- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- 363
- Konu Sahibi BinbirRenk
-
Tebrik ediyorum seni.. çok ta kararlı görünüyorsun maşallah.. Allah daim etsin.. çocuklarım olduğu için seni çok iyi anlıyorum yani nasilda bir vicdani rahatlama icindesin tahmin edebiliyorum.. çok güzel bir karar verdin sakın pes etmeyesin çünkü günler haftalar geçtikçe çok çok kolaylaşıyor emin ol... benim 1 ayi geçti sanırım buçugu da oldu hatta ama inan saymıyorum artık unuttum gitti, seninde ve bu azmi gösteren herkesin öyle olacak inşallah. .
Canım sık sık burda olacağım, aynen merak ederim seni hem valla çok sevdim arkadaşım ben seni.. Bu güzel cabamizla hem sigarasiz tertemiz bir hayat kazandık hemde sanal da olsa güzel bir dostluk kazandık.. dostlugumuzda, kararliligimizda daim olsun inşallah BinbirRenkcim bende sağlıklı günler diliyorum, veda etmiyorumCanımmm azimli olduğu kadar vefalı arkadaşım benim çok teşekkür ederimsen de süpersin başardın Allahın izniyle kendi gayretinle. Benim de katkım olduysa ne mutlu bana iyi dileklerin ve güzel sözlerin için teşekkürler ekep. İnşallah Allah her isteyene nasip etsin kurtulmayı.
Buraya arada uğrayacağım canım. Ben sadece aylık raporları yazmayı bıraktım yoksa konu açık gelip her zaman yazabiliriz haberleşiriz. Damdan düşenler birbirini anlar misali merak ederiz birbirimizi mutlaka.
Dikkat ettiysen bu bölümde konu açanlar birkaç gün içinde terk ediyorlar. Çünkü bırakanlar bir daha adını anmak istemiyorlar haklı olarakbırakamayanlar da erteledikleri için yazacak bir şey kalmıyor artık. Ben ise tam tersi gelip arada yazdıklarımızı okumak isterim ki bırakırken çektiklerimizi unutmayayım
Arada sen de uğrarsan sevinirim konuşur, gelişmeleri paylaşırız. Onun için veda etmiyorum sağlıklı günler diliyorum görüşmek üzere canım
Canım sık sık burda olacağım, aynen merak ederim seni hem valla çok sevdim arkadaşım ben seni.. Bu güzel cabamizla hem sigarasiz tertemiz bir hayat kazandık hemde sanal da olsa güzel bir dostluk kazandık.. dostlugumuzda, kararliligimizda daim olsun inşallah BinbirRenkcim bende sağlıklı günler diliyorum, veda etmiyorum
Merhaba canım çok şükür herşey yolunda dediğin gibi istah konusunda zorlanıyorum birde bu ara çok kosturmaca oldu dikkat edemedim ama geçtiğimiz hafta hemen silkindim kendime geldim hemen yürüyüşe tekrar başladım.. Bu sefer çok kararliyim çünkü biraz inceldigimi farkettim insan emeğinin karşılığını görünce daha konsantre oluyor; ) canım benim zaten bu sigaranın bize ettikleri bini geçiyor valla, yemeklerin tadı kokusu hep yerine geldi. , bir de geçenlerde hastalandim inan hastalığı bile daha rahat geçirdim ve cok daha kısa sürdü.. kendimize ne güzel bir iyilik yaptık değil mi arkadaşımMerhaba canımgeçen gün geldim ama yazmadım biraz zaman geçsin yeni ve güzel haberler olsun dedim. Umarım her şey yolundadır. Kilo sorununa çözüm bulabildin mi? Benim de bazen öyle iştahım açılıyor ki sorma gitsin ama gerektiğinden fazla yememeye çalışıyorum. Bu durum çoğu bırakan kişide oluyor maalesef. Çünkü yiyeceklerin asıl tadını alıyoruz. Her şey o kadar lezzetli geliyor ki. Mesela önceden çok severek yemediğim yemekler bile bu kadar lezzetli miydi dedirtiyor. Sigara içip de kilo alamıyorum diyenler acilen sigarayı bıraksınlar birebir gelecektir bence.
