21 Günlük Callanetics maratonuna var mısınız hanımlar :)

hanimlar yapmayarak cok sey kaybediyorsunuz diger yaptiginiz sporlarin sonucuna göre 10 kati güzel sonuc alacaksınız haberiniz yok.

ben konu acmadan da yapabilirdim ama farkindalik kazandiriyim beraber olalim istedim ama siz bilirsiniz

hanimlar yapmayarak cok sey kaybediyorsunuz diger yaptiginiz sporlarin sonucuna göre 10 kati güzel sonuc alacaksınız haberiniz yok.

ben konu acmadan da yapabilirdim ama farkindalik kazandiriyim beraber olalim istedim ama siz bilirsiniz
Çok yoğunum canım yaa,fırsat bulamıyorum.ama seni takip ediyorum.ilk fırsatta başlıcam.

Canim bende cok yapmak istiyorum inan,ama videolari bulamiyorum keske bula bilsemde yapsam.

You tubede bir video buldum,Sandra Hanna-Callanetics Evolution 1 saat 6 dk onu yapsam olurmu acaba?
canim o da cok etkili hatta sanirim daha etkili. sen ona başla bence 21 gün sonunda ikimiz olculerimize bakalim hangimiz daha incelmisiz hangisi daha etkili görelim çünkü ondan da memnun kalan çok

canim o da cok etkili hatta sanirim daha etkili. sen ona başla bence 21 gün sonunda ikimiz olculerimize bakalim hangimiz daha incelmisiz hangisi daha etkili görelim çünkü ondan da memnun kalan çok
Tamam
Tamam tatlim o zaman onu yaparim .Yarin basliyorum insallah,onunla beraber platesde yapmayi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…