bagirsak temizligine dikkat edin.
Benm son 3/4 gundur yuzumde agrili sivilceler cikmaya basladi bu da karaciger temizligi yapildiginin isaretiymis.
Baska merak ettiginiz soru varsa cevaplayabilirim

Merhabalar, su orucunuz nasıl gidiyor acaba ? Ben 2. haftama girdim fakat daha 8 kilo verebildim. Kilo vermem durdu sanırım

Bugün 80.7 ile diyete başladim dün gece 23.30 gibi bi şeyler yemiştim sonrasında daha bişey yemedim sade su 1 bardak sade kahve içtim acıkmadım kendimi odakladığım için sanırım ama can sıkıntısı bişeyler yemek ister gibi ruh hali☺ yarın sabah bakalım kaç kg eksi uyanacağım

Diyete başlamadan fotoğrafları mı çektim kilo verme hem tartı hem beden değişimi gibi durumlara göre kaç gün devam ederim bakacağım kolajene başladım su maden suyu sade kahve çok nadir çay olarak düşünüyorum kısmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…