- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 30
Tatlim biraz da olsa fark varmi hic ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bi turlu yapamadim firsat bulamadim , ama insallah yarim basliyacam.
Bu arada dun olculerimi aldim yarin yazarim
Yok tatlim yarin yapicam,seninde sikilasman cok guzel olmuscanim ama daha fazla erteleme (
tabiki sikilastigimi hissediyorum simdiden ama olculerimi 21 gün sonunda alcam
Canım bence alisana kadar günde 1 tane yap öbür türlü biraktiginda daha kötü olur yavaş ama emin adimlarla ilerle.Kaç zamandır call a başlamayı erteliyordum. Dün gece uykum kaçınca yapayım dedim.
Gerçi ısınma hareketlerini ve karın hareketlerini yapınca devam etmek içimden gelmedi yattım uyudum
Bu akşam 1 günüme başlamaya kararlıyım. Ve günde 2 kere yapmayı düşünüyorum katkısı artar mı acaba.
ölçülerini yazsaydin o zaman canim :)Ay yine başlayamıyorum.
Bu akşam yaparım ama yarın nişanlım geliyor. Haftasonu burda. Call yaparken görmesin beni Pazartesiye kaldım bile ben.
ahahah tamam canım bekliyorum :)Çalışıyorum. Akşam eve geçince ölçüp biçerim kendimi
supersin canim masallah14 gün callanetics evo yapıldı bugün daha yapamadım
Canım helal hiç bırakma call çok güzel sıkılastirir ben 6 yıl önce yapmıştım şimdi 4 gündür yapıyorum sabah akşam yani 10 günde 20 saat yapmış olcam telkide devam .
cok sagol canim insallah birakmayacagim yorumlari okudukca gaza geliyorumCanım helal hiç bırakma call çok güzel sıkılastirir ben 6 yıl önce yapmıştım şimdi 4 gündür yapıyorum sabah akşam yani 10 günde 20 saat yapmış olcam telkide devam .