Yok canım da kaldırdım öylesine diyet topiklerine yakışmıyorduAy bende geldim
Ankacim senin hamilelik takvimi noldu kotu bise yoktur insallah
Takimlar olarak yiyeceklere saldiriya mi gectiniz.Phoenix nick degismis anlam degismemis.
Latte ve patatize izin varsa ben de katilirim.
Aman iyi bise olmasinda :) aslinda ilk 10 gunle baslasaydik iyiydiYok canım da kaldırdım öylesine diyet topiklerine yakışmıyordu
Hadi bakalım bu sefer kesinlikle 21 tamamlıyoruz
Yok yapamam en uzun dayanma surem , 21 saat.Evettttt daha havalı olsun dedim
Tabii ki izin yok 21 gün dayanırsın yaa yaparsın sen
Deneyeceğiz canım bakalım daha önce dayanamadık bu sefer başaracağız inşallahBiran sadece su içilcek sandım :))
Benim tansiyonum düşüveriyor 3 hafta cikolata vs olmadan nasıl dayanıyorsunuz
Yok yapamam en uzun dayanma surem , 21 saat.Patatiz olmasa da olur.
ben de neskafeye sardım ama bırakmam lazım. Dün bırakmıştım aslında ama bu gün son kez içeyim dedimYok yapamam en uzun dayanma surem , 21 saat.Patatiz olmasa da olur.
10 yapan 21 de yapar.Aman iyi bise olmasinda :) aslinda ilk 10 gunle baslasaydik iyiydi
Bende misafir gelene kadar10 yapan 21 de yapar.benim 4 veya 5 sanırım rekor kaçtı hatırlayamadım şimdi
Benim haftada 3 gün misafir geliyor zaten. Şu anda da içerde oturuyorlar. Bundan sonra misafire chialı puding hurmalı top ikram edeyimBende misafir gelene kadarinsallah bu sefer basaririz
Hoşgeldin canım. Bu sefer bırakmak yok inşallah
ben de neskafeye sardım ama bırakmam lazım. Dün bırakmıştım aslında ama bu gün son kez içeyim dedim
Ben zaten türk kahvesi daha çok seviyorum ama cezvenin başında beklemeye üşeniyorum. Filtre kahve nasıl hazırlanıyorben varım
kafeinsiz filtre kahve seni bekler ankacım, al bak nescafeye elini sürmezsin bi daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?