Merhaba canım çok şükür herşey yolunda dediğin gibi istah konusunda zorlanıyorum birde bu ara çok kosturmaca oldu dikkat edemedim ama geçtiğimiz hafta hemen silkindim kendime geldim hemen yürüyüşe tekrar başladım.. Bu sefer çok kararliyim çünkü biraz inceldigimi farkettim insan emeğinin karşılığını görünce daha konsantre oluyor; ) canım benim zaten bu sigaranın bize ettikleri bini geçiyor valla, yemeklerin tadı kokusu hep yerine geldi. , bir de geçenlerde hastalandim inan hastalığı bile daha rahat geçirdim ve cok daha kısa sürdü.. kendimize ne güzel bir iyilik yaptık değil mi arkadaşımsen nasılsın. ? Aman dikkat et diyeceğim istah konusunda ama maşallah çok dikkatlisin zaten ramazan ayını sabırsızlıkla bekliyorum sigara yüzünden çok zorlanirdim oruç tutarken şimdi eminim çok rahat olcak... neyse arkadaşım iletisimsiz kalmayalim benden cvp biraz gec geliyor kusura bakma tlfn çok nadir elime alabiliyorum ama takipteyim tabiki, yaz yine arada emi!
slm canim ben malesef 2. ayin sonunda pes ettim korkarımki bundan sonrada hiç yapamicam sende durum nedirBu bölüm yine ıssızlaşmış ama bırakıyorum, bıraktım diyen arkadaşları merak ediyorum. Buralara uğrayanlar varsa nasıl gidiyor, hayatınızdaki değişiklikler neler oldu? Bırakanlar yazarlarsa memnun olurum.
slm canim ben malesef 2. ayin sonunda pes ettim korkarımki bundan sonrada hiç yapamicam sende durum nedir
tşk canim inş sen ne yaptinSlm aylincim. Senin adina uzuldum dogrusu cunku cok emek vermistin. Yine de umudunu kesme bu sefer olmazsa baska bir sefer olur insallah. Hayirlisi olsun canim .
tşk canim inş sen ne yaptin
Binbirrenk ne yaptin canim inş donmedin o siğarayaBen içmiyorum canım inşallah böyle devam eder.
Binbirrenk ne yaptin canim inş donmedin o siğaraya
bilgi verirsen sevinirim
Tbrkler cnm kararindan dolayi kararli olursan arkasi gelecktir benim 1 bucuk yila yaklastik cok sukur aklimin ucundan bile gecmiyorum bitti gitti darisi sana ve tum birakmak isteyenlere olsun .Merhaba.Bu konu yazılalı neredeyse 1 sene olmuş. Hatta geçmiş bile.Konu sahibi hala girip okuyor mu bilmiyorum ama yazmak ve şansımı denemek istedim.Çünkü size teşekkür borçluyum.Ben de sigarayı bırakma konusunda deneyimli sayılırım.Çocuk yapmaya karar verirken bırakmıştım sigarayı ve 5 sene sonra tekrar başladım.Bu süreçte tekrar tekrar denememe rağmen belli bir süre bırakıp tekrar başladım. Hatta her geri başlamada daha fazla içtiğimi görünce artık kendime dur demenin zamanı geldiğini düşündüm. Sigarayla ilgili açılan konulara hep yazdım birbirimize destekle başarabiliriz diye ama konuyu açanlar hep yok oldular.En son sizin konunuzu gördüm. Veeee bugün benimde 22.günüm çok şükür. Her gün yazdiklarinizi okudum.Hatta başından sonuna tekrar tekrar okudum.Burada bırakanlar hala içmemeye devam ediyor mu bilmiyorum.Ayyy yazacak çok şeyim var aslında ama çok uzun olacak onun için yazamıyorum.Yani sözün özü vaktinizi ayırıp buraya bu konuyu açtığınız için tekrar çok çok teşekkür ediyorum .Sizin gibi insanlar ıyiki var.
