21 Günde 1.Hedef

Sonnenschein_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
972
326
73
Bu günlük 15 Ekim - 4 Kasım tarihlerini kapsıyor. Tam üç hafta.
3 hafta sonra dershanem başlıyor ve o kpss sürecine başlamadan önce ilk hedefim 69a ulaşmış olmak istiyorum.

yapılacaklar listesi şöyle
- sabah erken kalkılacak (5)
- güne spor ve duşla başlanacak (5-6)
- yds (6-9)
- klasik karatay kahvaltısı (9-10)
- yds (10-12)
- öğlen parkta hızlı tempo yürüyüş (12-13)
- kpss (13-18)
- klasik karatay yemeği (18-19)
- kpss (19-22)
- yds (22-23)
- uyku saati (23)

- gün içinde 2.5 lt su
- ders aralarında cardio, ip atlama ya da ufak yürüyüşler

Son düzenleme:
Bu günlük 13 Ekim - 2 Kasım tarihlerini kapsıyor. Tam üç hafta.
3 Kasımda dershanem başlıyor ve o kpss sürecine başlamadan önce ilk hedefim 69a ulaşmış olmak istiyorum.

yapılacaklar listesi şöyle
- yds (6-9)
- yds (10-12)
- kpss (13-18)
- kpss (19-22)
- yds (22-23)
- uyku saati (23)

- gün içinde 2.5 lt su

Klasik karatay kahvaltısı ve yemeği nedir benide bilgilendirirmisin? Ve günde 2öğün mü aralar veya öğlen yemeği yokmu?

Klasik karatay kahvaltısı ve yemeği nedir benide bilgilendirirmisin? Ve günde 2öğün mü aralar veya öğlen yemeği yokmu?

Prof.Dr. Canan Efendigil Karatay kitaplarının hepsini okudum ve koyu bir Karatay hayranıyım :KK48: Leptin hormonunu devreye sokabilmek için 4 saat boyunca ağza yemek girmemeli. Leptin hormonu da birikmiş yağları yakan hormon. Bu yüzden özellikle kilo verme arifesindeki kişilere sabah ve akşam iki öğün, ama karnını iyice doyuracaksın. işlenmiş paket gıdalar kesinlikle yasak, her şey doğal, her şey organik olacak. klasik karatay kahvaltısı yapan kişi zaten akşama kadar acıkmayacağı için sorun olmuyor. Bol peynir, bol zeytin, bol yumurta, pastırma, mevsimine göre sebze, kefir, keten tohumu, kavrulmamış çerezler, ceviz, fındık, badem.. doyana kadar. ekmek yok, işlenmiş gıdaların hiçbiri yok.

klasik karatay yemeği ise yağları yakmadan kaya tuzuyla yapılan yemekler, içine zararlı hiçbir şey koymayacaksın. balık, kırmızı et, beyaz et, sebze şeklinde. doyana kadar ye.

karatayda bol hareket ve bol su da var.
kullanılan yağlar ise soğuk sıkım zeytinyağı ve tereyağı

Prof.Dr. Canan Efendigil Karatay kitaplarının hepsini okudum ve koyu bir Karatay hayranıyım :KK48: Leptin hormonunu devreye sokabilmek için 4 saat boyunca ağza yemek girmemeli. Leptin hormonu da birikmiş yağları yakan hormon. Bu yüzden özellikle kilo verme arifesindeki kişilere sabah ve akşam iki öğün, ama karnını iyice doyuracaksın. işlenmiş paket gıdalar kesinlikle yasak, her şey doğal, her şey organik olacak. klasik karatay kahvaltısı yapan kişi zaten akşama kadar acıkmayacağı için sorun olmuyor. Bol peynir, bol zeytin, bol yumurta, pastırma, mevsimine göre sebze, kefir, keten tohumu, kavrulmamış çerezler, ceviz, fındık, badem.. doyana kadar. ekmek yok, işlenmiş gıdaların hiçbiri yok.

klasik karatay yemeği ise yağları yakmadan kaya tuzuyla yapılan yemekler, içine zararlı hiçbir şey koymayacaksın. balık, kırmızı et, beyaz et, sebze şeklinde. doyana kadar ye.

karatayda bol hareket ve bol su da var.
kullanılan yağlar ise soğuk sıkım zeytinyağı ve tereyağı

Teşekkür ederim sanırım bende denicem :)

az önce geldik eve. yarına hazırlık olsun diye yarım saat hızlı tempo parkta yürüdük eşimle. gece gece 120 kalori gitti :KK48:

Sabah 5 de uyanip 9 a kadar aç kalmaya dayanabilecek misin? Planini beğendim. Bende yapsam böyle bir plan Süper olur.

Sabah uyanınca insanın zaten canı hiçbir şey istemiyor ilk zamanlar. Sonra hemen spor yapınca da hareketleniyorsun, kendine geliyorsun. üstüne duş alıp zihin açıklığıyla derse oturunca benim anca 9da karnım acıkmaya başlıyor. daha önce hayatım hep böyle geçiyordu. çok erken kalkar ve insanlar daha güne başlamadan ben sporumu banyomu yapar dersimi çalışır, her şeyi tekrar ederdim. o yüzden notlarım da hep çok yüksek oldu, kilom hiç 50yi aşmadı. ama bazı sorunlarla düzenim bozulunca 3 sene önce saldım kendimi. şimdi yeniden o eski hayatıma düzenime geri dönmek istiyorum.

eğer istersen sen de bu planı bu konuda uygulayabilir, günlük paylaşabilirsin. ama 21 gün hiç şaşmayacaksın. hücrelerindeki peptit bağların yeniden şekillenecek, her gün yaptığın için alışkanlığın hatta senin karakterin olacaklar. o yüzden 21 gün hiç şaşmamalısın.

