21.09.2010 Barış Çakır!a Gögüs Büyütme :))))))

Çok teşekkür ederim. Aslında daha çok yeni ama bu haliylede çok muhteşemler:))))))))

:))) tatlım senin boyundan sonra ben hiç söylemeyim :)) benim boy 1.67 kilom 47. Zayıf birisiyim. Göğüs altım 72cm, göğsüm şu an 78cm. Ama büyük göğüs hastası biri olaraktan 325 cc altı beni tatmin atmez gibi geliyor. 90cm yi yakalasam süper olacak. Inşallah pişman olmam ya. Doktoru hiç görmeden karar verdim. Inşallah beklentilerime cevap verir.

Altın 86 evet resimlerimi daha önce koymuştum bunlar aynı resimler KK dan yaptırmak isteyenler ve Barış Bey e ameliyat olmak isteyen hanımlar resim görmek için mesaj gönderiyorlar ve maille uğracak vakit bulamıyorum diye tekrar koydum.

Tabiki yeni resimlerimi koyucam bu hafta sonu cumartesi sabahtan gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa fotograf isterim çeker sizinle paylaşırım. Bu arada da yeni yeriyle ilgili görüşürüm bakalım ne durumda?

evet canım çok iyi olur yenilerini koyarsan. inşallah şubata yetişir muayenehane ve inşallah parası artmaz. zaten yeterince pahalı benim için (

cnm çok geçmiş olsun ben de olmayı çok isityorum doğumda yaptım zaten küçüklerdi iyice küçüldüler resim gönderebiliyor musun acaba

Evet bir doğru karar daha :)))

Selam :)
resimlerini gördüm ve çook güzeller göğsünü gere gere gez tatlım çook yakışmış :)
benimkilerden daha iyi bana göre yada komşunun tavuğu misali belki de :)
Mumu sen benden önce oldun ameliyat ,benim 17.gün sanırım.ağrı durumunu anlatabilrimisin,dün sporcu sütyenini çıkardım gece de çıplak yattım ama uyku arasında bi göğsümün alt kenarında ara sıra ciddi ağrı oldu. geçicek diye düşünüyorum sonuçta ama sende halen ağrı oluyo mu ?
sevgiler

Çok geçmiş olsun Mumucum yeni göğüslerini güle güle kullan . İnsan güzel göğüslerin bakınca kendini daha bir kadın hissediyor ..Değilmi:)) 1. ayın sonunda bayağı rahatlarsın.Sevgiler....

Çoık teşekkür ederim canım eminim seninkilerde güzel olmuştur. Benim ağrı durumum 17.ci gündede devam ediyordu yani tam olarak yan yatamıyordum sana şöyle söyliyim ben tam 30.günde tamamdır dedim ve benim hala gögüs altlarım uyuşuk canım sendede var mı uyuşukluk hissi kontrol ettin mi? Banyo yaparken bebe yağıyla masaj yap tatlım zaten artık masaja da başlamışsındır. Ciddi bişrşey depildir ani kıramplar devam eden kıramplar bendede olmuştu. Merak etme hepsi bitecek

Ayrıca ben 1 aydan önce normal sütyen takamadım gögüs uçlarım acayip hassastı. Şimdi takıyorum yani ben 21 eylülde ameliyat oldum bir haftadır normal süslü sütyenler dolgusuz :))) Ama gögüs altındaki uyuşukluk hissi var mı merak ediyorum mutlaka yaz olur mu canm

