Kizlar ben aslinda su orucunu ilk duydugumda cok sacma gelmisti daha dogrusu cok zararli diye dusunmustm ama sonra arastirmaya basladim dogru yapilirsa oyle olmadigi gordum. Ozellikle burada acilan bi konuda 28 gunde 30 kilo veren birini gorunce bende deneyecegim dedim.
83.1 kiloyla basladim. En son 24 nisan gecesi yemek yedim. 16mayis sali sabahi sonlandiricam 21 gun olucak. Bugun 17.gunun icindeyim ve 73.3 kilo ciktm 9.8 kilo gitmis.
Ben sadece su,kahve iciyorum. Ozellikle 6-7.gunden sonra bas donmeleri olmaya basladi isime de engel olunca tuzlu ayran icmeye basladm ama hergun degil. O cok iyi geldi.
Kilo baslarda cok hizli gidiyor,1 haftadan sonra odem vs kalmadigi icin vucudunuzda yag yakmaya basliyorsunuz ve daha az gidiyor bazi gunler hic gitmedi bazi gunler 300-400gr verebildm. Haliniz olursa hizlandirmak icin yuruyus yapmak gerekiyor ama ben cok az yapabildm onu. Cabuk yoruluyorsunuz cunku.
En onemli nokta lavman yapmak. Benm bagirsaklarim iyi calistigi icin ilk 2-3 gun kendi kendime buyuk tuvaletimi yapabildm ama sonra durdu 7.gun ingiliz tuzu ictim, 14.gun de ayni sekilde ictim. Vucudunuz toksinleri o sekilde atiyor vucutta birikip kalmasi zararli, baslayacaksiniz mutlaka bagirsak temizligine dikkat edin.
Benm son 3/4 gundur yuzumde agrili sivilceler cikmaya basladi bu da karaciger temizligi yapildiginin isaretiymis.
Baska merak ettiginiz soru varsa cevaplayabilirim