- 15 Aralık 2023
- 2.019
- 2.592
- 53
- 28
- Konu Sahibi otuzaazkala
-
benim yaptığım bu diyette sıfır karbonhidrat olması gerekiyor. ondan kaynaklı . ayrıca sıfır şeker. doğal meyve bile olmayacak 21 gün.kolay gelsin.
sizinle beraber bende 21. güne bugün aralikli oruc ile basliyorum. Kolay gelsin.
Yulafi merak ettim neden yok?
bu diyet sadece 21 gün için geçerli. vücudu şekerden arındırmak için yapıyorum . şeker hastaları içinde özellikle birebir. 21 günün sonun bir 21 daha yapıp meyve bal pekmez yulaf yemeye başlayabiliyoruz. ben bu şekilde yapmıştım . şimdi tekrar başladım . aslında gerçekten birbirimize destek olarak yediklerimizi paylaşarak . 21 günü firesiz geçirebilrizMerhaba kolay gelsin, bende size eslik edebilirim daha once yapmissiniz, simdide isteyince verirsiniz istenmeyen kilolari, tek birsey sormak istiyorum yulaf neden yasak ve meyvede tuketmiycekseniz seker ve enerji depolarinizi nasil doldurucaksiniz? alternatif bal, pekmez mi tuketekciniz?
evet aslında çok basit gerçekten .bende özel mesaj atmıştım size bugün başlıyorum sadece öğlen ve aksam 6 da aksam yemeği yapacağım başka bir öğün olmayacak oruçlu olursam sahur ve aksam yemeği şeklinde yapıcam
Sanırım devam edemedi kimseMerhaba hala devam ediyor musunuz acaba Ocak'ta konu açılmış amakaç kilo verdiniz kimler ne kadar zorlandı
Merhaba bende başlamak istiyorum tabi 250. diyetim buBen de yarin diyete baslamak istiyorum. Birlikte baslamak isteyen olursa motivasyon adina beraber baslayabiliriz
Benim de sayisini bilmiyorum yani sekerMerhaba bende başlamak istiyorum tabi 250. diyetim bukaç kilosunuz ben 74 olmuşum
Daha az yemeye başladım yani dikkat ediyorum yürüyüşe daha başlamadim ama chloe ting serisi yapicam spor olarak tabi yapabilirsem zor diyorlarBenim de sayisini bilmiyorum yani sekersu an kilom 78.5 boyum 173.
Ben eve kosu bandi aldim gunde bi saat yuruyus yapayim diyorum bi de yoga yaparim ve agirlik calisirim. Cok yogun kardiyo filan yapamam ben. Diyete de baslamak istiyorum ama hep erteliyorum. Istersen beraber baslayalim her gun kilomuzu olcup yazalim birbirimize destek olalim. Birlikte yapinca daha motive olunuyor.Daha az yemeye başladım yani dikkat ediyorum yürüyüşe daha başlamadim ama chloe ting serisi yapicam spor olarak tabi yapabilirsem zor diyorlar
haha ben bir süre devam ettim sonra ramazan girdi geri aldım hepsini. ve dün de hamile olduğumu öğrendim . istediğim kiloya gelemeden oldu . şimdi diyetisyen eşliğinde devam edeceğim . güncel kilomu henüz bilmiyorumSanırım devam edemedi kimse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?