geçicek olduğunu duymak güzel teşekkür ederim canım :)
benim altlarda veya herhangi biyerde uyuşukluk yok.Göğüs uçlarında da hassasiyet 10 gün e kadar vardı şimdi o da yok ancak sıkarsam biraz acıyor o da regl dönemindeki kadar ..bünyeyle ilgili bişeyde olabilir senin, benim iyileşmem belki de hızlı oluyor .
sorunum; sol göğsüm daha yumuşak sağ daha sert. ama masaja 2 gün oldu başlayalı heralde eşitlenir.Bahsettiğim ağrı da sol göğsümün sol kenarinda aşağıda.
çürük gibi acıyo dokununca, biyere ters şekilde uzanırken acıyla kolumu geri çekiyorum .10-15 sn de geçiyo.tek nokta ağrıdığı içinde korkuyorum geçmicekmiş gibi geliyo.:))
şimdi bunları yazarken kas altı ameliyat olanların hayretle okuyacağını tahmin ediyorum .
bunlarda bişey mi diyolardır :))Ne mutlu ki azıcık acılı bi ameliyat geçirdik kendi adıma çok mutluyum :)
ağrılar konusunda haberleşelim
sevgiler

ben kas altından ameliyat oldum,,sadece ilk gün 3-4 saat acı çektim her geçen saat acım azaldı 1 haftada turp gibiydim maşallah,,4.gün dışarı gezmeye cıktım o derece :))
sadece merak ediorum kas altı böyleyse kasüstü,kas zarı altı nasıldır die,,herlde zıplaya zılaya iyleşme süreci geçirmişsinizzdr,,:))
yada kişiden kişiye değişr bi durum bu,,agrı eşiği diolar ya bu en az yöntem kadar önemli bence,,
kasaltı yaptırmak isteyenler çok korkmasınlar aman aman bişey yok risk durumunu iyce araştırın bıçagın altına yattıktan sonrada hangisi daha az acıtır hangisi daha çok acıtır die çok da takılmayın,,bence arada uçurumlar yok,,önemli olan hangsi daha sağlam daha az riskli bi yöntem buna karar vermek lazım,,,,
öpüyorum sizi tecrübelerimden faydalanmak isterseniz burdayım,,ben burdaki arkadaşların terübelerinden az faydalanmadım yanii :))

Selam gamgamm:)
kas altı ameliyat için iyileşme sürecin cidden çok iyiymiş seninde hayırlı olsun bu arada yeni güzellerin :) bende hem bu siteden baya bi araştırma yaptım hem de sosyal hayattaki arkadaşlarım ve doktorların söylediklerinden bu sonucu çıkardım aslında. Önyargılı olmamak lazım tabi,kişinin ağrı eşiği ve bünyesi farklılık gösterebilir dediğin gibi. Fakat yinede sen şanslıymışsın bana göre.Yinede kas altı iyileşme süreci,abartı olmasa bile bi nebze daha uzun sürüyordur diye düşünüyorum .
sevgiler

daha önce kas üstü yada kas zarı altı ameliyat olmadığım için aradaki farkı kıyaslıyamıycam benim aynen yukarda anlattığım gibi oldu :) sadece arada abartı bi fark olmadığına eminim gerek burdan gerek çevremdeki insanların anlatıklarından yola çııkarak,,,ee kasaltı böyleyse diğer yöntemlere can kurban böle düşünenlerde olur :)açıkcası ben agrıyı çok düşünmedim kasaltının artıları beni ilgilendiren kısmı oldu..1 ay şiddetli ağrın olur deseydi bile doktorum kasaltının avantajlarını anlattıktan sonra yine kasaltı derdim,,hiç pişman değilim gayet doğal dolgun ve güzeller,,,iyi araştırmak dogru yöntemi bulmak kısa süreli ağrı çekmekten daha iydir..
ee bunlar benim şahsi fikirlerim illa ki herkes olaya başka açıdan bakar kenndince düşünür karar verir..ben sadece kas altı korkutmasın kimseyi istiorum çünkü ortada ne o kadar şiddetli ağrılar ne gereğinden fazla akan kanlar ne de kesilen kaslar var,,kimbilir belki de doğru doktor en doğru cvptr :) i akşamlarr

canım geçecek hiç merak etme:))) ameliyat sonrsı insan hep endişe ediyor ama bunlar yaşanması gereken normal şeyler. Ayrıca sende uyuşukluk olmamasına sevindim genelde herkesde oluyormuş toparlanma süreside herkese göre değişiyormuş tatlım

_________

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz.

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/396799-mumu02-meme-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…