Sabah uyanınca insanın zaten canı hiçbir şey istemiyor ilk zamanlar. Sonra hemen spor yapınca da hareketleniyorsun, kendine geliyorsun. üstüne duş alıp zihin açıklığıyla derse oturunca benim anca 9da karnım acıkmaya başlıyor. daha önce hayatım hep böyle geçiyordu. çok erken kalkar ve insanlar daha güne başlamadan ben sporumu banyomu yapar dersimi çalışır, her şeyi tekrar ederdim. o yüzden notlarım da hep çok yüksek oldu, kilom hiç 50yi aşmadı. ama bazı sorunlarla düzenim bozulunca 3 sene önce saldım kendimi. şimdi yeniden o eski hayatıma düzenime geri dönmek istiyorum.

eğer istersen sen de bu planı bu konuda uygulayabilir, günlük paylaşabilirsin. ama 21 gün hiç şaşmayacaksın. hücrelerindeki peptit bağların yeniden şekillenecek, her gün yaptığın için alışkanlığın hatta senin karakterin olacaklar. o yüzden 21 gün hiç şaşmamalısın.
Aaa hic duymamistim öyle bisey. Demek 21 gün yaparsam alişkanlik oluşacak. Yapilabilir aslinda. Benim bu hafta yatili misafirim gelecek o gittikten sonra baslayayim o zaman bende kendim için bir plan hazirlayip

Aaa hic duymamistim öyle bisey. Demek 21 gün yaparsam alişkanlik oluşacak. Yapilabilir aslinda. Benim bu hafta yatili misafirim gelecek o gittikten sonra baslayayim o zaman bende kendim için bir plan hazirlayip

Evet bu bilimsel bir gerçek :KK48: Yalan Dünya'daki Reis gibi konuştum.
Tüm vücudundaki tüm hücrelerin devamlı yenileniyor. hücreler de seni oluşturuyor, tamamen tüm benliğini. burada amaç yeni sinir ağları oluşturup, hücrelerindeki o çukurlara o oluşturduğun bağları monte edeceksin. yani atıyorum 3 hafta boyunca saat tam 6:00 da spor yaparsan sende "6:00da spor yapma" ağı oluşacak ve o bağ gidip hücrene yapışacak. 3 haftada tüm vücudun tamamen yenilenmiş olacağı için, 3 hafta boyunca oluşturmuş olduğun o "6:00da spor yapma" bağın tüm hücrelerine kadar kodlanmış olacak. yani artık "kita_kita=saat 6:00da spor yapan kişi" oluyorsun. senin artık alışkanlığın, davranışın, hatta karakterin olacak.

o dakikadan sonra saat 6ya gelince o sporu yapmazsan kafanı duvarlara vuracak kadar rahatsız olursun, mecbur yapacaksın, çünkü sen o oldun.

Evet bu bilimsel bir gerçek :KK48: Yalan Dünya'daki Reis gibi konuştum.
Tüm vücudundaki tüm hücrelerin devamlı yenileniyor. hücreler de seni oluşturuyor, tamamen tüm benliğini. burada amaç yeni sinir ağları oluşturup, hücrelerindeki o çukurlara o oluşturduğun bağları monte edeceksin. yani atıyorum 3 hafta boyunca saat tam 6:00 da spor yaparsan sende "6:00da spor yapma" ağı oluşacak ve o bağ gidip hücrene yapışacak. 3 haftada tüm vücudun tamamen yenilenmiş olacağı için, 3 hafta boyunca oluşturmuş olduğun o "6:00da spor yapma" bağın tüm hücrelerine kadar kodlanmış olacak. yani artık "kita_kita=saat 6:00da spor yapan kişi" oluyorsun. senin artık alışkanlığın, davranışın, hatta karakterin olacak.
Çok iyiymiş. İnşallah kesin deniyorum o zaman. Çook teşekkürler bu bilgi için

1.Gün

yapılacaklar listesi

- yds (6-9)
- yds (10-12)
- kpss (13-18)
- kpss (19-22)
- yds (22-23)
- uyku saati (23)

- gün içinde 2.5 lt su

Son düzenleme:
güne sporla başladım. ardına bir duş ve sıcacık kahvemle iyice açıldım. hemen yds çalışmaya başladım. ancak uyku düzenim henüz bozuk olduğundan gece tam uyumamıştım, bugün böyle idare edip akşam 11de bayılırım artık. gün içinde full uykulu olacağım. yarın sabaha dinç uyanacağım.

1.Gün

yapılacaklar listesi

- yds (6-9)
- yds (10-12)
- kpss (13-18)
- kpss (19-22)
- yds (22-23)
- uyku saati (23)

- gün içinde 2.5 lt su

kahvaltım
2 dilim peynir, 10 zeytin, 1 yumurta, 5 yeşil biber, 2 pastırma yedim

akşam

1 etli kabak dolması, 3 kaşık kuru fasulye, 1 kase yoğurt, turşu ve salata yiyeceğim

gün içinde
2.5 lt su, kendi yapımım doğal ice tee, damla sakızlı türk kahvesi, 1 bardak siyah çay, limonlu su ve 1 bardak kahve

spor

1 saat cardio, 1000 ip atlama, 5.5 km hızlı tempo yürüyüş

Back