Tbrkler cnm kararindan dolayi kararli olursan arkasi gelecktir benim 1 bucuk yila yaklastik cok sukur aklimin ucundan bile gecmiyorum bitti gitti darisi sana ve tum birakmak isteyenlere olsun .[/
Çok teşekkür ederim.Ben de sizi tebrik ederim.Yanlış hatırlamıyorsam siz ilaç yardımıyla bırakmıştınız.Ben 5 veya 6 sene sonra tekrar başladım. Yazmıştım yazımda. O zaman bıraktığımda hiç zorlanmamıştım.Belki de bu kadar çok icmediğim içindi bilmiyorum.Son bırakma denemelerim de cok uzun sürmedi zaten.Cok zorlandım. Halen daha unutmuş değilim.Her içmek istediğimde kendimi buraya atıyorum. Sizin yazılarınızı okuyunca bir anda aklımdan çıkıp gidiyor.Zor gunlerim bitti sadece alışkanlıklar kolay unutulmuyor o da geçecek biliyorum ve bekliyorum.Tbrkler cnm kararindan dolayi kararli olursan arkasi gelecktir benim 1 bucuk yila yaklastik cok sukur aklimin ucundan bile gecmiyorum bitti gitti darisi sana ve tum birakmak isteyenlere olsun .
Kesinlikle canm simdi benim yanimda biri icince migde bulantisi oluyor ve uzaklasiyorum o ortamdan sabret emin ol her vun biraz daha uzaklasacaksinÇok teşekkür ederim.Ben de sizi tebrik ederim.Yanlış hatırlamıyorsam siz ilaç yardımıyla bırakmıştınız.Ben 5 veya 6 sene sonra tekrar başladım. Yazmıştım yazımda. O zaman bıraktığımda hiç zorlanmamıştım.Belki de bu kadar çok icmediğim içindi bilmiyorum.Son bırakma denemelerim de cok uzun sürmedi zaten.Cok zorlandım. Halen daha unutmuş değilim.Her içmek istediğimde kendimi buraya atıyorum. Sizin yazılarınızı okuyunca bir anda aklımdan çıkıp gidiyor.Zor gunlerim bitti sadece alışkanlıklar kolay unutulmuyor o da geçecek biliyorum ve bekliyorum.
Merhaba.Bu konu yazılalı neredeyse 1 sene olmuş. Hatta geçmiş bile.Konu sahibi hala girip okuyor mu bilmiyorum ama yazmak ve şansımı denemek istedim.Çünkü size teşekkür borçluyum.Ben de sigarayı bırakma konusunda deneyimli sayılırım.Çocuk yapmaya karar verirken bırakmıştım sigarayı ve 5 sene sonra tekrar başladım.Bu süreçte tekrar tekrar denememe rağmen belli bir süre bırakıp tekrar başladım. Hatta her geri başlamada daha fazla içtiğimi görünce artık kendime dur demenin zamanı geldiğini düşündüm. Sigarayla ilgili açılan konulara hep yazdım birbirimize destekle başarabiliriz diye ama konuyu açanlar hep yok oldular.En son sizin konunuzu gördüm. Veeee bugün benimde 22.günüm çok şükür. Her gün yazdiklarinizi okudum.Hatta başından sonuna tekrar tekrar okudum.Burada bırakanlar hala içmemeye devam ediyor mu bilmiyorum.Ayyy yazacak çok şeyim var aslında ama çok uzun olacak onun için yazamıyorum.Yani sözün özü vaktinizi ayırıp buraya bu konuyu açtığınız için tekrar çok çok teşekkür ediyorum .Sizin gibi insanlar ıyiki var.
Ben eşime biraktiramadim. Yanımda içmiyor hastalığım yüzünden ama balkonda içiyor. Bir türlü basaramadik. Bu elektroniklerde patlıyor falan diye korktuk. Sekeri birakamam diyordu bıraktı inşallah buda olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?