- 23 Eylül 2013
- 23.862
- 48.526
Dolap düzenlemeyi alışkanlık haline getircen. Sonra düzenlencek dolap kalmayınca napceen kıızzz
Kızım hergün düzelemem için dagıtıyor o yüzden sorun yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dolap düzenlemeyi alışkanlık haline getircen. Sonra düzenlencek dolap kalmayınca napceen kıızzz
Hoşgeldin canımNe güzel topik bu böyle bende katılayım aranıza
Bakım yapmak 1/21
Süper fikirmişSelam kızlar
Birşeyi 21 gün boyunca yapınca alışkanlık oluştuğunu hepimiz duymuşuzdur.
Eminim hepimizin yapmak istediği yapamadığı alışkanlık edinemediği rutine dönüştüremediği birçok şey vardır
Gelin kendimize edinmek istediğimiz alışkanlıklar için 21 gün verelim
Örnek veriyorum :
Diye diye gider..
- 21 gün erken kalk
- 21 gün namaz kıl
- 21 gün ders çalış
- 21 gün spor yap
- 21 gün evi toplu tut
- 21 gün kitap oku
- 21 gün tesbih çek
- 21 gün kişisel bakım yap
Herkes kendi edinmek istediği alışkanlığı belirlesin. Kişisel bilgilerinizden özel başlık bölümüne
örn;
21 gün kitap oku 21 / 1 yazsın.
Bir değil birkaçtanede alışkanlık hedefleyebiliriz
Ben 21 gün ders çalışacağım. Yarın başlıyorum. 10 dk da olsa hergün vakit ayıracağım
Canım burayada hoşgeldin :)Bu programda Güzel bunu da takip edecem;
yapacağım yapabildiğim kadar,
Süper fikirmiş
Rabbim affetsin namazı boşladım hatta bıraktım(( Şu an özel günümdeyim inşallah bitince başlayacağım.Canım burayada hoşgeldin :)
Valla ben ders çalışma işini düzene koyamadım. Ama zinciri kırdıkça 1 den tekrar başlıyorum vazgeçmiyorum
Bende aöf çalışıyorum.
Hoşgeldin senin edinmek istediğin alışkanlıl ney
Güzel hedefler canımRabbim affetsin namazı boşladım hatta bıraktım(( Şu an özel günümdeyim inşallah bitince başlayacağım.
Bazen sinirlerime hakim olamayıp kızıma bağırıyorum(( hemen yarın başlayacağım bunun için alışkanlık kazanmaya.
Temizim ama yinede bazı şeylerin her gün yapılması gerekiyor. O konudada alışkanlık edinmem gerek.
Aklıma geldikçe eklerim. Şimdilik bunlar. Topiğin işleyişi nasıl? Hatırlatma mı yapılıyor?
Burayıda ben açtım canım ondan buradayımKız sen her yerdesin:)
tebrikler cidden
İnşallah bende hedeflerime ulaşırımGüzel hedefler canım
Bende bazen öfkemi kontrol edemiyorum. Bunun için bende burada adım atacağım yakında
Hergün bildirim yapıyoruz canım.
İşte örn. Namaz kılmak 1/ 21 şeklinde..
İnşallah bende hedeflerime ulaşırım
Tebrikler canım gerçekten iyi akıl etmişsin;
birde takı ve kombin ile ilgili bir topikte açsana canım
❤❤❤İnşallah hadi yarından itibaren başla. En azından kızına bağırmama konusuna başla. Bak iyi gelecek gör
O zaman orda ve Burda takipte kalacaz sizden ders alacaz.İnşallah hadi yarından itibaren başla. En azından kızına bağırmama konusuna başla. Bak iyi gelecek gör
O konularıda bakımlı olma topiğinde konuşuyoruz canım zaten
Orda onlara da değiniyoruz :)
Öyle salkım salkım gezmeyim diye21/1 hiç sesimi yükseltmedim:))
ayperest
Birşey soracağım hergün sütyen takmak niye var listende?:) evdeyken bende takmıyorumda merak ettim