Benim yıllardır hep hayalimdir sabah namazından sonra uyumamakNeden erken kalkıyorsun zero
Sebep amaç
Ben 2 de uyuyup nasıl 5de kalkayim bana bir açıklama yap
Tamam kuzum ben 40a tamamliyim ondan sonra da hayatım boyunca devam edeyim inşTatlım isteyen 21 yapsın isteyen 30 isteyen 40.. ben onu öyle deniliyor diye başlığa yazdım. 40 yapabilmek daha güzel
Benim yıllardır hep hayalimdir sabah namazından sonra uyumamakgünün bereketinden feyzinden yararlanmak ama geç yattığım için sabah namazını kılıp hop tekrar kendimi yatağa atıyorum malesef
Gün boyu yapmamız gereken işleri sabahtan hallettiğimizi düşünsene :) mesela ben bugün kahvaltıdan önce sporumu yaptım kafamda aman spor yapıcam nasıl yapıcam endişesi kalmadı üstelik erken de kalkamadım daha erken uyanıp başka bir sürü şey yapabiliriz :)İyi fikir aslında hayatımın yarisi uyumakla geçiyor yorgunluktan çocuklarla birlikte uyuyorum
Benim canim sıkılır gibi geliyor
Ama kitap okursam yada ev işi falan yaparım hazır olduğumda bende basliyim
Sen başlamadı mı daha
Benim yıllardır hep hayalimdir sabah namazından sonra uyumamakgünün bereketinden feyzinden yararlanmak ama geç yattığım için sabah namazını kılıp hop tekrar kendimi yatağa atıyorum malesef
İnşallah yaTamam kuzum ben 40a tamamliyim ondan sonra da hayatım boyunca devam edeyim inş
İyi fikir aslında hayatımın yarisi uyumakla geçiyor yorgunluktan çocuklarla birlikte uyuyorum
Benim canim sıkılır gibi geliyor
Ama kitap okursam yada ev işi falan yaparım hazır olduğumda bende basliyim
Hayırlı olsun canımm konun
İnstagramda hir ara zinciri kırma diye bir etkinlik vardı o geldi aklıma. 41 ya da 40 gün müydü neydi. Çizelge hazırlamışlrdı belirledikleri davranışı yaptıklarında çarpı atıyorlardı.Sabah 4:30 da uyanmaktı sanırım etkinliği başlatan kişinin hedefi. Şimdi tekrar baktım da zincirikırma yazıp yeni bir poster tasarlamıl zikzaklı sitesinde 19 liraya satıyor hiç gerek yok
Ama katılabilirim ben bu alışkanlık oluşturma işine hedeflerimi bir belirleyeyim
Ben 7 gündür meditasyon yapıyorum her gün. Sabah ve akşam nemlendiricimi sürüyorum. 5 dakika da yüz masajı yapıyorum. 21 güne tamamlayıp yeni maddeler eklicem.
Ben onu namaz için yazmıştım canın .
Derse başlayamadım evet konu sahibi olarak
Ya bir türlü vaktim olmuyo bu hafta içi bi çare bulcam acele etmeliyim
O saatler günün en sevdiğim saatleri
İnşallah ya
Oo çocuklar uyurken neler neler yapılır. Ama sen 2 de yatıyormuşsun biraz zor olabilirçocuklar 2 ye kadar mi oturuyo ?
Bende youtubeda videosunu görmüştüm.
Belirle canım
Çok güzelhoşgeldin
Her gün bildirim yapalım :)
İnsallah canimBugünde erken kalkamadım malesef ama sporumu yapıcam inş
Sporda bugün 4.günüm olacak :)
Şimdi mi kuzum spor yapınca mı? Anlamadım daİnsallah canim
Bana msj atarmisin
Numaranı defterden yazmaya üşendim şimdi At siliniyor rehber çocuklar sağolsunŞimdi mi kuzum spor yapınca mı? Anlamadım da
Tamam kuzumNumaranı defterden yazmaya üşendim şimdi At siliniyor rehber çocuklar sağolsun
ayperest bebeğin uyudugunda neler yapıyorsun ?
Beni yorgunluk basiyor uyumasam bile uzaniyorum TV karşısında
Bu durumdan hiç memnun değilim
Çok tembellestim galiba
İsteyince olur. Mesela ven bebekten erken kalkmaya alıştım. 8 dw kalkar kendisi. Şuan o uyanmadı ama ben uyandım alışmışm :) çocuk doğmadan önce 11 dwn aşağı imkansızdı :)valla benim hepsi geçerli neredeyse ama şöyle diyeyim 21 gün sabah namazına kalkıp sonra uyumayı kahvaltımı etmek sabahın sessizliğinde kitabımı okumak ve sonra işe gelmek. tabiki gözümde imkansız görünüyor yani şöyle akşamdan bi hevesle yatıp sabah uykuya yenildiğim çok olmuştur bunu başarabilsem ne mutlu bana diyeceğim.
Benimde yapmak istediğim çok sey var
erken kalkmak 6:30 gibi
Dolap içlerini düzenlemek
kitap okumak