21 Günlük Callanetics maratonuna var mısınız hanımlar :)

Çok yavaş degil mi arkadaşlar bu egzersizler?insan sıkılmaz mı?ben sıkılırım gb geliyor.gerci hepsini izlemedim.

tamamı zamanla anlıyorsun zaten yaptığın bildiğin hareketler sen bilirsin canım önemli olan içine sinmesi tabi

Çok yavaş degil mi arkadaşlar bu egzersizler?insan sıkılmaz mı?ben sıkılırım gb geliyor.gerci hepsini izlemedim.
boy kilon kac canim gercekten mucizevi hareketler.
bir uye demis ki 60 küsür kiloyla 40 beden giyerken aynı kiloyla 36 bedene giriyorum callanetics sayesinde. oneriyoruuum :))

tamamı zamanla anlıyorsun zaten yaptığın bildiğin hareketler sen bilirsin canım önemli olan içine sinmesi tabi
canim 21 gün klasik yaptiginda bacaklarin incelmis miydi

boy kilon kac canim gercekten mucizevi hareketler.
bir uye demis ki 60 küsür kiloyla 40 beden giyerken aynı kiloyla 36 bedene giriyorum callanetics sayesinde. oneriyoruuum :))

canim 21 gün klasik yaptiginda bacaklarin incelmis miydi
Hayır bacaklardan 1 cm ama karından 3-4 cm gitmişti ama bu seni yanıltmasın kişiden kişiye değişir.Ramazanda evolationu tamamlayacağım

Iyi aksamlar bende size katilmak isterim.Ama bu egzersizler hakkinda duymamisdim daha once hic yapmadim,bilmemki nasil olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…