21 Günde Yeni Alışkanlıklar Edinelim!

Neden erken kalkıyorsun zero
Sebep amaç
Ben 2 de uyuyup nasıl 5de kalkayim bana bir açıklama yap :rolleyes::KK70:
Benim yıllardır hep hayalimdir sabah namazından sonra uyumamak :KK36: günün bereketinden feyzinden yararlanmak ama geç yattığım için sabah namazını kılıp hop tekrar kendimi yatağa atıyorum malesef :KK43:

Benim yıllardır hep hayalimdir sabah namazından sonra uyumamak :KK36: günün bereketinden feyzinden yararlanmak ama geç yattığım için sabah namazını kılıp hop tekrar kendimi yatağa atıyorum malesef :KK43:

İyi fikir aslında hayatımın yarisi uyumakla geçiyor yorgunluktan çocuklarla birlikte uyuyorum
Benim canim sıkılır gibi geliyor
Ama kitap okursam yada ev işi falan yaparım hazır olduğumda bende basliyim :KK48:

İyi fikir aslında hayatımın yarisi uyumakla geçiyor yorgunluktan çocuklarla birlikte uyuyorum
Ama kitap okursam yada ev işi falan yaparım hazır olduğumda bende basliyim :KK48:
Gün boyu yapmamız gereken işleri sabahtan hallettiğimizi düşünsene :) mesela ben bugün kahvaltıdan önce sporumu yaptım kafamda aman spor yapıcam nasıl yapıcam endişesi kalmadı üstelik erken de kalkamadım daha erken uyanıp başka bir sürü şey yapabiliriz :)

Hayırlı olsun canımm konun :KK48:
İnstagramda hir ara zinciri kırma diye bir etkinlik vardı o geldi aklıma. 41 ya da 40 gün müydü neydi. Çizelge hazırlamışlrdı belirledikleri davranışı yaptıklarında çarpı atıyorlardı. :rolleyes: Sabah 4:30 da uyanmaktı sanırım etkinliği başlatan kişinin hedefi. Şimdi tekrar baktım da zincirikırma yazıp yeni bir poster tasarlamıl zikzaklı sitesinde 19 liraya satıyor:confused: hiç gerek yok :KK70:
Ama katılabilirim ben bu alışkanlık oluşturma işine hedeflerimi bir belirleyeyim

Ben 7 gündür meditasyon yapıyorum her gün. Sabah ve akşam nemlendiricimi sürüyorum. 5 dakika da yüz masajı yapıyorum. 21 güne tamamlayıp yeni maddeler eklicem.

Sen başlamadı mı daha

Ben onu namaz için yazmıştım canın .

Derse başlayamadım evet konu sahibi olarak :KK70:
Ya bir türlü vaktim olmuyo bu hafta içi bi çare bulcam acele etmeliyim :KK49:

O saatler günün en sevdiğim saatleri

Tamam kuzum ben 40a tamamliyim ondan sonra da hayatım boyunca devam edeyim inş :KK36:
İnşallah ya :KK200:

Oo çocuklar uyurken neler neler yapılır. Ama sen 2 de yatıyormuşsun biraz zor olabilir o_O çocuklar 2 ye kadar mi oturuyo ?

Hayırlı olsun canımm konun :KK48:
İnstagramda hir ara zinciri kırma diye bir etkinlik vardı o geldi aklıma. 41 ya da 40 gün müydü neydi. Çizelge hazırlamışlrdı belirledikleri davranışı yaptıklarında çarpı atıyorlardı. :rolleyes: Sabah 4:30 da uyanmaktı sanırım etkinliği başlatan kişinin hedefi. Şimdi tekrar baktım da zincirikırma yazıp yeni bir poster tasarlamıl zikzaklı sitesinde 19 liraya satıyor:confused: hiç gerek yok :KK70:
Ama katılabilirim ben bu alışkanlık oluşturma işine hedeflerimi bir belirleyeyim

Bende youtubeda videosunu görmüştüm.
Belirle canım :KK66:

Ben 7 gündür meditasyon yapıyorum her gün. Sabah ve akşam nemlendiricimi sürüyorum. 5 dakika da yüz masajı yapıyorum. 21 güne tamamlayıp yeni maddeler eklicem.

