kapımızher zaman acik canim :))Yürüyüş yaparım ama şimdi callanetics canım çekti nedenseben biraz araştırayım bugün size dönicem
tamamı zamanla anlıyorsun zaten yaptığın bildiğin hareketler sen bilirsin canım önemli olan içine sinmesi tabiayy canim belinde dizinde sorun varsa yapma bence allah korusun daha kötü olur
canim 21 gün klasik yaptığında kalcadan gitmemis miydi hic??
attigin video evolotuion tamami mi??
turkcesi olmadigindan dolayi ben yanlis bir sey yapmaktan korkarim canim ya
boy kilon kac canim gercekten mucizevi hareketler.Çok yavaş degil mi arkadaşlar bu egzersizler?insan sıkılmaz mı?ben sıkılırım gb geliyor.gerci hepsini izlemedim.
canim 21 gün klasik yaptiginda bacaklarin incelmis miyditamamı zamanla anlıyorsun zaten yaptığın bildiğin hareketler sen bilirsin canım önemli olan içine sinmesi tabi
boy kilon kac canim gercekten mucizevi hareketler.
bir uye demis ki 60 küsür kiloyla 40 beden giyerken aynı kiloyla 36 bedene giriyorum callanetics sayesinde. oneriyoruuum :))
C cranial
Valla mııımucize gb bir şey o zaman ben son 1 ayda 2 kilo alarak 74 olmus bulunuyorum.boyum 169.acaip depresyondayım.zaten mativasyon saģlayamıyordum.bu kilodan sonra resmen çoküşe geçtim.
Hayır bacaklardan 1 cm ama karından 3-4 cm gitmişti ama bu seni yanıltmasın kişiden kişiye değişir.Ramazanda evolationu tamamlayacağımboy kilon kac canim gercekten mucizevi hareketler.
bir uye demis ki 60 küsür kiloyla 40 beden giyerken aynı kiloyla 36 bedene giriyorum callanetics sayesinde. oneriyoruuum :))
canim 21 gün klasik yaptiginda bacaklarin incelmis miydi
baslangic olculerini al canim da karşılastiralim da 21 gun sonunda :))Hayır bacaklardan 1 cm ama karından 3-4 cm gitmişti ama bu seni yanıltmasın kişiden kişiye değişir.Ramazanda evolationu tamamlayacağım
Bana mı canım bu msjın?canimm hemen basla hadi beraber baslayalim hem diyet de yapar motive oluruz beraber :))
evet caniiiimmm olculerini yaz hadi baslayalim beraberBana mı canım bu msjın?
Olçuler derken;bel-kalça-göğüs.başka var mı?evet caniiiimmm olculerini yaz hadi baslayalim beraber
üst bacak ve baseni de al canimOlçuler derken;bel-kalça-göğüs.başka var mı?
Tamam canımüst bacak ve baseni de al canim
hosgeldin canim forumda konusu var callanetic diye arattir resmen mucize hareketler bekliyoruz seni aramizaIyi aksamlar bende size katilmak isterim.Ama bu egzersizler hakkinda duymamisdim daha once hic yapmadim,bilmemki nasil olur.
Ben bi bakayim tatlim .Ben daha cok sikilasmak istiyorum,hem benim kollarimda ve goyuslerimde sarkmalar var onlara da iyi gelirmiki acaba?hosgeldin canim forumda konusu var callanetic diye arattir resmen mucize hareketler bekliyoruz seni aramiza
kesinlikle iyi gelecek daha önce hic calismayan kaslari calistiriyor :)Ben bi bakayim tatlim .Ben daha cok sikilasmak istiyorum,hem benim kollarimda ve goyuslerimde sarkmalar var onlara da iyi gelirmiki acaba?
klasik olani canim 10 gunde 10 yas genclesKızlar hangi callaneticse umarim dogru yazabilmisimdir hangi videosunu yapıyorsunuz? Ben hiç yapmadım önce