Çok güzel :KK36: hoşgeldin :KK66:
Her gün bildirim yapalım :)

Ben onu namaz için yazmıştım canın .

Derse başlayamadım evet konu sahibi olarak :KK70:
Ya bir türlü vaktim olmuyo bu hafta içi bi çare bulcam acele etmeliyim :KK49:

O saatler günün en sevdiğim saatleri

İnşallah ya :KK200:

Oo çocuklar uyurken neler neler yapılır. Ama sen 2 de yatıyormuşsun biraz zor olabilir o_O çocuklar 2 ye kadar mi oturuyo ?

Bende youtubeda videosunu görmüştüm.
Belirle canım :KK66:

Çok güzel :KK36: hoşgeldin :KK66:
Her gün bildirim yapalım :)

Bebek uyuyunca çalışmaya çalış canım
Hergun 10-15 dakika artır süreyi

Çocuklar 11 e kadar uyuyorlar bazen 9.30 da degisiyor günün durumuna göre :KK48:

Bizde esimle kahve ve filmi bitirip uyuruz tabi 2 yi buluyor :KK45:

valla benim hepsi geçerli neredeyse ama şöyle diyeyim 21 gün sabah namazına kalkıp sonra uyumayı kahvaltımı etmek sabahın sessizliğinde kitabımı okumak ve sonra işe gelmek. tabiki gözümde imkansız görünüyor yani şöyle akşamdan bi hevesle yatıp sabah uykuya yenildiğim çok olmuştur bunu başarabilsem ne mutlu bana diyeceğim.

Benimde yapmak istediğim çok sey var

erken kalkmak 6:30 gibi
Dolap içlerini düzenlemek
kitap okumak

ayperest ayperest bebeğin uyudugunda neler yapıyorsun ?
Beni yorgunluk basiyor uyumasam bile uzaniyorum TV karşısında
Bu durumdan hiç memnun değilim :cry:
Çok tembellestim galiba :KK61:

Benim tv başına uzanmaya vaktim yok o uyuyunca eşimle ilgileniyorum bişeyler istiyosa veriyorum ertesi gün kıyafetlerini ayarlıyorum evdeki oyuncak yığınını topluyorum. Kızımın biberonlarını yıkıyorum. Üstümü değiştiriyorum. Mutlaka yapcak bi yığın işim oluyo bebek uyurken hiçbirşey yapamadığım için. Yorgunluktan gebermiş oluyorum. Tv de izlemiyorum bebek telsizim yok benim sürekli içeri kalkıp gidip kızıma bakıyorum. Onu çekeceğime yatıp dinleneyim diyorum :)) gidip yatıyorum eşimde yatar erken zaten işe gece 2 de gidiyo. Kızım 8.5 ben 9.5 yatma zamanı :)

valla benim hepsi geçerli neredeyse ama şöyle diyeyim 21 gün sabah namazına kalkıp sonra uyumayı kahvaltımı etmek sabahın sessizliğinde kitabımı okumak ve sonra işe gelmek. tabiki gözümde imkansız görünüyor yani şöyle akşamdan bi hevesle yatıp sabah uykuya yenildiğim çok olmuştur bunu başarabilsem ne mutlu bana diyeceğim.
İsteyince olur. Mesela ven bebekten erken kalkmaya alıştım. 8 dw kalkar kendisi. Şuan o uyanmadı ama ben uyandım alışmışm :) çocuk doğmadan önce 11 dwn aşağı imkansızdı :)
Benimde yapmak istediğim çok sey var

erken kalkmak 6:30 gibi
Dolap içlerini düzenlemek
kitap okumak

Çok güzel canım hoşgeldin :)

Hoşbulduk canım topik yapmıssın hayırlı olsun :)
erken kalkmak 6:30 gibi 0/21 aslında kızıma mama yapmıştım o saatte tekrar uyumasaydım iyiydi. :işsiz:
Dolap içlerini düzenlemek 1/21 6 çekmece düzenlendi :KK76:
kitap okumak 0/21 bu aralar ev düzeniyle vakit harcıyorum temizlik işi bitsin baslıyacağım. :kahve:

X